Kans op zwangerschap bij late ovulatie? Dag 23 bij cyclus 28d

45 antwoorden en 31922845x bekeken

Sparkle (Gast) 04-09 om 09:54

Hi Diwi,
Beetje laat maar Dikke proficiat! 

reageer

Dewii 04-09 om 20:54

Dankjewel! 25-9 eerste echo 

MEL 06-09 om 20:35

Hoi iedereen,

Ik kom hier ook even binnen vallen. Ik zit met wat onzekerheid over de CB ovulatietsten. 
Bij mijn vorige cyclus had ik mooi op mijn 14e dag een positieve digitale test. Ik verwachtte dus ongeveer 14 dagen later mijn maandstonden. Ik had veel menstruatiepijn op dag 28 en op dag 29 wat bloedverlies. Mijn maandstonden zijn pas op dag 38 doorgekomen. Was die test dan niet accuraat? 
Nu weer hetzelfde scenario en op dag 14 een positieve ovulatietest. Ik zit nu met veel onzekerheid omtrent mijn eisprong. 
Iemand,van jullie soms ervaring hiermee? 
Proficiat trouwens aan diegene die zwanger zijn, geniet er van ????! 
Groetjes

Shirley. 07-09 om 17:15

Dag dames en/of mama's , 
Ik lees sinds kort jullie berichtjes mee. Wij zijn ondertussen ook al bijna 2 jaar bezig . In maart helaas wel een ms gekregen . Nu ben ik beetje in de war ik heb 30 juli mijn laatste menstruatie gehad . En ik zit ong op 30á31 dus normaal zou ik mijn ms al moeten hebben , op heden ng niets.. 1 september negatieve test gehad en gisteren in de late namiddag weer gestest ook negatief . Ik heb al sinds maandag gevoelige en zware borsten en zeer vermoeid .. maar ik wil me niets in m'n hoofd halen :-( . Iemand ervaring ? Of gewoon late menstruatie deze keer .. nogmaals proficiat aan diegene dat een positieve test hebben !!! 

Girli (Gast) 08-02 om 15:26

Mijn cycles was altijd rond 30 dagen. Nou ik had blijkbaar super late ovulatie dus ik teste echt 10 dagen NOD negatief. Dus ik dacht mischien komt het door stress dat ik niet ongesteld word. Na 2 weken werd ik opeens duizelig bij sporten. Daarna getest en toch positief. Clearblue gaf aan 2-3 weken. 

SMNT (Gast) 17-04 om 19:25

Hoi allemaal !
Wij zijn bezig met ronde 4 voor ons tweede kindje en sinds deze maand ook begonnen met ovulatie testen. Ik ben er achter gekomen dat ik best wel een late eisprong heb aangezien hij vanmorgen knalde op de rest (dag 19) en ik een cyclus heb van 28/29 dagen.. 
ik maak me een beetje zorgen dat de LF te kort gaat zijn voor een zwangerschap, zijn er meer mensen die hiermee te maken hebben?? Vorige zwangerschap juist onverwachts heel snel zwanger geraakt dus het is ook nieuw voor mij. 
Begin januari is mijn spiraal er uit gegaan. Toen pas na 2 maanden ongesteld geworden. Nu 2 menstruaties verder en allebei 28 dagen maar alle 3 dagen voor menstruatie al spotting… 
Nu zie ik ook nog eens voorbij komen op internet dat dat niet helemaal hoort, dus word behoorlijk zenuwachtig ervan.. misschien dat mensen hier hetzelfde hebben ervaren! 

 Groetjes 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kans op zwangerschap bij late ovulatie? Dag 23 bij cyclus 28d' in het Zwanger worden forum