kv test 2 dagen voor nod

44 antwoorden en 24952716x bekeken

MamavanElvis 04-02 om 19:22

Hoi!

Als ik het zo zie loopt het wel ietsjes op, als is het een klein beetje..zr adviseren vaak om een dag er tussen te laten als je gaat testen.. Omdat het wat langer duurt voordat de hcg waarde hoger wordt.. 
Ik denk dat je zwanger bent en dat de kans alsnog groot is dat het wel goed is gegaan! Ik ben benieuwd,!, 

reageer

MamavanElvis 04-02 om 19:46

Ach sorry zie nu pas dat er een tweede pagina nog was..
Wat jammer, maar zolang er een streepje te zien is zou ik de hoop nog niet opgeven.. Wel heel naar als je nu toch ongesteld wordt.. Sterkte als dat zo is!
En Willie Wonka, lijkt me ook echt een enorme teleurstelling zoiets. 
Ik had een hele tijd terug wel van de kruidvat early testen een heel dun blauw streepje.. Zat ook iets meer naar de linker kant.. Dus niet net zo breed als de horizontale streep, ik was zo in de war en teleurgesteld toen de volgende dag de test niks aangaf.. Maar bleek dus een fout te zijn in de test.. Maar het gaf toch een naar gevoel.. Helemaal omdat je zou verwachten dat enkel gemeten hcg een blauw streepje zou kunnen weergeven.
Mag ik vragen hoelang jullie al de wens hebben voor een kindje ? 

Willie Wonka (Gast) 04-02 om 20:00

Wij zijn vanaf maart 2018 bezig en heb nu 3 keer miskraam gehad. Waaronder een zoals Roos dit nu ook meemaakt. Ik was toen 4,5 weken zwanger. 
Donderdag gaan we naar de gynaecoloog voor onderzoek. Ik heb gelukkig al wel een perfect uitgedragen zwangerschap (39.6) meegemaakt. Dus ik weet dat mijn lijf het kan. 

MamavanElvis 04-02 om 23:21

Oohh 3 keer een miskraam in nog geen jaar.. Wat erg is dat! Ik hoop dat het snel raak zal zijn voor jullie en het dan wel goed blijft gaan..
Maar Roos maakt dit zeker weten mee nu? Is nog niet helemaal zeker toch? Ik heb zelf nog nooit een miskraam gehad maar die testen kunnen sowieso toch maar hcg meten als 't al genesteld is? Ook die early...

MamavanElvis 04-02 om 23:24

Succes iig bij de gynaecoloog donderdag

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kv test 2 dagen voor nod' in het Zwanger worden forum