Heel licht lijntje

27 antwoorden en 31248215x bekeken

M. (Gast) 11-10 om 21:52


Hoi,
Ik ben hier nieuw, dus hopelijk doe ik dit goed.
Ik ben inmiddels 3 dagen overtijd en heb vanavond weer een keer een test gedaan. Paar dagen voor NOD ook al, maar die leek duidelijk negatief. Ook op NOD getest, maar volgens mij ook negatief.
Nu heb ik vanavond weer een test gedaan en volgens mij zie ik een heel licht lijntje. Maar ik ben ook een beetje bang dat ik het mezelf aan het aanpraten ben.
Ik wil morgenochtend sowieso nog een keer proberen, maar was gewoon benieuwd. Hopelijk kunnen jullie mij helpen!

Dank je wel!

reageer

Clautjuh 11-10 om 21:55

Yep duidelijk een beginnende lijn te zien hoor ! Gefeliciteerd. Het zal vanzelf donkerder worden. 

Puck 11-10 om 21:58

Ik denk dat morgenvroeg weer testen niet veel zin heeft. ik zou iets langer wachten, tot vrijdag of zaterdag en dan inderdaad in de ochtend testen.
ik denk hier wel iets op te zien, heel vaag, en dat zou over 2 dagen wel duidelijker moeten zijn. Succes!

M. (Gast) 11-10 om 22:09

Dank jullie wel voor de snelle reacties!
Ik dacht morgenochtend nog een keer te proberen omdat het dan met ochtendurine is en dan hopelijk wat geconcentreerder. Ik heb genoeg testjes liggen, dus op zich is dat geen probleem (er was gedoe met de verzending, dus heb een hele lading extra gekregen toen ).

Jo (Gast) 11-10 om 22:16

Idd een licht streepje te zien! Hopelijk loopt het op! Je weet zeker dat je NOD geweest is? 

M. (Gast) 11-10 om 22:21

Ja, ik heb een hele regelmatige cyclus. Hou het bij met een app (WomanLog) en op misschien 1 of 2 keer na (sinds ik 2 jaar geleden stopte met de pil) altijd precies ongesteld geworden op de dag dat ik ongesteld moest worden.

Jo (Gast) 11-10 om 22:24

Spannend! Succes ! 

Wensje2 11-10 om 22:39

Ziet er positief uit..morgen ochtend weer testen geeft hopelijk een mooi positief resultaat. Succes

Ann (Gast) 12-10 om 09:58

ik zie het ook! Al een nieuwe test gedaan?

lin95 12-10 om 10:38

2 dagen geleden testte ik ook ontzettend licht, bijna niet zichtbaar.. vandaag hartstikke duidelijke test!! Misschien dus over 2 dagen nog eens testen?? Spannend hoor..

M. (Gast) 12-10 om 13:57

Vanochtend heb ik inderdaad weer een test gedaan. Maar ook deze was weer heel amper zichtbaar. Ikzelf heb het idee dat ik wat zie, mijn vriend zegt dat hij niks ziet. 
Ik wacht het nog weer even af, probeer het zaterdag nog maar een keer denk ik. Menstruatie blijft in ieder geval nog uit.

Clautjuh 12-10 om 15:25

Ja je Hcg klimt natuurlijk langzaam omhoog. Iedere twee dagen verdubbelt het geloof ik. Dus als je overmorgen gaat testen zou je wel een duidelijkere streep moeten zien ja. Succes maar ik zie echt wel wat op de foto dus het ziet er veelbelovend uit hoor. 

M. (Gast) 14-10 om 12:39

Vanochtend maar weer getest, maar nu met de test van kruidvat omdat ik daar zoveel positiefs over hoor. Maar het lijntje blijft echt bijna onzichtbaar. Ik denk wel wat te zien, maar m'n man ziet het gewoon niet. Heb al samen met hem de test gedaan, maar we zien ook lijntjes als ik de test nog niet gebruikt heb. Inmiddels wel al 6 dagen overtijd. 
Ik heb wel sinds afgelopen zondag enorm veel last van jeuk aan m'n vagina. Huisarts gebeld en die zei dat dat misschien een schimmelinfectie is (heb ik nog nooit gehad) en heb daar gyno daktarin voor gekregen. Gisteren voor het eerst gebruikt en voor mij ook meteen voor het laatst. Ik ging kapot van de jeuk van dat spul. Heb het niet laten zitten en eruit geplast en vervolgens onder de douche weggespoeld. 
Zou het kunnen zijn dat ik daardoor niet ongesteld word en dat ik inderdaad niet positief test? Ik snap er in ieder geval niks meer van.
Het zou voor mij de eerste keer zijn als ik zwanger ben en ik had altijd het idee dat je op de dag van ongesteldheid dik positief zou testen... Nou dat valt toch vies tegen...

M. (Gast) 14-10 om 12:41

Misschien is deze foto duidelijker (in ieder geval niet op z'n kant):

Clautjuh 14-10 om 12:50

Op de onderste zie ik wel iets, de bovenste niet. Bij mijn eerdere zwangerschappen  had ik pas na mijn nod een licht streepje. Dat liep langzaam op. Maar het kan ook zijn dat je zwanger was maar er toch iets fout is gegaan helaas. Hoop dat het gewoon langzaam oploopt bij je. Misschien toch nog even afwachten en over een paar dagen weer testen. Meer kan je niet doen behalve een bloedtest bij de huisarts. Misschien kunnen die meer duidelijkheid geven. Succes !

M (Gast) 14-10 om 12:53

Het is dezelfde test, alleen anders gefotografeerd .

Ik ga inderdaad weer afwachten, word er nu al gek van izzy:. Liever dan duidelijkheid dat het niet (of beter wel) zo is, dan deze onzekerheid.

Gast (Gast) 14-10 om 13:17

hoi mijn eerste zwangerschapverschijnsel was jeuk in de vagina en ook daktarin maakte het erger had geen idee dat ik zwanger was toen. Ben uiteindelijk naar de huisarts gegaan en heb toen wat anders gekregen een hele kuur wat wel echt heeft geholpen en ben nu 39 weken zwanger 

Anoniem (Gast) 14-10 om 17:18

Als je zoals je zegt al zes dagen over tijd bent, dan kan er wel wat geweest zijn, vandaar de lichte tuur streepjes.    Het is duidelijk dat je hcg niet opbouwt dus het is afwachten tot je 'ongesteldheid'.    Tenzij je niet zeker weet wanneer je NOD was, dan kan het zijn dat de streepjes zo licht zijn omdat je bijv voor je NOD aan het testen bent. 

Clautjuh 14-10 om 17:21

Ja ik bedoelde onderste foto...wist dat het dezelfde test was haha. 

M. (Gast) 14-10 om 21:42

^Haha ok :-p.

Ik weet mn NOD niet 100% zeker. Ik ben wel altijd heel regelmatig, maar ik voel ook eigenlijk bijna altijd wel mn ovulatie. Afgelopen keer heb ik m echter niet heel duidelijk gevoeld. Ik had m maandag 25 september moeten hebben, maar heb toen niks gevoeld. Dacht het woensdagavond en donderdagochtend wel te voelen, maar niet zo duidelijk als ik dat normaal voel. En de maand ervoor heb ik het helemaal niet gevoeld. Dat kan alleen ook komen doordat ik zondag terugkwam uit Amerika en het maandag had moeten hebben. Met jetlag en vliegreis erbij ging ik ervanuit dat ik het ergens snachts had gehad.
Misschien dat ik deze keer dan toch mn ovulatie later heb gehad. Testte vorige week vrijdag ook negatief terwijl je met deze testen tot 6 dagen voor NOD moet kunnen testen (van 2 besure, de extra vroege van 10 *eenheid die ik niet weet*). Ik wacht het weer af. Ga er voor nu inderdaad maar vanuit dat het nu niks wordt en dat mn ongesteldheid toch opkomt. 
Ik vertrouw mn buikgevoel alleen absoluut niet meer :-p. Donderdag en vrijdag beetje last van mn buik gehad net onder mn ribben en vandaag lijkt het onderin ook juist weer wat te rommelen. Maar nog steeds geen menstruatie.

Geduld is een schone zaak zeggen ze, maar ik vind m ook verdomde irritant :-p

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heel licht lijntje' in het Zwanger worden forum