Zwanger of niet?

22 antwoorden en 16217614x bekeken

Eefje 13-01 om 14:02

Goedemiddag allemaal! 
Ik ben echt ten einde raad..... Wij zijn al ruim een jaar bezig en sinds kort aangemeld bij fertiliteit. Ik heb een inwendige echo gehad (9 dec) daar gaf de vrouw aan dat mijn menstruatie eraan leek te komen. Zeer waarschijnlijk heb ik PCOS. Sinds kort ervaar ik allerlei symptomen, sinds 2 weken gevoelige borsten, witte puntjes op tepel zelf en last van onderbuik menstruatie achtige krampen... Twee weken geleden heb ik 2 avonden heel licht bruine afscheiding gehad (niet eens noemenswaardig eigenlijk) 
Nu heb ik gisteravond een test gedaan, niet veel aandacht aan besteed, omdat ik er vanuit ging dat dit niet positief zou zijn. Vanmorgen keek ik toevallig even op de test en zag ik ineens een licht streepje. Nu heb ik eind van de ochtend een nieuwe test gedaan, daarop is een minuscuul streepje te zien deze zie je niet eens op de foto. Omdat ik gek word van onzekerheid heb ik er vrij kort daarna nog een gedaan... (Niet handig, I know) daar zie ik niks op. 28 januari heb ik pas een telefonische afspraak bij fertiliteit maar ik hoop natuurlijk van harte dat dit niet nodig meer is. Ik weet dat ik geduld moet hebben, maar ik word gek van de onzekerheid :-( Iemand ervaringen hiermee? Wat denken jullie? 
Heel erg bedankt voor het lezen.... 
Liefs Eefje

reageer

Mamavan2meiden 13-01 om 14:54

Hoi, wanneer zou je nu ongesteld moeten worden?

Eefje 13-01 om 15:08

Onbekend, geen regelmatige cyclus. Mijn laatste was begin oktober... 

Mamavan2meiden 13-01 om 15:26

Dan zou ik gewoon nu om de 2 dagen testen, daar de hcg om de 2 dagen verdubbeld

Eefje 13-01 om 18:00

Dit zijn de uitslagen.... 

Mamavan2meiden 13-01 om 19:17

Die zien er positief uit! Probeer morgen met ochtend urine te testen om te kijken of ze donkerder zijn.. heel voorzichtig gefeliciteerd..

Mamavan2meiden 14-01 om 16:38

Dat kan.. ik heb 4 dagen voor nod al positief getest daarmee.

Eefje 14-01 om 16:40

Oh... nou dan weet ik het ook niet meer  
Maandag nog maar een keer testen denk ik

Orchidea 14-01 om 16:47

De plus testen, ook van clear blue zijn helaas te vaak vals positief.. als de Kruidvat 2 V 5, die zijn extra gevoelig vanaf 8 hcg, negatief aangeven ben ik bang dat je niet zwanger bent. Test voor de zekerheid nog eens over een paar dagen!

Mieke (Gast) 14-01 om 18:08

Dag Eefje 
Als je 2 weken geleden een innestelingsbloeding hebt gehad, dan zou je nu wel al een duidelijk positieve test moeten hebben. 
Misschien heb je wel een bevruchting gehad, maar is het vroeg fout gegaan, waardoor je nog een licht streepje ziet. 
Ofwel maakt je lichaam echt nog te weinig zwangerschapshormonen aan. 
Ik denk dat je het best blijft testen met kv 2v5. Ik heb zelf al eens een vals positief gehad met clearblue. 
Hier had ik 4 dagen voor NOD al een positief resultaat mee.  Dus deze zijn wel erg gevoelig. 
Mijn innestelingsbloeding was 2 dagen voor NOD. 
Ik duim voor je dat het nog verder oploopt! 

Eefje 14-01 om 20:35

Dankjulliewel voor de reacties. 
Ik vrees ook dat ik dan toch niet zwanger ben. Over een paar dagen nog eens kijken, je wordt iedere keer zo teleurgesteld. Dat kent iedereen natuurlijk  
Zijn er ervaringen hier met PCOS? Ik heb eind januari eindelijk m’n intake... 

Sel_mom 15-01 om 09:18

Dag Eefje, ik moet nu eerlijk zeggen dat Clearblue bij een vriendin van mij ook zwanger aangaf, en het uiteindelijk bleek van niet. Aan de andere kant, heb ik ook wel met Clearblue positief getest alvorens ik met die van kruidvat positief testte. 
Mijn dokter zei altijd, een streepje is een streepje, dus dan zit er iets te groeien. Je hebt ook 2 testen van Clearblue die positief blijken... Ik denk dat jebest nog 2 dagen wacht en opnieuw test. Ik denk dat je dan positief kunt testen!

Eefje 15-01 om 18:22

Dankjewel voor je reactie! 
Ik hoop het ook, door jouw berichtje toch nog een beetje hoop... toevallig keek ik vanochtend op de Kruidvat test die ik gisterochtend heb gedaan en ook daar was een heel licht streepje nu te zien. Maar dit kan natuurlijk ook een indroog lijntje zijn. 
Ik ga maandag testen en hoop zo erg dat die dan positief is, ik heb de test al klaar liggen een digitale van CB

Mamavan2meiden 15-01 om 18:43

Een digitale zou ik zeker nog niet doen als je teststrips zo licht zijn. De digitale zijn veel minder gevoelig waardoor je waarschijnlijk een negatieve test gaat krijgen.de 2v5 van kruidvat zijn 1 van de meest gevoelige testen. Zou ook daar mee blijven testen tot je een duidelijke 2e streep hebt.

Sel_mom 16-01 om 11:44

Hey Eefje, mag ik de test eens zien? Het indrooglijntje zou normaal gezien moeten wit zijn... Het is moeilijk hé, afwachten... Ik zit 9 dagen voor NOD en denk al dat het een gezonken schip is... Vermoeiend hoe onze gedachten kunnen zijn!
 

Eefje 16-01 om 12:54

Hoi Sel_mom! Ik heb gisteren (je lacht je rot) na het lezen van wat te doen bij een indrooglijntje, water druppels erop gedaan omdat ze zeggen dat je dan moet kijken of het lijntje er nog is.... Ik heb er veel te veel water op gedaan en het lijntje is spoorloos nu haha dus ik kan er geen foto meer van maken. 
Wat spannend ook voor jou! Het wachten duurt zo verschrikkelijk lang ja en inderdaad we maken onszelf ook helemaal gek  

Sel_mom 16-01 om 13:01

Eefje, hahaha! Ik heb luidop gelachen!!  Ik heb daarstraks een ovulatietest gedaan en met een zaklamp naar een tweede lijntje gezocht... We're all good 

Eefje 17-01 om 13:05

Ik heb vandaag bloedverlies gehad en krampen in m’n buik  denk dat ik dus ongesteld ben geworden.... 

Mamavan2meiden 17-01 om 14:31

Aah wat jammer! Sterkte en hoop dat het snel goed raak is voor je

Sel_mom 18-01 om 08:15

Wat jammer

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwanger worden forum