Zwanger ?

47 antwoorden en 28535136x bekeken

Moedertjuh 12-05 om 12:50

Ik had ook alleen maar zo'n menstruatiegevoel hoor. Bij mijn 2 kids kreeg ik pas rond de 6 weken kwaaltjes. En hiervoor ben ik ook zwanger geweest, dat werd helaas een vroege miskraam maar ook toen had ik wat krampjes dat ik dacht dat mijn ms kwam. Alleen bij de vmk liepen mijn testen veel te langzaam op. Deze keer veel sterker en al 5 dagen voor nod een licht streepje. Dus iedere keer is weer anders. 

reageer

---- 12-05 om 13:11

Haha Hannie denk dat maandag een mooie dag is om te testen, 1 dag voor je verwachte menstruatie.
Ja het hoeft dus echt neit dat je iets voelt, ik voelde niks eigelijk.. enkel iets meer afscheiding. Dus ik verwachtte ook dat ik een witte test zou hebben en toen er wen streepje kwam was ik echt heeel verbaasd.

Ik ben heel benieuwd na je test houd me op de hoogte  

myy003 12-05 om 15:07

Ik heb vanmorgen ook een test gedaan, drie dagen voor nod. Ik twijfel of het een vaag streepje is of niks is, zien jullie iets? 

---- 12-05 om 15:20

Ik zie wel iets vaags!! Morgen zou die al donkerder moeten zijn en overmorgen al helemaal. Maar liever een andere test halen het zijn geen toptesten

myy003 12-05 om 15:34

Nee ik las het idd, heb bij mn vorige zwangerschap ook deze testen gebruikt toen nergens last van gehad

Hwensje 12-05 om 15:44

Ik zie ook een streep! Is die bij jou ook donkerder dan int echt dan op foto? Zo te zien zitten we in hetzelfde schuitje ;-). Je hebt je Nod ook dinsdag? Goede ervaring gehad met deze testen? Succes! 

myy003 12-05 om 15:53

Ik twijfelde echt of ik iets zag! Ik heb idd mijn nod dinsdag maar tijdens tijd van innesteling had ik krampen en heb al dik een week wat last van stemmingswisselingen merk het gewoon aan mezelf. Hast die onzekerheid, morgen idd weer testen.  Mijn ervaring met deze test was goed twee jaar geleden (ook toen een lichte test weet ik nog) vandaar dat ik deze ook weer hen gekozen maar ik lees nu toch echt hele andere verhalen. 
Ikga morgen weer testen ben erg benieuwd! Normaal heb ik nooit klachten als ik ongesteld moet worden, we waren ook niet echt bezig maar nu perongeluk eens tijdens eisprong periode onbeschermd gevreeen , ( wel helemaal welkom) dus nu ben ik er al een tijdje erg mee bezig in mn hoofd

Anoniem (Gast) 12-05 om 19:54

Jullie gaan lachen met mij :-0 en eigenlijk schaam ik me wat :-p.
Net terug aangekomen op hotel en de test van deze ochtend bleef maar door mijn hoofd spoken....
Al deze slechte zaken over de early test van Kruidvat gelezen en doordat ik me vandaag ook piekfijn voelde kreeg ik schrik... schrik dat ik het me weer allemaal aanpraat en ga inbeelden...
Dus mijn voornemen om pas maandagochtend te testen is een dikke failure geworden :-/. 
Gelukkig niet zoveel gedronken maar natuurlijk wel geen ochtendurine. 
Zowel bij early predictor als 2v5 Kruidvat zie ik een héél licht streepje. Had op zich iets feller verwacht maar mag natuurlijk ook niet overdrijven denk ik dan ;-). Nu kan ik mijn angst toch iets opzij zetten en toch hopen op een betere nacht. 
Nu hopen dat ze mooi oplopen en aangezien ik nu enkel nog 1test van de 2v5 voor handen heb, heb ik mijzelf nu plechtig trouw gezworen om deze pas maandag te gebruiken.
Ik ben duidelijk goed bezig, I know maar was sterker of mijzelf! 
Ik voeg de testjes hieronder nog even.
Volgens mij teveel toegevoegd maar weet niet hoe te verwijderen...
Nu mezelf niet te druk maken dat ik voorlopig niets speciaal (meer) voel.
Fijne avond, groetjes!

Moedertjuh 12-05 om 19:57

Wauw herkenbaar haha. Vanaf de eerste lichte streep testte ik ook gewoon iedere dag hoor en ze werden iedere dag donkerder. Je Hcg loopt iedere dag wat op. Maar deze zijn in ieder geval positief ! 
Spannend 

MB 12-05 om 20:52

Hi allemaal,  
Mijn man en ik proberen al een tijdje zwanger te worden. Ik ben in september gestopt met de pil en ik ben in november zwanger geweest, maar dit was helaas van korte duur. Sinds die tijd heb ik een verschrikkelijke onregelmatige cyclus en denk dus elke keer dat ik overtijd ben. De langste periode was nu 37 dagen. Vandaag zit ik op dag 37, maar er gebeurt nog helemaal niks. Niet eens kramp. Ik heb gister (dag 36) een test gedaan, maar helaas negatief. Wat denken jullie, nog een paar dagen afwachten en nogmaals testen??

Hwensje 12-05 om 21:27

Hey, 
Ik heb altijd een lange cyclus en ben enorm onregelmatig maar gebruik wel ovulatietesten. Voor mij is dat een goede indicatie want zodra ik mijn eisprong heb gehad weet ik dat ik min of meer 14 dagen moet wachten op mijn menstruatie. Dus misschien kan dit wel een hulp zijn? Ik zou ook nog af en toe eens testen... wat was jouw langste cyclus? Dan zou ik daarvan uitgaan...

MB 12-05 om 21:54

Hi hanne,
Mijn langste is 37 dagen. Zit vandaag trouwens op dag 38. Test heb ik in de middag gedaan, dus misschien handiger om in de ochtend te doen?

Delia (Gast) 28-05 om 20:42

Ik moet mijn regeks binnen 7 dagrn krijgen en heb nu al en lichte streep kan dit of niet. Mij vrij dun maar ii ben gaan aflezen na 2h

Miepje-36 03-06 om 20:04

Zo onduidelijk was de Kruidvat test bij mij in het begin ook. Inmiddels dikke vette streep. Gefeliciteerd

Cin 06-06 om 06:50

Hiii
Ik moet zondag ongestel worden, heb net deze vroege kruidvat zwangetschaps test gedaan. 
Dit is toch positief? of klopt t niet dat de verticale lijn donkerder is? 
liefs

Sofie 06-06 om 07:04

Positief! Gefeliciteerd! Volgens mij staat op de bijsluiter dat het niet uit maakt welke van de streepjes het dikste is. 

Cin 06-06 om 10:19

Oh ik hoop het!! Nog wel spannend of ik zondag toch niet alsnog ongesteld ga worden.... 

Cin 07-06 om 16:20

Vanochtend nog een vroege test gedaan (want had er nog 1 liggen) en die zag er zo uit (zie afbeelding)
Die is ook positief. Maar ik heb wel heel licht bloedverlies en af en toe klein beetje kramp in mn buik. Dat brengt me toch aan het twijfelen...  Zijn het geen valse uitslagen en word ik toch niet gewoon ongesteld?? twijfels... pffff

Sofie 07-06 om 23:49

Oh wat onzeker allemaal. Die test is wel echt positief maar door dat bloedverlies ga je natuurlijk wel twijfelen.. even aankijken hoe het na nod gaat? 

Cin 08-06 om 06:44

net een gewone test gedaan van AH
die eigenlijk pas vanaf je nod gedaan kan worden, en die werd direct positief ( 2 strepen= positief )

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger ? ' in het Zwanger worden forum