Vage streep

28 antwoorden en 24205668x bekeken

Anoniem (Gast) 30-03 om 11:19

Koop eens een bekend merk, action of Kruitvat er zit echt hcg in je urine anders kwam er echt geen streep bij de CB test. 

reageer

stresskip 30-03 om 11:34

Ik heb nog even gekeken maar die streep bij de cb zegt niets volgens mij omdat die testen anders werken. Ik had die tweede nog gedaan van testpoint maar die was hetzelfde als de eerste. Ik denk toch dat er een lijntje in het doosje zit wat een schaduwlijntje wordt. Dus ondanks alle reacties hier, denk ik dat het gewoon vals alarm was

lm 30-03 om 13:11

Stresskip ik zou er 1 van de Kruidvat halen (2 voor 5) en die doen. Die reageren vroeg en zijn duidelijk. Die clearue blijft een test die op hcg reageerd. Alleen leest die de kleur van de lijn en als die donker genoeg is geeft die pas aan dat je zwanger bent. De tint is dus gewoon nog niet donker genoeg. Die goedkope vage testen zou ik niet herhalen. En zeker met ochtendurine!! 

stresskip 30-03 om 14:08

Hmm, ja dat kan ik altijd doen natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik wel echt heel erg last heb van dat ik ineens heel misselijk kan worden. Ook zijn mijn darmen heel erg aan het rommelen en heb ik een beetje last van obstipatie.. Ik denk dat er eerder iets anders aan de hand is dan dat ik zwanger ben.. Ik ga maandag gewoon eventjes de dokter bellen

lm 30-03 om 14:38

Vooral doen wat goed voelt en wat je gevoel zegt  ik zou zelf nog testen met de kV maar de huisarts kan je natuurlijk ook helpen. Alhoewel de ha in nl vaak weinig kunnen doen. Die testen die hun gebruiken zijn niet gevoelig en bloedtesten doen ze niet snel. Als je van België bent is een bloedtest betrouwbaarder maar kun je ook zien hoe het met je andere hormonen is, succes! 

Anoniem (Gast) 01-04 om 08:27

Ik zou wat doen met het advies om andere testen te kopen. Je hebt een spiraal en je bent misschien zwanger. Geen goede combinatie. 

Ook de CB testen werken met hcg

stresskip 01-04 om 09:41

Ik heb de kv testen gekocht op aanraden en net 1 gedaan, maar daar is ook echt helemaal niets op te zien

Orchidea 01-04 om 09:44

Ik denk inderdaad een vals positieve test, het lijntje vind ik zo dicht op elkaar staan. Loos alarm dus inderaad.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vage streep' in het Zwanger worden forum