Clomid

43 antwoorden en 24606640x bekeken

Catlady12 28-03 om 20:08

Ik heb ook wel last van uitslag in mijn gezicht hoor maar dat heeft zich nu pas voorgedaan, nu ik mijn maandstonden moet hebben. Zal veel met de hormonen te maken hebben!

reageer

L. (Gast) 02-04 om 19:53

Hallo dames, hoe vlot het bij jullie? Ik zou normaal morgen mijn eisprong moeten hebben (14 dagen na de opgewekte regels), maar volgens de ovulatietesten zit er niet aan te komen... Ik blijf testen en hopen dat het niet voor niets geweest is! 

Evitjee 02-04 om 20:49

Mijn eerste ronde clomid heeft ook niks uitgehaald heb geen eiersprong gehad dus nu is het afwachten moet volgende maandag naar de fertiliteitsarts en die gaat mij hopelijk vertellen of ik opnieuw met de clomid moet beginnen. Hoe zat het met jou bijwerkingen? 

Catlady12 03-04 om 07:35

Hoi L. 
Ronde 1 met clomid geen prijs. Clomid heeft wel zijn werk gedaan maar heeft geen zwangerschap opgeleverd helaas. 
Maandag gestart met ronde 2, dinsdag zie ik mijn gyneacoloog die ook fertiliteitsarts is.
Hoe voel jij je intussen?

L. 03-04 om 19:33

Tijdens die 5 dagen niet opperbest. Bijwerkingen: dorst, acne, enorm moe. Nu gelukkig allemaal beter. Ik wacht nog een aantal weken af en blijf ovulatietesten doen. Als dat niets oplevert, ga ik naar de gynaecoloog... Ronde 2 nog steeds met 50 mg? 

Catlady12 03-04 om 21:37

Dorst had ik ronde 1 niet maar nu dus wel! 
Ja ronde 2 opnieuw met 50mg gezien die vorige keer wel zijn werk gedaan heeft. Ook opnieuw inspuiting pregnyl, weet nog niet wanneer dat zal zijn. 
Wel wat pijn in onderbuik weer, nog zo'n leuke bijwerking.
Wij zijn nu bezig met ronde 3 bij de gyneacoloog/fertiliteit. 3e keer goeie keer hopelijk

Succes!

Evitjee 04-04 om 08:20

L. Moet je op de 12e dag niet naar de gynaecoloog om te zien of je eiblaasjes groot genoeg zijn? dan zeggen ze ook of je een eisprong zal krijgen of niet. En dan kunnen ze ook zien of je baarmoeder slijm dik genoeg is voor een eventuele inesteling. 

L. 04-04 om 21:08

Neen, ben momenteel in behandeling bij de huisdokter. Als het niet aanslaat, zal ze mij doorverwijzen naar de gynaecoloog. 

L. (Gast) 12-04 om 16:32

Hi ladies, ik had begin deze week (dag 20 in cyclus) enorme last van pijnlijke tepels. Hierdoor kreeg ik ook het gevoel dat ik pijn had in mijn eierstokken (of beelde ik me dat in?). Ik deed een ovulatietest en het streepje was vrij rood, maar niet zo rood als het andere waarmee ik moet vergelijken. 
Vandaag heb ik mij gewogen en plots weeg ik 2 kg meer. Ik ben altijd al vrij hard bezig met mijn gewicht en doe er alles aan om het zo te houden. Dus vandaag schrok ik toch wel en vielen er een paar traantjes. Kan dit nog komen door de clomid, ookal nam ik mijn laatste pilletje 2 weken geleden?
Bij mijn volgende menstruatie moet ik naar de gynaecoloog in de fertitileitskliniek en die gaan alles nauwkeurig opvolgen. Ik wil echter liever niet opnieuw clomid nemen. Zou het kunnen dat mijn cyclus nu zelf op gang gekomen is en dat medicatie niet nodig is?
Waarschijnlijk kunnen jullie mij hier geen antwoorden op geven, maar het doet wel eens deugd om mijn hart te luchten ...

Catlady12 12-04 om 22:23

Hoi L.
Geen idee, ik merk wel bij mezelf dat ik last heb van een gezwollen buik na de clomid en die trekt echt niet goed weg
De fertiliteitsarts zal je goed kunnen informeren! Ik word ook nauwkeurig opgevolgd bij fertiliteit. 

Evitjee 13-04 om 00:24

Hallo L.
Ik had ook wel last van pijnlijke tepels heel pijnlijk ik kon er niet aankomen. Het wisselen van bh dee zo pijn da is nu beter dus waarschijnlijk ook van de clomid. Ik zelf was ni bijgekomen maar ik ken wel mensen die er van zijn bijgekomen. Het zijn hormonen dus ook ik had ni veel nodig om mijn traantjes te doen vloeien.  Het is goed dat ze het goed opvolgen. Naar welke fertilieitskliniek ga jij als ik da mag vragen? Ik duim voor een goed rezultaat. 

L. (Gast) 13-04 om 08:43

Had je last van je tepels tijdens het innemen van clomid (5 dagen) of rond je eisprong of gewoon elke dag? 
Ik ga naar de fertiliteitskliniek UZ Jette, daar hebben ze ook de zaadcellen van mijn man gecontroleerd. Ik heb pas een afspraak bij mijn volgende maandstonden. Die zouden er volgende week of de week nadien moeten aankomen, althans als de clomid zijn werk gedaan heeft! 

Evitjee 13-04 om 10:28

Ik had last van pijnlijke tepels na het nemen van de clomid. Tijdens het nemen had ik veel diaree en voelde ik me over het algemeen slecht en heel emotioneel. Ik ga ook in jette. Mijn volgende afspraak is pas 7juni. Omdat ik zo slecht reageerde op clomid hoef ik dat nu niet meer te nemen en gaan ze proberen met inspuitingen. Ik was opgelucht dat ik geen clomid meer hoefde te nemen. Ben heel benieuwd naar de inspuitingen da gaan ze me dan allemaal uitleggen hoe of wa. Ik ga bij dokter verpoest. Een heel angenaam iemand waar ik direckt een goed gevoel bij had. 

Anoniem (Gast) 16-04 om 20:58

Ik kreeg met chlomid een eisprong rond dag 17 dus kan ook wat later zijn.

L. (Gast) 18-04 om 10:04

Dankjewel voor jullie antwoorden! Kreeg je dan ook ongeveer 14 dagen nadien jouw menstruatie of kan dit ook weer langer duren (als in 20-30 dagen na ovulatie)? 

L, (Gast) 25-04 om 19:00

De clomid heeft gewerkt en ik heb mijn menstruatie. Nu heb ik hiernet een inwendige echo en bloedafname maten doen in het UZ Jette. Op de echo zag alles er oké uit, maar ze vertelden me dat ik 20-25 follikels heb op mijn eierstokken. Zou dit door de clomid kunnen komen? Misschien een overstimulatie? Iemand hier nog ervaring mee? Veel uitleg heb ik niet gekregen... 

Evitjee 26-04 om 12:10

Een overstimulatie is perfect mogelijk. Ik heb er zelf geen ervaring mee aangezien de clomid bij mij ni hielp. Maar heeft de arts je dat toen niet uitgelegd. In ga ook in yette bij welke arts ga jij? 

Anoniem (Gast) 26-04 om 22:49

Ik weet niet precies. Ik weet wel dat als je pco(s) hebt, je juist vele eiblaasjes of hoe het ook heten mag op je eierstokken hebt. Dit maakt juist dat je dus geen eisprong krijgt zonder te stimuleren dat er ook follikels gaan groeien. (Met de chlomid dus). Bij teveel groeien ze niet 

L. (Gast) 01-05 om 20:13

@ Evitjee: ik heb eind mei een afspraak met dokter Roelens. Bij wie ga jij? Ik heb haar zelf nog niet gezien, maar mijn vriend wel want die heeft een sperma-onderzoek laten doen en hij had een goed gevoel bij haar. Nu ben ik wel enorm benieuwd naar de resultaten en ik zit nu enorm met de vraag: is het pcos of niet? Ik had al eens gebeld naar het ziekenhuis voor resultaten maar die wouden ze niet geven via de telefoon en ze zeiden dat ik moest wachten tot eind mei. Zou ik via de huisarts eens proberen? 

Evitjee 02-05 om 10:40

Hallo, ik ga bij dokter verpoest. Ook heel tevreden over, een aangenaam en geruststellend persoon. Ik moet 7 juni terug gaan nog iets meer dan een maandje wachten dus. Je kan proberen bij de huisarts maar ik vrees da die u ni gaan kunnen helpen. Maar je kan het altijd eens proberen natuurlijk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum