Dikke indroogstreepje?

45 antwoorden en 21482448x bekeken

Moedertjuh 29-11 om 21:04

Stff48, er staat wel een streepje, heb de foto even bewerkt. Ik zie m zo ook wel maar het is nog heel licht. Vooral voor na nod of op. Zo'n streepje had ik op 9 dpo. Maar dat hoeft niet bij iedereen naruurlijk. 

reageer

stff48 30-11 om 07:06

Moedertjuh , zoveel te beter als er toch een lijntje te zien is  ik hoop voor bosje dat het lijntje nog beter zichtbaar wordt en ze zwanger is . Dat wens ik iedereen trouwens toe !
Maar daarom moet hier nog niet gescholden worden 

Suzanne (Gast) 30-11 om 08:22

Ten eerste, meisje? Ik ben een vrouw, en mag mijn mening geven als ik vind dat iemand belerend over komt. Puck je bedoelde het niet zo dus mijn excuses. Daarnaast, vind ik ‘jezus’ ook niet echt gepast Na 385 testen weet ik ook wel hoe het zit, we willen allemaal het zelfde maar er is hier een groep die denkt het alleen recht te hebben om te reageren. Ik heb genoeg berichten gezien en vind hebt grappig dat uitgerekend deze mensen weer moeten reageren op de manier waarop ze ALTIJD reageren.  

Discussie gesloten. 

Puck 30-11 om 08:32

Grappog dat ik jou nooit zie reageren op het forum, maar dat je nu meerdere reacties hier geeft. Heb je misschien nog een andere naam hier? Zoek het lekker uit suzanne! Reageren op de manier waarop ik altijd doe? Ja, ik probeer gewoon eerlijk te zijn als dat is wat je bedoelt. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Ilona36 30-11 om 09:14

Ja dat zal puck. Reageren onder dr eigen naam durft ze niet. 

Nancy 30-11 om 09:16

Puck, even voor de goede orde. Ik vind je een geweldig mens! Je bent tenminste eerlijk in tegenstelling tot anderen hier.
Laat je niks anders wijs maken hoor, je bent een topper! 

En bosje, ik duim echt voor je dat het mooi op gaat lopen. 

Orchidea 30-11 om 09:19

Mij ben je ook niet bekend op het forum, en ik ken toch aardig wat namen die ik elke maand weer voorbij zie komen in de nod topic’s, maar dat terzijde.
We geven gewoon een eerlijk antwoord, ik kan het helaas ook niet mooier maken dan het werkelijk is, en ik vind het inderdaad wel jammer dat een berichtje, wat puur uit interesse is geschreven als “gemeen” word ervaren, we willen alleen helpen, door antwoord te geven... moeten er dan tientallen smiley in staan, en lieve worden zoals “meis” “schatje” of “lieverdje”... nee, straight to the point is het beste, daar word je ook meer mee geholpen dan een heel verhaal erom heen, maar goed, zo ervaar ik dat. 

Verder kusjes terug, fijn dat we “advocaten” worden genoemd. En zure wijven, zo zuur zijn we niet, maar inmiddels zijn wij al een hele tijd bezig en hebben wij ook ervaring in vals positieve testen. Nogmaals, we gaven gewoon antwoord zo als bosje had gevraagd. Eerlijk en direct. Maar begrijp dat sommige mensen daar niet zo goed tegen kunnen, dat is alleen wel hoe het anno 2019 gaat in deze wereld, sorry....

Puck 30-11 om 09:45

Dankjewel Nancy. Dat vind ik lief van je

Mimi (Gast) 30-11 om 11:53

Bosje, je had inderdaad vorige maand ook een twijfeltest/negatieve test een paar dagen na NOD. Dat valt op, omdat de meeste niet na NOD testen. Zou het kunnen dat je NOD later is dan je verwacht? 2x een late ms is een beginnend patroon dus misschien is er een andere reden waardoor je over tijd lijkt? Lange lf (hij kan ook 16 dagen zijn) of misschien latere ovulatie bijv. 
Dat verandert niks aan het feit dat ik geen streepje zie. Ik zou hem meteen weggooien na de aangerade tijd. Je maakt jezelf gek zo...
Hopelijk test je volgende maand lekker duidelijk positief!

En dan toch een beetje inmengen, ondanks mn goede voornemen, omdat ik me hier aan erger: als je sterk in je schoenen staat hoef je mensen niet naar beneden te halen door te schelden. Schelden zegt altijd meer over degene die uitscheldt, dan degene die uitgescholden wordt.

stff48 30-11 om 17:57

Ik ga mijn verstand gebruiken en gewoon zwijgen want ik ontplof bijna door jou suzanne ...
lieve dames , die ik hier de voorbije 3 jaar heb leren kennen .. wij weten wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt. Laat jullie niet omlaag halen door iemand die denkt dat wij zo onaardig zijn . Want jullie zijn enorme schatten & bedankt voor de steun die ik al aan jullie gehad heb ..
& Bosje elk van ons hoopt  OPRECHT dat je heel vlug een positieve test in handen 

Ilona36 30-11 om 19:29

Lief dames 

bosje 30-11 om 22:34

Bedankt allemaal voor jullie antwoorden en lieve reacties. Ik heb nooit gescholden of iets dergelijks ik hoop voor iedereen hier binnenkort een dikke positieve test. Succes allemaal en als ik kan helpen door mee te kijken doe ik dat graag 

An2020 01-12 om 00:29

Ik zie het lijntje wel in de verte maar zou toch zeggen negatief voor nu. Meestal zie je bij deze testen wel meer een roze lijn.
Of toch nog even een aantal dagen wachten en opnieuw testen.
Succes hoor!


@Puck, jouw reactie is gewoon goed.  Een eerlijk en duidelijk antwoord naar degene die de vraag stelde op dit forum. Keep up the good work.

Mimi (Gast) 01-12 om 10:15

Bosje, ik zie je ook nergens schelden hoor!

Ga je je cyclus volgende maand bijhouden om te kijken of je NOD wat later is? Of gewoon afwachten? Als het goed zit, wordt hij natuurlijk vanzelf positief.

Suzanne (Gast) 01-12 om 14:28

Haha ojee je hebt me door Puck, ik laat het even in het midden. Heb het te doen met jullie omgeving als jullie hier al boos om worden. Ben zo blij dat mijn leven buiten dit forum druk en leuk genoeg is dat ik niet op ieder NOD/ben ik zwanger?/is er een streepje-forum hoef te reageren.
Ben ook uitgesproken nu.  

stff48 01-12 om 21:20

Suzanne , zoveel te beter als je een druk en leuk leven hebt ... Denk dat elk van ons een heel druk en leuk leven heeft hoor   
Maar ik denk dat elk van ons om dezelfde reden naar dit forum gekomen is : om te kunnen praten over onze vurigste wens en advies te krijgen en te geven .. want uiteindelijk ben je ergens wel ‘ alleen ‘ ook al heb je een hele grote familie & vriendenkring  want niet iedereen in je omgeving begrijpt waarom je soms al eens verdrietig ofzo bent want je loopt niet altijd te koop met medische problemen... Zo  ervaar ik het allesinds .. dus wij zijn absoluut niet zielig of weet ik veel wat ..
Dit nu terzijde ...
Bosje hoe is het met jou nu?

Ilona36 01-12 om 21:28

Mooi verwoord stff48

stff48 01-12 om 22:38

Dank je wel ilona36

Stef 01-12 om 23:46



@ Suzanne, noem je uw eigen nu echt een 'Vrouw'? 

bosje 02-12 om 13:15

Stff48 met mij gaat het goed ik heb me er even bij neergelegd heb nu 3 maanden met ovulatietesten gewerkt maar zonder resultaat dus ik ga mijn geld er niet meer aan spenderen ik wacht rustig af wat deze maand ons brengt. Ik hoop voor jullie allemaal een mooi nieuwjaar met allemaal mooie buikjes ????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dikke indroogstreepje? ' in het Zwanger worden forum