Zwanger of niet?

27 antwoorden en 13396871x bekeken

Isa 19-07 om 21:21

Hey Olivia,
Dankjewel voor je reactie, wat naar voor je Ben je er al terug wat van bekomen? Heftig!
Je hebt helemaal gelijk, ik woon wel in België dus systeem is net wat anders. Ik ga even overleggen morgen met mijn huisarts en dan haar advies volgen voor evt echo bij gynaecoloog. Heb ook wel niet echt de symptomen, maar het is ook nog pril bij me en al gehoord mensen soms niks voelen en toch bbz hebben..
Ik heb me denk ik ook wat gek gemaakt met teveel te gaan lezen en in mijn hoofd te steken zegt mijn vriend. Dat ligt ook wel gewoon wat in mijn aard.. 

reageer

Mamavan2meiden 21-07 om 08:43

Hoi Isa, ik lees net je berichtje. Hoe is het gister gegaan bij de dokter? Kon ze je geruststellen?

Isa 21-07 om 11:29

Hey Mamavan2meiden,
Huisarts heeft me wel kunnen geruststellen dus Ze zei het even goed nog van innesteling kan geweest zijn. Ze heeft dan bloed geprikt en ze heeft me net gebeld dat mijn hcg in verwachting ligt met aantal weken dat ik zou zijn. Volgende week maandag opnieuw prikken en dan kunnen we zien of er evolutie is want das belangrijkste om te weten natuurlijk.
Ze zie dat ik voor echo wel kon bellen naar mijn gynaecoloog vanaf 6 weken, maar ze raadde het eigenlijk pas aan om te doen in week 8. Dus ik ga volgende week weer afwachten en het proberen van me af te zetten, want stress is ook allesbehalve gezond! (ben van nature al stresskip)

Olivia 21-07 om 16:44

@Isa mijn hcg verdubbelde om de 48 uur terwijl ik een bbz had. Dus dat hoeft niks te zeggen. Ik wil je niet bang maken natuurlijk maar als je er zelf bang voor bent ( of geweest ) zal ik toch even de gyn bellen voor een echo rond de 6 weken. Kan geen kwaad toch? 

Mamavan2meiden 22-07 om 05:57

Aah dat is goed nieuws Isa! Probeer er van te genieten.  En mocht je toch onzeker zijn, kancje altijd zelf een echo regelen om te kijken of het in je baarmoeder zit. Maar doe dit wel vanaf 6 weken of later, anders zie je straks weinig of niks en maak je je alsnog zorgen.

Isa 20-08 om 18:45

Vandaag eerste echo gehad, alles dik oké voor termijn dat ik ben (9w 2d). Hartje zien en horen kloppen Niks om me ongerust over te maken zei ze???? dus nu ga ik wat proberen genieten en afwachten tot volgende echo en nipt test op 13/9

Isa 20-08 om 18:46

die vraagtekens moesten een smiley zijn

Mamavan2meiden 21-08 om 08:16

Aahw wat fijn Isa! Nogmaals van harte gefeliciteerd

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum