Clearblue plus test

78 antwoorden en 29761320x bekeken

Mamav1 30-01 om 20:46

Zie zeker een + ... spannend hoor! 

reageer

Moedertjuh 01-02 om 18:37

En heb je nog getest ? 

ltje 05-02 om 22:35

Sorry allemaal! Ik heb een drukke week achter de rug gehad. Heb nog getest, maar helaas. Was toch negatief.
En ben trouwens daarna ongesteld geworden. Wel met veel pijn.
Ales verliep zo raar, eerst positieve testen, endan opeens negatief met een menstruatie er achteraan.

N.L. 06-02 om 13:42

Ik vermoed een vroege miskraam! Heb precies hetzelfde gehad. Maand erna zwanger (nu dus)!!

ltje 09-02 om 14:37

Ben zo blij voor je! 
Een zwangerschap was voor ons zo vroeg in ons huwelijk nog niet in de planning, maar teen ik de positieve test zag en we er samen met mn man over hadden gepraat kwamen we al gauw tot de conclusie dat we het allebei toch wel wilden.
Volgens mijn cyclus zo ik binnen een paar dagen al mijn eisprong moeten hebben, we gaan er niet mee bezig zijn. Maar als het raak is zijn we er ook heeel erg blij mee!

N.L. 09-02 om 14:38

You never know :-)
Het schijnt wel dat je vaker na een miskraam zwanger raakt (weet nie of dit een fabeltje is).. maar bij mij dus wel het geval!
Ik hoop het voor jullie ook! Nu of in de toekomst, zoals ik lees iniedergeval van harte welkom 

ltje 18-02 om 19:50

Hallo dames!
Ik zit weer met een twijfel, ditkeer met iets anders...
Door mijn laatste menstruatie heb ik geconcludeerd dat mijn cyclus 40 tot 50 dagen kan duren. Ik ben natuurlijk gestopt met de pil dus wist eerst niet zeker hoe lang mijn cyclus zou kunnen duren.
Ik ben op dag 18 vanaf de eerste dag van mij laatste ongesteldheid.
2 of  dagen geleden heb ik bij het afvegen op de wc (sorry voor de detail)  heel ligt bloed gezien, niet eens zo groot als een muntje van 20 cent.

Maar nu net zie ik tot mijn verbazing  een kleine vlek bloed op mijn ondergoed, ten grootte van ongeveer 2 x 2 euro muntjes naast elkaar.
Ik heb totaal geen pijn gehad of gevoelt, en nu ook niet.
Kan er sprake zijn van een innestelingsbloeding?
Heeft iemand hier ervaring mee?

Moedertjuh 18-02 om 20:08

Als je cyclus zo lang is kan je op dag 18 nog geen innesteling hebben lijkt mij. Dan zou je nog je eisprong moeten krijgen. Die is 14 dagen voor je weer ongesteld word. Bij een cyclus van 40 dagen heb je je eisprong rond cyclusdag 26 pas. Zelfs bij een cyclus van 28 dagen zou op dag 18 wat vroeg zijn voor een innestelingsbloeding. Je kan ook gewoon wat bloedverlies hebben tussendoor door hormoonschommelingen. Succes deze ronde ! 

ltje 18-02 om 20:24

Sorry sorry sorry sorry!!!!
Ik ben  helemaal verward, vorige maand heb ik een aantal keer positief getest! Vervolgens een bloeding gehad, dit was hoogstwaarschijnlijk een miskraam.
 Dat totale proces, dus mijn cyclus van die maand    duurde 40 tot 50 dagen. 
Mijn normale cyclus weet ik dus nogsteeds niet!

Sorry nogmaals

Moedertjuh 18-02 om 21:21

Geeft niks ! Maar je gebruikt geen ovulatietesten ? Dan had je wel een uitgangspunt. Ik zou nog even afwachten dan en anders binnenkort testen. Ik hoop dat het raak zal zijn en blijft plakken ! Ik ben na de miskraam ook gelijk weer zwanger geraakt. Had ook pas ruim weken na de mk een eisprong. Normaal was mijn cyclus 28 dagen. 

ltje 18-02 om 21:37

Nee, ik heb de ovulatietesten deze maand maar even laten zitten. 
Ik heb gisteren een pak van de action gehaald en ook gelijk gisteren en vandaag getest. Maar dat geeft een vaag lijntje aan. Dus op dit moment geen ovulatie.

Ik ging eergisteren trouwens ook dood van de pijn aan mijn tepels. Het deed vreeeeselijk pijn. Daarna heb ik er geen last meer van gehad,het heeft een halve dag geduurd en is daarna compleet weggetrokken.
En nu ook die bloeding, pff wat een gedoe allemaal als je niet zeker weet wat er met je lichaam aan de hand is

Moedertjuh 18-02 om 21:40

Zou dan toch nog even doortesten met de ovutesten. Maar idd je lichaam kan je behoorlijk voor de gek houden. Je zal er hoe dan ook binnenkort achterkomen! Spannend

ltje 18-02 om 21:44

Idd! Nog fftjes volhouden dan maar

ltje 19-02 om 11:56

Ik weet niet wat ik er  mee moet, nu heb ik bruine afscheiding bij het afvegen, waarschijnlijk wat oude bloed.

Omdat ik mijn cyclus nog niet helemaal in de gaten heb, weet ik niet wanneer ik ongesteld zou moeten worden. En dus ook niet wanneer ik nu moet testen. Zal dat dan 1  of 1,5 week na deze bloeding zijn?

Moedertjuh 19-02 om 12:03

Als het een innesteling is dan kan je al een paar dagen daarna testen met een gevoelige test. Ik testte 2 dagen na innesteling...die voelde ik ook....heel licht positief. Drie dagen daarna al duidelijker. 

ltje 19-02 om 12:11

Dan zal ik ook over en aantal dagen testen.welke test heb je gebruikt?

Moedertjuh 19-02 om 12:21

Ik gebruikte die van sensitest. Deze was 3 dagen na innesteling. Vier dagen voor nod

ltje 19-02 om 12:32

O die zal ik ook eens gaan proberen! Ik heb nog 1 kruidvat test. Het is zo verleidelijk om meteen te testen vooral vanochtend. Maar ik ben bang dat het nog te vroeg is en dat ik teleurgesteld raak als ik maar 1 streepje zie. Dat word dan nog fftjes afwachten

ltje 22-02 om 07:05

De bloeding blijft aanhouden, het is niet netzoals een menstruatie. Het is gewoon beetje bij beetje, en pijn heb ik niet. Ik voel wel dat er daaronder wat gebeurd maar heb geen pijn.
Ik maak me zeer zorgen hierover, ik heb voor de pil altijd een menstratie gehad van minimaal 35 dagen. En nu ben ik op dag 19/20 beginnen met bloeden, zonder pijn.
Het feit dat het niet stopt vind ik ook raar, het is geen bloeding van 1 of 2 dagen.
Als als het nou een paar dagen voor mijn echte verwachte (menstruatie-dag)  zou optreden zou ik denken dat het een korte cyclus is geweest. Maar een cyclus van 19 dagen??...

Ik heb eergisteren trouwens een test gedaan maar die bleek negatief te zijn.

Moedertjuh 22-02 om 08:01

Oh dat is wel vervelend. Maar je lichaam kan nog aan het ontpillen zijn. Ik had de eerste maanden ook vaak onverklaarbaar bloedverlies. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clearblue plus test' in het Zwanger worden forum