2 voor 5 euro KV test vraag

23 antwoorden en 40816461x bekeken

Amanda (Gast) 15-02 om 23:32

Hallo iedereen!


Ik heb een vraag. Ik ben Amanda en ik heb drie kindjes.
Bij mijn eerste zwangerschap zo'n vijf jaar geleden kocht ik een kruidvat huismerk test,
Je weet wel.. 2 voor 5 euro met zo'n pipetje.
Ik getest niks te zien. De volgende dag voelde ik in mijn tas waar die test in lag en keek nog
een keer en zag twee streepjes.. Naar mijn idee onbetrouwbaar maar goed ik deed een week later nog een test en ja hoor gewoon zwanger dus. Bij mij zoontje was ik al redelijk ver waarbij ik dus al gelijk positief testte.
Mijn laatste zwangerschap deed ik een test ook van de kruidvat die 2 voor 5 euro. en niks te zien. Dezelfde avond ongeveer twee uur later zag ik dus twee streepjes. En nu heb ik dus drie gezonde kindjes.


Vorige keer heb ik een test gekocht early predictor. en na ongeveer een uur zag je een heel licht streepje je moest ook echt goed kijken. dus ik nog een test gehaald. Negatief. En gewoon omdat ik nooit geduld gewoon nog drie testen gekocht waarvan 1 negatief en die twee van de kruidvat ook na een uur pas positief. Daarna ben ik (dacht ik) ongesteld geworden. Dus nu afgelopen vrijdag weer twee testen gekocht met die pipetjes en die waren allebei na tien minuten heel licht positief. afgelopen zaterdag twee testen van Clear Blue Digital en die gaven allebei NIET ZWANGER aan.. Nu de vraag natuurlijk..
Ik hoop dat er nog iemand wakker is!


wie heeft hier ervaring mee en wat denken jullie ervan?


Liefs

reageer

linda19851985 16-02 om 02:30

Wie ziet er ook een 2de streep

Missii (Gast) 02-05 om 13:24

Hallo ik had even een vraag ik heb in november 2018 voor het laatst mijn prikpil opgehaald en heb afgelopen weken maand maart en april alleen maar positieve ovulatie testen gehad ook heb ik steeds licht positieve zwangerschapstesten gehad ? Afgelopen maandag opnieuw getest negatief ook de ovulatie test negatief maar heb nog wel alle zwangerschaps verschijnselen huisarts doet er niks aan die heb ik al regelmatig gebeld en weet niet wat t kan zijn.. in die hele periode heb ik 2 kleine bloedingkjes gehas van een paar druppels meer niet ? Heeft iemand raad wat ik kan doen? Om nou steeds testen te blijven kopen schiet ook niet op heb trouwens voor 2 weken terug bloedtest gehad en was negatief .. iemand zoiets meegemaakt? Testen uitgevoerd met kruitvat 2v5 en allemaal licht positief binnen de afleestijd ? Testen worden trouwens niet donkerder 

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 voor 5 euro KV test vraag' in het Zwanger worden forum