Zwanger?

27 antwoorden en 30873387x bekeken

JW 10-11 om 10:45


Hi allemaal,
ik slip de pil maar sinds een paar weken klachten die lijken op een zwangerschap.
dinsdag getest en een vaag blauw lijntje te zien maar ik twijfelde of dit geen indrooglijntje is.
vanmorgen opnieuw getest ( beide ochtendurine) en weer een vaag blauw lijntje. met het blote oog veel makkelijker te zien. hij is niet donkerder dan dinsdag.
hebben jullie enig idee of dit een positieve uitslag is?

reageer

Ann (Gast) 10-11 om 10:57

op de bovenste foto zie ik inderdaad een heel licht lijntje. Bij de tweede zie ik het niet maar zoals je zelf zegt kan zeker aan de foto liggen. Mijn eerste zwangerschap ook met deze test gestrest en had ook echt zo een licht streepje zoals op jou bovenste foto en ik was wel degelijk zwanger  het streepje was bij mij wel al wat donkerder de dag erna maar nu bij mijn tweede zwangerschap heeft het ook een paar dagen geduurd voordat het streepje begon op te lopen dus geen paniek  ik zou morgenvroeg nog eens een testje doen misschien van een ander merk? De early testen van de action zijn erg goed!

JW 10-11 om 11:02

Bedankt voor je reactie Ann!
beide foto's zijn van de test van vanmorgen, dus ligt er echt aan hoe ik kijk in het licht..
daarom zo onzeker of het echt positief is.
ik heb voor dinsdag al een afspraak bij de huisarts omdat ik mij zo slecht voel de laatste tijd. dan is het precies een week geleden dat ik de eerste test heb gedaan. 
Ik ben benieuwd. Tot die tijd mezelf aan het opvreten van spanning....

JW 10-11 om 12:18

ik had woensdag clearblue digital gedaan en die zei niet zwanger.. vanmorgen weer kruidvat en toch licht blauwe streep.. ik hoorde eerder over testen van de action. vandaag gelijk even halen

Anoniem (Gast) 10-11 om 11:51

Dit zijn die kruidvat early testen he? 
Kwam het lijntje binnen de tijd? Deze testen krijgen namelijk altijd een blauw lijntje na de aflees tijd.  Waardoor je denkt zwanger te zijn. 
Zou voor zekerheid met andere test ook testen. Succes!!!

JW 10-11 om 12:21

ja klopt kruidvat early. het was vanmorgen zo donker dat ik het op werk in goed licht nog heb bekeken.
dus of het binnen de tijd was weet ik niet. wel was de eerste test dinsdag binnen de tijd een vaag lijntje..
die woensdag gelijk clearblue digitaal gedaan en die zei niet zwanger.. maar ik heb ook gelezen dat clearblue minder gevoelig is zou dat kunnen kloppen?

Hartje 10-11 om 11:58

Ik zie niets, sorry! Maar kan natuurlijk aan de foto liggen.  Hoelang zou je dan zwanger moeten zijn? Misschien ben je nog te vroeg? 

JW 10-11 om 12:19

ik heb werkelijk geen idee hoelang ik dan zwanger zou moeten zijn.. ik slik de pil. laatste stopweek was in september en slik hem meestal 2 keer door. de klachten die ik heb zijn sinds 3 weken ongeveer. ik denk ook dat ik te vroeg heb getest..

JW 10-11 om 12:27

ik heb dinsdag afspraak bij de huisarts, omdat ik mij dus zo slecht voelde laatste tijd. ben benieuwd of er bloed geprikt gaat worden. hoop echt duidelijkheid te krijgen.
2 weken geleden had ik trouwens ineens een klein beetje lichtroze bloedverlies.. zou dat innestelingsbloed kunnen zijn? als ik een doorbraakbloeding of wat spotting heb is het altijd rood zoals tijdens de menstruatie. lastig dit..

Hartje 10-11 om 12:28

Als je al 3 weken zwangerschapsklachten hebt zou je al 6 of 7 weken zwanger zijn, omdat de meeste klachten vanaf week 4 beginnen. Maar fijn dat je al een bezoek hebt staan bij de huisarts die kunnen net even wat meer dan wij met onze huis tuin en keuken testen! Hopelijk krijg je dan meer duidelijkheid! 

Hartje 10-11 om 12:31

Ik wil je geen valse hoop geven, als k je test zo zie en je verhaal zo hoor dan denk ik eerder niet dan wel zwanger. Maar je kan natuurlijk bij de uitzonderingen horen die later positief testen, je weet nooit,dat is het lastige er aan ..
Wil je graag zwanger worden? 

JW 10-11 om 12:33

of de foto is het ook zo lastig te zien.. heel rot.. 
het is niet gepland maar meer dan welkom en hoe meer dagen ik wacht des te meer ik mij hierop verheug..

Hartje 10-11 om 12:33

Noortje28 zou het gebruik van de pil de test beïnvloeden? Gefeliciteerd met je zwangerschap trouwens! 
Ik heb niet zo'n ervaring, bij mij was negatief altijd negatief.. Maar dat is dan ook mijn referentiekader mooi om de twee kanten te lezen in de reacties. 

Hartje 10-11 om 12:37

Ik snap het dan ga je het helemaal voor je zien! Snel de pil deur uit maar als het lijntje niet oploopt dan kan het ook vroeg misgegaan zijn, dat had iemand hier deze week nog in een ander forum. Eerst heel licht positief, daarna negatief en ze wacht nu op de 'menstruatie'. Maar verhalen als Noortje28 zijn er natuurlijk ook! 
Ik hoop voor je dat het of nu of de volgende x raak is voor je! Succes met wachten tot dinsdag iig! 

Hartje 10-11 om 12:40

Noortje28 hier onverwacht de tweede en meteen de derde, totaal niet verwacht. Eeneiig, wordt druk maar op uniek zo! Mijn test was ook enorm positief, ik wens iedereen zo'n test toe want dan is er echt geen twijfel mogelijk! 
Mooi om te zien hoe snel je al van zo'n kleintje houd hé! JW jouw tijd komt echt hoor! 

JW 10-11 om 13:06

Ik houd jullie op de hoogte!

JW 10-11 om 13:40


ik ben te nieuwsgierig.. ik heb dus de test uit elkaar gehaald om het beter te kunnen zien..
zien jullie hem nu ook beter?
de horizontale lijn zit vast aan de bovenkant van de test waardoor je die nu dus niet kan zien.

Clautjuh 10-11 om 14:18

Ik zou ook met een andere test morgenochtend nog eens testen. Ik zie heel vaag iets maar het is heel lastig. Anders je foto bewerken naar een hele andere kleur...negatief....als je begrijpt wat ik bedoel. Dan zie je streepjes die je zo niet ziet. Succes !

noortje28 10-11 om 14:22

ik zie wel wat je bedoelt. maar nog steeds geen fan van de plustesten. zou echt ff ander testje halen meid

Anoniem (Gast) 10-11 om 14:25

Lieve schat.  De kruidvat early geeft altijd een verticale lijn en die zie je al helemaal goed als je de test opent. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwanger worden forum