conceive plus ervaring ?

67 antwoorden en 43536704x bekeken

Kiertje... (Gast) 19-03 om 22:27

Mams moet maand zijn.. Ik weet wanneer mijn eisprong is en heb precies op het juiste moment conceive plus gebruikt.. Ben nu 6 weken zwanger.. Aanrader samen met de Etos 'zwanger worden' pillen.. 

reageer

Anoniem (Gast) 12-04 om 12:47

Dames ik wou even melden dat het bij ons gelukt is om zwanger te geraken met behulp van conceive plus. Na 9 maanden zonder succes te proberen ???? Bij de tweede ronde was het raak. Veel succes iedereen!!

Anoniempje (Gast) 16-11 om 16:11

hallo allemaal, Ik kwam toevallig terecht op deze site. Is ook eerste keer dat ik hierop kom. Ik ben namelijk al 3 jaar met de pil gestopt omdat wij graag een 3de en laatste kindje woude toevoegen aan ons gezin. Onze eerste twee kindjes zijn onverwachts en heel snel gekomen! Dus hebben totaal niet lang moeten wachten op een positieve streep, Nu na 3j proberen lukt het maar niet. Mijn man heeft sperma onderzoek moeten doen, Ik heb baarmoeder onderzoek moeten doen. Maar alles leek in orde te zijn! Daarna zijn we begonnen met ovulatie testen, maar telkens als ik deze gebruikte kreeg ik nooit een tweede streep aan dat het het moment was voor te proberen. Dit dan ook maar eens gezegd tegen onze gyn. Dus hadden ze ons aangeraden om toch eens erover na te denken om met IVF te starten. Maar dit wil ik liever toch uitstellen en iets anders nog proberen! Nu las ik over conceive plus maar nergens kon ik lezen als er wel dergelijk vrouwen na lang proberen ook wel zwanger ervan zijn geworden. Want ik wil deze heel graag bestellen maar dubbel gevoel. 7maand geleden ben ik wel zwanger geweest maar op 6weken bleek ik buitenbaarmoeder zwanger te zijn dus het had niet moge zijn. We zijn nu nog steeds aan proberen maar 7maand verder nog steeds geen positieve test. 

Bedankt alvast! 

Gr,

Saskia (Gast) 06-05 om 12:55

Nadat wij 14 maanden aan het proberen waren ook conceive plus gebruikt. En toen was het raak! Vorige week positieve test! ????

Shar 28-05 om 15:33

Waar hebben jullie conceive plus gekocht/besteld?  Ik zit er ook aan te denken om het te kopen. 

Shar 30-05 om 13:02

Hoi wendela19,
Ik heb een tube besteld komt als goed is vandaag binnen. Ben benieuwd wat het doet. We gaan het morgenavond gebruiken, we doen het nu om de dag. Zondag en gister zelfinseminatie gedaan en dan morgen gaan we dit glijmiddel gebuiken. 

wendela19 30-05 om 13:18

Shar ik ben heel benieuwd hoe het jullie gaat bevallen, ik denk dat ik vandaag of morgen ook een tube ga bestellen.

Shar 30-05 om 14:02

Ja ben erg benieuwd hoe het bevalt. Ik zal het wel laten weten

Shar 02-06 om 15:14

@wendela19, We hebben gisteravond conceive plus geprobeerd en het bevalt goed. Heb je inmiddels al wat besteld? 

wendela19 03-06 om 00:37

Hi shar! Bedankt voor je bericht! Heb het besteld maar nog niet geprobeerd, ben heel benieuwd, fijn dat het jullie is bevallen. Als ik het heb gebruikt laat ik het weten!

LittleMiracle 19-06 om 17:23

Wij hebben het ook staan. We hebben het in onze tweede ronde gebruikt, geen positieve test. Nu in ronde 3 en gebruiken het opnieuw

LittleMiracle 24-08 om 14:06

Heeft er iemand interesse in een tube Conceive Plus? Ik had nog een nieuwe gekocht maar bleek zwanger te zijn dus voorlopig niet meer nodig. De tube is nog toe (plakkertje zit er nog op), 30 ml en mag weg voor 10 euro. 

Lizzie 06-10 om 07:29

Hoihoi, wij zijn 23 en 24 en al lang samen. Sinds drie maanden gebruik ik geen pil meer en gaan wij voor een kleintje, spannend!! Ik heb alleen een beetje gek verzoek maar gelukkig is het forum anoniem en wellicht kan iemand helpen? Ik lees veel over (veel) vruchtbaar slijm tijdens je ei? Ik heb dat volgens mij niet, iemand die een foto durft te plaatsen zodat ik het herken? Zou mij erg helpen met het vinden van mijn ei!

Conceive plus klinkt wel apart; hoe werkt dat inderdaad? Breng je het in of smeer je dat op de penis? Wij gebruiken nooit een glijmiddel, zit bij mij ingebouwd, hihi!

Netear (Gast) 16-12 om 19:31

Als ik het goed begrijp zijn er hier voorál hetro stellen... zijn er ook lesbische stellen die dit gebruiken die zelf thuis insemineren? Ik snap dat een hetro stel "onbeperkt" kan proberen maar in ons geval is dat wat lastig aangezien wij maar een x aantal pogingen hebben met onze donor/ contact

Seerte 29-12 om 13:05

Dag Chloe
Ik had het een paar maanden geleden ook aangeschaft omdat ik positieve verhalen erover las. Ik wil je niet ontmoedigen maar bij mij werkte het niet. Ik had uit blijdschap 3 tubes besteld en blijf het gebruiken tot het raak is. Maar ondertusse ronde 7 zonder resultaat 

Debby (Gast) 10-04 om 07:57

Na 6 weken zwanger (2017), denk de eerste ovulatie gemist. En we hebben om de dag sex gehad met conceive. 
Inmiddels is ons zoontje nu 1 jaar. 
Fijn glijmiddel, als het echt helpt of wij gewoon erg vruchtbaar zijn weet ik niet. Maar we zijn nu bezig voor een tweede te proberen en gebruik het toch maar weer????
(Spannend we zitten nu rond de tijd van de eisprong)

Judy (Gast) 19-04 om 16:11

Hoi ik lees wel veel reactie hier op van conceive plus ik heb 2x gebruikt maar NOg niks 
Mijn vraag is hoe vaak moet ik dat gebruiken. En ook hoe moet ik want ik heb hetzelf bij mij gedaan 

Naat91 20-04 om 00:49

Hou Judy, ik gebruik het nu ook voor de 1e keer dus ben benieuwd! Ik gebruik het nu tijdens mijn vruchtbare periode iedere keer als we aan het klussen zijn :-). Begin mei Mn  NOD dus hopen dat het deze keer raak is! Ik lees heel goede verhalen over conceive plus dus wie weet. Hoor graag jouw/jullie ervaringen. 

Marjoo (Gast) 20-04 om 15:21

Maar hoe gebruik je dit en wanneer?

Naat91 23-04 om 12:37

Ik heb die tubes met een soort pipet die de vrouw moet inbrengen en dan spuit je het in je vagina, je moet dit 15min doen voordat je gaat klussen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'conceive plus ervaring ? ' in het Zwanger worden forum