Meerdere dagen overtijd. Negatieve test

41 antwoorden en 43377575x bekeken

Annemiek89 26-03 om 13:27

Hee! Verhuizen, spannend! nieuwbouw is ook fijn zeg :-) wij zijn vorig jaar verhuisd naar onze "nieuwe" woning, wil voor geen goud meer terug! mooie deadline trouwens ook, zo heb je nog een paar rondes en hopelijk is het gewoon direct raak nu gezellig ook dat we gelijk lopen, ik voel ook van alles ploppen en kriebelen, en -heel fijn- werd vanmorgen wakker met een mega puist aan de linkerkant! had gisteren een avondje klussen in de planning gezet, dus toen manlief naar de sportschool ging ben ik onder de douche gesprongen om het e.e.a. aan vachtverwijdering bij te houden.. zijn we -ZONDER KLUS!- om half 11 op de bank in slaap gevallen! grrr! werden om half 3 wakker en zijn toen maar snel in ons bed gekropen haha, waren toen echt niet meer in staat nog iets productiefs te doen. baal daar nu wel van, want ochtendklussen zit er bij ons écht niet in met een peuter die elke ochtend ons bed instormt om te knuffelen en kietelen! maar zodra ukkie op bed ligt vanavond is hij aan de beurt hoor! haha! is jou temp al omhoog trouwens? ik had gisteren een iniminidipje van 36.6 naar 36.5, maar vandaag weer 36.6... had gehoopt op een mooie hoge piek stiekem!
X

reageer

Schipper1990 27-03 om 19:45

Ja daar kijken we enorm naar uit. Maar stiekem hoop ik dat het voor die tijd al raak is. Maar is dat niet zo dan is het ook goed... (zeg ik nu stoer). En ik zit ook steeds rond de 36,4 nog geen duidelijke daling en piek gehad helaas. Hoop daar ook ieder ochtend op! En zooo herkenherkenbaar dat geklus! Tot nu toe liggen we lekker op schema haha. Of iedere dag of om de dag zoiezo. Haha. 5 x in de week.. dan moet het toch haast wel ?!

Annemiek89 (Gast) 01-04 om 13:43

Ugh, hier nog steeds geen piek of daling, ja een megapiek dit weekend.. maar dat zal de wijn wel zijn hihi (had een keer een feestje, al superlang niet gehad, dacht doe eens gek..)(achteraf gezien een beetje dom natuurlijk) en nog steeds schommelend tussen de 36.4 en 36.5... grrr! is die van jou al gesprongen? of moeten we beide de paashaas inschakelen??

Schipper1990 01-04 om 13:59

Nou zeg inderdaad. Haal die paashaas maar op dan hebben we nog iets van een ei. Ik heb nu wel sinds zaterdag van 36,4 naar 36,8. En dat blijft nu 3 dagen zo. Maar ik voel helemaal niks. Geen beetje rood geen bruin niks. Flat line... heb er een hard hoofd in. Had je wel positieve ovulatie testen?
X

Schipper1990 01-04 om 20:17

Ja misschien is het wel een goed teken. Maar de maanden ervoor voelde ik altijd wel wat steekjes links of rechts. Nu nog niks gevoeld. Maar ook dat zegt niks. Ik heb ook paar dagen geleden goed vruchtbaar slijm gehad (lekker woord he.) En inderdaad dat verrekte ding nu ook niet meer te vinden haha! Wat opzicht ook een goed teken kan zijn. Wel vreemd dat je er al 3 gehad hebt die positief zijn. Meestal heb je maar 1 of hooguit 2x een eisprong toch? Vorige keer dat ik zwanger was heb ik de innesteling heel goed gevoeld. Een hele nacht en dag enorme pijn in mn onderrug gehad. Daar zit ik nu een beetje op te wachten. Toen had ik tijdens mn eisprong ook een druppel bloed. Nu niks kunnen ontdekken. Eigenlijk zou het ook fij zijn als deze keer helemaal totaal anders is dan de vorige keer. Aangezien dat is mis gegaan. Wil ik t eigenlijk ff anders doen haha. Heb jij ook dat je de weken van je vorige zwangerschap door telt? Ik had nu 26 weken geweest. Jammer.. xxx

Rosanne1990 01-04 om 22:25

Hallo allemaal, als eerste mijn vrien en ik zijn klaar voor een kleine en ik ben nu al zon beetje 7 maand van de pil af.. ik ben nu 5 dagen over tijd en vandaag had ik een beetje bruin bloed.
ik heb al 2 testen gedaan en allebij negatief. veel vroege zwangerschaps kenmerken komen overeen.. misschien omdat ik dit stiekem wel wil. herkent iemand dit? of iemand tips? Groetjes

Rosanne1990 01-04 om 22:29

Hallo , als eerste mijn vrien en ik zijn klaar voor een kleine en ik ben nu al zon beetje 7 maand van de pil af.. ik ben nu 5 dagen over tijd en vandaag had ik een beetje bruin bloed.
ik heb al 2 testen gedaan en allebij negatief. veel vroege zwangerschaps kenmerken komen overeen.. misschien omdat ik dit stiekem wel wil. herkent iemand dit? of iemand tips? Groetjes

Schipper1990 10-04 om 13:45

Hoi Rosanne1990.
Weet je inmiddels al wat meer?
Ik ben deze maand voor het eerst mijn temperatuur bij gaan houden. Hij is inderdaad al ruim 2 weken bijna 1 graad hoger dan dat ie aan het begin van mijn cyclus was. Nu had ik denk ik op dag 20 mijn eisprong. Want de 4 dagen ervoor had ik dat vruchtbare slijm (klinkt weer lekker fris) en op dag 25 voelde ik een paar flinke steken onderin mn buik. Soort rechte streep naar mn navel toe. Ik dacht gelijk : zou dit een innesteling kunnen zijn? Ik zit nu op dag 32. Na mijn miskraam kreeg ik na 30 dagen mijn menstruatie, daarna na 42 dagen en nu dus op dag 32. Irritant. Vroegah was ik altijd precies 28 dagen! Altihd Altijd zondag om 11u werd ik dan ongesteld. Was dat nu maar zo.. t maakt t allemaal lekker spannend... x

bianca (Gast) 11-04 om 12:54

Hallo allemaal,
Ik ben nieuw hier en wil iets raadselachtigs voorstellen.
Ik ben nu drie dagen overtijd en zwangerschapstest is negatief maar ovulatietest is knalpositief..
Wat moet ik nou ???

bianca (Gast) 12-04 om 11:24

Het raadsel is opgelost !
Ik ben ZWANGER !!!!!!

Schipper1990 12-04 om 19:53

Hey bianca!
Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!
Ik zit nu weer op dag 33. Morgenochtend een testje doen. Maar vorige maand had ik een cyclus van 42 dagen. Dus misschien zegt dit ook niks. Wel temperatuur ik al de hele maand. En zit al wel 2 weken rond de 36.8 /36.9 ipv 36.2 aan het begin van mijn cyclus. Wat denken jullie? Ik durf weer niet te hopen. Annemiek hoe gaat het met jou?

Schipper1990 13-04 om 08:39

Dames!
Test van kruidvat is positief ! Heb er nog 1 gedaan en die is ook positief! Ik kan het niet geloven en durf niet eens echt blij te zijn na alles wat er is gebeurd !

Anoniem (Gast) 15-04 om 16:19

Hallo dames,
Durf het bijna niet te geloven !
Test nu iedere dag met actiontesten, lekker goedkoop, om te kijken of mijn hcg vermeerderd.
Ben extra oplettend na een miskraam met 9 weken in december vorig jaar.
Hopelijk komen er snel meer meiden met goed nieuws !

Schipper1990 18-04 om 20:50

Ik hoop ook dat er meer komen met goed nieuws! En ik vind het ook enorm spannend. Heb ook in december een miskraam met 12 weken gehad. Nu ben ik een jaar later uitgerekend! Wel mooi symbolisch. Annemiek89 hoe gaat het met jou?

Gastje (Gast) 26-01 om 08:00

Dag dames,

Vandaag 36 dagen en nog niet ongesteld. Normaal tussen 29 en 32 dagen. Test gedaan, deze was negatief. Al 9 mnd bezig. Wat adviseren jullie? 
Alvast bedankt voor jullie reactie!

Groetjes van een gast

Anoniem (Gast) 07-04 om 18:55

Ik ben 8 dagen over tijd heb negatieve zwangerschap test heb 25 maart sex vehad en 28 maart aftermoorning pil geslikt 3 dagen later heb ik 31 maart weer relatie gehad en 3 april  ook kan ik als nog zwanger raken als ik ongesteld ben?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meerdere dagen overtijd. Negatieve test' in het Zwanger worden forum