Ben ongi geweest maar toch een lichtstreepje

45 antwoorden en 24807677x bekeken

Puck 12-02 om 10:24

Maar waarom test je dan uberhaupt? Je gaat aan de pil, je bent ongesteld geweest.... Waarom zou je dan uberhaupt denken dat je zwanger bent en dan een test doen? Zelfs terwijl je weet dat je telkens onterecht positieve testjes hebt? Ik vind het gewoon moeilijk dit serieus te nemen.
En als ik telkens HCG in mijn lijf zou hebben, zonder dat ik zwanger was, zou ik een verwijzing naar de gyn eisen, want ik zou willen weten waar het vandaan komt.

reageer

Moedertjuh 12-02 om 10:33

Ja dat ben ik met Puck eens, na alle positieve testen, op vreemde tijden in je cyclus. Maar op echo's niets meer te zien had ik allang bij de Gyneacoloog gezeten....rare huisarts die je niet doorverwijst. Zeker op die leeftijd toch? 
Maar er is een duidelijk streepje te zien die oploopt. Dus er moet wel iets gaande zijn. Vage streepjes had ik anders gevonden. Dus benieuwd wat er gaat gebeuren baby05

Baby05 12-02 om 10:37

Ga je op de hoogte houden Clautjuh.
Eerst maar een telefoontje naar de huisarts.

FiFi 12-02 om 10:43

Ik weet niet of je van België of Nederland bent, maar hier in België ga je gewoon naar je Gyn zonder doorverwijzing van je huisarts hoor. 
In jouw geval had ik al lang naar de Gyn gebeld en een afsprak gevraagd... 

Die gaat je meer uitleg kunnen geven dan dat je hier elke maand testjes zit te plaatsen. Bevestiging kunnen wij je toch niet geven want wij (of toch de meesten onder ons) zijn geen dokters. 

FiFi xx 

Amélie 12-02 om 11:11

Baby 05 de negatieven punten zijn het baby dus dat ga moeilijk zijn om ze weg te krijgen niet dat een kind voor ons negatief is maar zijn al de die ernaast bv: opvang , voeren enzo...... heb al 2 dochters die al groot zijn 7 en 10 jaar dus twijfel ijk nog 

HereWeGoAgain 12-02 om 11:18

Ik denk niet dat je hier kan tellen dat ze een gewone cyclus heeft gehad. Als je ergens middenin gewoon aan de pil gaat weet je niet of je wel beschermd bent. Het kan dus goed zijn dat die 3 weken pil niets hebben uitgemaakt. Het bloed dat je verloren hebt is mss ook geen echte menstruatie geweest maar meer een soort bloeding omdat je gestopt bent met de pil. En bovenal hoor je veel verhalen van vrouwen die gewoon bloeden en toch zwanger zijn. 

Aangezien het testje oploopt zou ik net wel denken dat je zwanger bent. En als de huisarts een bloedname afneemt vandaag of morgen moet je HCG naar mijn gevoel ook hoger zijn dat 5. Anders zou het testje al niet zo donker kleuren. 

Veel succes in ieder geval! Hopelijk wijst dit toch op een zwangerschap! En het belangrijkste, hopelijk blijft alles goed gaan en blijft het plakken. 

Baby05 12-02 om 12:51

Nu je het zegt Herewegoagain…… ja was nog niet beschermd! Pas na de tweede keer van pil inname. Was mij een hele poos gezegd.
Zou kunnen ontrekkingsbloeding want 3 dagen erna idd na stop van de pil gaan bloeden.
December ben ik niet ongi  geworden en gestart met de pil.
HereWeGoAgain, dank je wel, kan zo zijn wat je allemaal zegt. Testje is best donker ja.
En dank je wel voor je beste wensen, best lief.

Ik heb  niets aan negatieve dingen nu.
Dus ga echt  niet reageren op die andere.
Moet gewoon weten wat het is, …

floydi 12-02 om 11:34

Helemaal eens met puck. Dit is ongeloofwaardig. Enige wat je wilt baby05 is denken dat je zwanger bent. Je weet zelf dat het elke maand niet zo was. Er is ooit eens een uitleg geweest van Linda die zeer logisch klonk. Dat onderzoeken uitwezen dat dames in de overgang soms kleine hoeveelheden hcg aanmaken. Dat verklaarde de positieve testen op onmogelijke momenten in je cyclus. Vele malen logischer dan dat een vrouw van 46 elke maand zwanger wordt door de pil heen. Dit is niet de eerst x dat je aan de pil was. Als je de huisarts belt of langs gaat en je laat deze test zien zegt hij dat je zwanger bent tot je weer een bloeding hebt en het verhaal opnieuw begint. Je moet een doorverwijzing eisen. Tenzij je in deze waan wilt blijven dat er elke maand een zwangerschap is die mis loopt 

Red_tears 12-02 om 12:49

Vrouwen in de overgang hebben uit hun eigen tot zelfs 9.5 hcg. Dit is omdat de eierstokken dit hormoon aanmaken. Heb dit ergens gelezen. 

Anoniem (Gast) 12-02 om 13:01

Hmm dit verandert alles.   Zoek hulp

Baby05 12-02 om 13:05

De doktersassistente hoorde mijn hele verhaal aan, en zegt dat ze een doorverwijzing voor de gyneacoloog(e) gaat aanvragen bij de huisarts. Krijg dit per mail en moet dan zelf bellen voor een afspraak.
Ik zei de ene streep is wel wat lichter ze zei een streep is een streep.
Moest niet bloedprikken volgens haar maar naar de verloskundige maar dat is gyn geworden ivm mijn verleden.
Kijk, hopelijk zal de huisarts hem geven die verwijzing kan ik gelijk dingen vragen!
Hehe pffff wat een toestanden.

Baby05 12-02 om 13:13

Red_Tears, dank voor je info maar ben niet in de overgang.
Maar als ik de gyn hoopt te spreken zal ik eens vragen of dit klopt.

Red_tears 12-02 om 17:22

Baby05, ik hoop voor jouw dat het een zwangerschap betekent. Maar had dit gewoon ergens gelezen, dus ik wou dit even melden

Baby05 12-02 om 18:25

Dank je wel voor het melden Red_Tears.

Anoniem (Gast) 13-02 om 08:07

Hoe weet je dat je niet in de overgang zit?

Anoniem (Gast) 13-02 om 16:57

En nu reageer je niet meer?

Marieke (Gast) 13-02 om 21:22

Ik vroeg me al af of baby05 inmiddels alweer 20 zwangerschappen en miskramen heeft gehad sinds een half jaar geleden, en zie hier ze is weer terug op het forum met een ongeloofwaardig verhaal. 

Aan iedereen die de berichten van Baby05 van het afgelopen jaar niet kennen: een klopt geen jota van. 

Baby05 de huisarts stuurt je niet door omdat diegene jou inmiddels goed kent. Er is helemaal geen reden om je door te sturen naar een gynaecoloog. Je bent niet zwanger en niet ziek. Alleen wat te oud om zwanger te worden.
Stop met testen. Stop met steeds af en aan de pil te gaan. Stop met je rare verhalen. Je maakt allerlei meiden die jong zijn en net beginnen met zwanger worden hartstikke onzeker. 

En echt, iemand van 46 zou toch beter moeten weten.


Dit hierboven klinkt allemaal heel bot, maar dit moet echt eens gezegd worden. 

Stef 13-02 om 23:14

Baby05, ik hoop dat je zwanger bent! Maar neem dit serieus aub. Als het echt zo is dat je al maanden positieve zwangerschapstesten hebt die op en af gaan kan het ook zijn dat je cystes hebt ,in/rond je baarmoeder. Zelfs kwaadaardige cystes. Ze produceren nl ook hcg in je lichaam! Dus laat u zo snel mogelijk nakijken. Groetjes

Marieke (Gast) 14-02 om 08:25

@Stef ze is geen speciaal geval. Baby05 heeft niks.

Alleen een psychisch probleem, en daar zijn ander type doktoren voor opgeleid. Dat is de hulp die ze nodig heeft. 

Anoniem (Gast) 14-02 om 21:44

Vandaar dat ze niet meer reageert. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ongi geweest maar toch een lichtstreepje' in het Zwanger worden forum