Buikpijn maar geen menstruatie

64 antwoorden en 31356541x bekeken

Anna (Gast) 06-10 om 09:12

Hallo, 
Ik heb al anderhalve week last van menstruatiekrampen, steekjes in mijn liezen, met vlagen misselijk, trek in ander eten. Ik ben vandaag 1 dag overtijd. Komt iemand dit bekend voor? Wanneer zal ik testen? 

reageer

Niveamam 06-10 om 09:20

Je kan vandaag testen, Anna! 
Laat je het even weten :-)

Anna (Gast) 06-10 om 09:24

Oké dan ga ik toch maar weer een test wagen! Heb 3 dagen geleden getest, negatief, maar kan natuurlijk te vroeg zijn geweest. Ben me er wel van bewust dat je lichaam je zo ontzettend voor de gek kan houden... alleen kan ik de krampen niet verklaren.. 

Niveamam 06-10 om 09:45

Krampen kan echt normaal zijn hoor! Er gebeurt veel in je baarmoeder, zowel bij een zwangerschap als een menstruatie. Kan idd vroeg zijn geweest, als je zwanger bent kan je hcg inmiddels gestegen zijn. 

Anna (Gast) 06-10 om 09:56

Ik hol dadelijk naar de kruidvat, iemand tips voor een goede test? Meteen clearblue of kruidvat 2v5? Raden jullie het aan om meteen te testen of te wachten tot morgen ochtend met ochtend urine? 

Anna (Gast) 06-10 om 10:00

Ik heb trouwens wel op 18 sept een spotting gehad van zo'n 3 dagen, geen kramp nergens last van, licht helderrood bloedverlies. Kan dit mijn menstruatie ook beïnvloeden? 

Niveamam 06-10 om 11:04

Hmm, misschien je innesteling? Of eisprong?
Kruidvat testjes zijn goed! Ik had die met een plus gehaald..niet die met pipetjes

Ann (Gast) 06-10 om 11:30

kruidvat testjes zijn inderdaad heel betrouwbaar en veel goedkoper  je kan meteen testen maar best een uurtje ervoor niets drinken dan.  succes!

Anna (Gast) 06-10 om 11:32

Ik sta op het punt om aan te rijden, ben erg zenuwachtig, bang voor negatieve test... ik hou jullie op de hoogte! 

Anna (Gast) 06-10 om 12:07

Ik heb net getest, hartstikke negatief, geen enkel vaag streepje te bekennen. Baal niet zo erg van het feit dat de test negatief is, meer van het feit dat mijn lichaam me zo voor de gek aan het houden is!  Heb nog steeds last van een zeurderig gevoel, dus ben benieuwd wanneer de menstruatie er aan komt... 

Ann (Gast) 06-10 om 14:11

Als je binnen een paar dagen nog niet ongesteld bent misschien nog een keer testen? Bij mij was het ook pas 3/4 dagen na nod duidelijk positief. 2 dagen na nod een heel heel heel licht streepje dat ik pas een paar uur na de test ontdekte 

Clautjuh 06-10 om 14:35

Ik testte ook altijd pas als ik een paar dagen over tijd was. Dan had ik pas een heel licht streepje. Maar deze eerste ronde kwam mijn ms precies twee weken na mijn eisprong. De echte krampen kwamen er snel achteraan. Die zijn zonder pil toch altijd wat heftiger vind ik. Maar het kan nog alle kanten op. Zou nu wel een aantal dagen wachten met testen. Mits je ms niet komt. 

Anna (Gast) 06-10 om 16:19

Ik wacht (on)geduldig af! Heb overigens wel een vroege miskraam gehad in Juni. Teste 4 dagen na nod heel licht en week later ging het helaas mis. Had toen alleen het gevoel dat het niet zo zou zijn en verder nergens last van behalve die stomme krampen... 

Niveamam 06-10 om 19:33

Ja, het nare is dat ons lichaam ons goed voor de gek kan houden soms. Ik denk dat onze mindset en lichaam erg op elkaar reageren. 
Ik snap je onzekerheid op dit moment, tegenwoordig juich ik alleen maar (voorzichtig) als ik een kloppend hartje mag zien op de echo!
Dus hoe *** het ook is, echt even geduld hebben 

Niveamam 06-10 om 19:34

En die krampen kunnen van alles betekenen, je baarmoeder is iig ergens mee bezig 

Anna (Gast) 06-10 om 20:45

Dankjewel Niveamam, ook super leuk voor je dat je zwanger bent! Had jij al symptomen? 

Niveamam 06-10 om 21:00

- hoofdpijn
- menstr pijn
- moeeeee
:-)
De eerste twee heb ik eigenlijk altijd wel rond mn eisprong en ms
Op dit moment erg last van haaruitval, vette huid en pukkeltjes :/ maar ook zeurderige menstruatie 'pijn'. 
Weet niet of dat wel 'ok' is..
We gaan het zien

Ann (Gast) 07-10 om 05:43

@niveamam ik herken al je symptomen behalve de pukkeltjes en aangezien we ongeveer even ver zijn zou ik zeggen dat dit normaal is dus geen zorgen!  ik heb ook last van wat menstruatie pijn / krampen.. bij mijn vorige zwangerschap niet gehad daar voelde ik de eerste maanden helemaal niets. Wanneer is je eerste echo?  

Anna (Gast) 07-10 om 10:18

Mijn vorige zwangerschap leek ook ontzettend op een aankomende menstruatie, krampen met vlagen de hele dag door, dus het zal er wel bij horen! Spannend niveamam, ik hoop dat je een prachtig hartje mag horen kloppen ??. 

Ik ben vandaag weer opgestaan met menstruatie krampen, ik dacht dan zal het nu wel zo zijn, nog steeds niks te bekennen. Heb nu een soort trekkend gevoel in heel mijn buik... ik ben vandaag 2 dagen overtijd maar ik ga toch afwachten, wil niet weer een negatieve test. Ik teste mijn vorige zwangerschap met kruidvat test met een +je, die gaf heel licht aan dat ik zwanger was. Gisteren getest met kruidvat 2v5 en hartstikke wit helaas..  Pff wat word je hier onzeker van zeg... 

Anna (Gast) 07-10 om 10:20

Vanacht ook gedroomd dat ik positief testen, denk dat ik er te veel mee bezig ben... 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buikpijn maar geen menstruatie' in het Zwanger worden forum