Kwaaltjes maar negatieve test vandaag 9 dpo

194 antwoorden en 25136751x bekeken

Hartje 08-02 om 09:43

Ik verwacht m'n nod dan ook! Leuk! 

reageer

Ilona36 08-02 om 10:58

Spannend ladies...
Ik test gewoon door haha
Ik zie n licht tuurstreepje hartje

Mimi 08-02 om 11:30

Hartje 08-02 om 11:37

Oeh bloed is geen goed teken hé.. Volgens mij staan die kruidvat testen er bekend om vals positief te geven toch? Anders ziet er goed uit! 

Moedertjuh 08-02 om 11:40

Mimi, deze testen heb ik al zo vaak voorbij zien komen met zo'n streepje terwijl ze niet zwanger waren. Ik zou die andere van de Kruidvat doen. Dat bloedverlies hoeft nog niet te betekenen dat je niet zwanger bent. Ik had bij mijn laatste zwangerschap op 7 dpo wat licht bloedverlies, na innesteling. En op 12 dpo helderrood bloedverlies 1 hele ochtend na al wat positieve testen. En toch gewoon zwanger. Dus dat zegt in principe nog niks tenzij het echt doorzet, dan kan je er wel vanuit gaan dat het je ms is. Dus nog even doortesten....succes !

Mimi 08-02 om 12:42

Dankjewel! Hè balen ik stond gister daar en dacht pak die “duurdere” testen maar die zullen wel beter zijn. Ik heb niet n goed gevoel erover ik voelde me tot gister heel erg zwanger maar alsof het in 1 klap weg is!! Misschien toch echt de kwaaltjes mijn hoofd in gepraat terwijl ik echt gevoelige borsten had als ik liep deed het zelfs pijn zelfs dat lijkt nu minder! Ik wacht nog maar af is helaas het enige dat ik kan maar wat is dat slopend dat wachten! Clautjuh ik heb vanaf dinsdag al rozig bij het afvegen... dat was toen een week na mijn eisprong. En vanmorgen ineens n hele veeg helderrood maar jij had dat ook? Ik had bij mijn eerste zwangerschap ook een innestelings bloeding kan me alleen echt niet meer herinneren welke kleur het had enzo... 

Romy 08-02 om 13:18

@mimi het kan ook innesteling zijn he! Ervaring met kruidvattesten heb ik niet dus durf er niet heel veel over te zeggen eigenlijk. Misschien toch nog even afwachten... ik weet het is heel lastig!!

Ilona36 08-02 om 13:31

Pff snap dat je baalt mimi. Hoop toch nog op goed nieuws

Romy 08-02 om 18:48

@mimi hou ons op de hoogte he! Het zou ook innesteling kunnen zijn.. wel apart dat die na de afleestijd posfief is!

Mimi 09-02 om 10:57

hm raak een beetje door de war van mijn cyclus deze keer! Gister ochtend rond 9:30 een veeg helderrood op toiletpapier. Erna alleen nog heel licht bruin met hier en daar heel kleine bruine stolseltjes... nu nog steeds maar heel klein beetje bruinverlies. Ik durf nergens meer op te hopen heb voor Mn gevoel wel dat onderbuikgevoel wat je ook hebt als je menstruatie eraan zit te komen dus ik ga ervanuit dat ik maandag gewoon ongesteld word als dat niet zo is waag ik dinsdag nog een testje.

Ilona36 09-02 om 19:33

Wat denken jullie dames.. hij loopt wel mooi op en zou rond de zondag mn eisprong verwachten

Ilona36 09-02 om 19:34

Dit is mn rijtje testen... het is de eerste keer voor mij met ovutesten... hij loopt wel mooi op

Hartje 09-02 om 19:42

Denk zondag of maandag idd! 

Romy 09-02 om 22:30

Oh spannend ilona het loopt mooi op zeg! Ik denk inderdaad ook morgen of maandag dat dan je eisprong komt..
Jeetje mimi erg he dat wachten.. hoop dat je snel meer duidelijkheid hebt!

Ilona36 09-02 om 23:03

Vind t erg spannend hoor haha. We zijn net thuis en ga zo mn tel es uitzetten en mn vriend aandacht geven. Tot morgen dames 

Mimi 10-02 om 08:27

Ilona heb jij een gezellige avond gehad? 
En Romy houd je een beetje vol op het wachtbankje?
Hier is het bloeden gestopt nog heeeel weinig bruin met afvegen maar toch durf ik nergens meer op de hopen. Morgen zou ik ongesteld moeten worden dus maar weer een hele lange dag wachten! Ik durf ook geen testje meer te doen ik denk dat ik gewoon zeker wacht tot woensdag voordat ik nog eens test tot ik echt overtijd ben.

Ilona36 10-02 om 09:46

Ja was heel gezellig, hihi 
We hebben onze best gedaan hihi..
Ga wel nog ff 2 dagen testen voor de zekerheid
Zal straks foto plaatsen

Romy 10-02 om 10:15

Hier alles goed.. wachtbankje duurt lang maar veel afleiding nu krijgen over 1 mnd al de sleutel van ons huis inplaats van eind mei. Dus zijn flink aan het shoppen merk wel dat mijn borsten best gevoelig zijn en zwaar aanvoelen af en toe nog klein krampje. Maar we moeten maar geduldig afwachten ..

Romy 10-02 om 10:16

@mimi hou ons op de hoogte of je menstruatie gekomen is! Vervelend die onzekerheid vreselijk..

Mimi 10-02 om 10:24

Oh Romy leuke afleiding dus!! Maar je blijft hoe dan ook ermee bezig. 
Ik laat het zeker weten! Wel dat weeïge gevoel in mijn onderbuik alsof het door gaat komen maar tot nu toch nog niks te bekennen! Pijn in de borsten is minder, heb er een slecht gevoel over. Hoe zeker ik was, het is helemaal weg nu! Wat kan je lichaam je toch voor de gek houden!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kwaaltjes maar negatieve test vandaag 9 dpo' in het Zwanger worden forum