ontpillen of zwanger?

108 antwoorden en 39912522x bekeken

Missy 12-11 om 20:21

Wat een gek gedoe allemaal.  Maar gelukkig gaan ze nu verder. Heb je al een afspraak gemaakt?

reageer

Cutiex 12-11 om 21:29

@missy... this idd een gek gedoe , je wordt er zo onzeker van... een deze dagen zal ik die brief thuis krijgen en dan weten wanneer ik een afspraak heb , ik laat jullie het weten

veel liefst 

Jessie (Gast) 29-12 om 19:37

Hi, 
Ik heb 12 sep mijn laatste prikpil gehad en zou eigenlijk 12dec weer moeten nou hebben wij een kinderwens en ben ik niet gegaan, ik ben een keer eerder gestopt met de prikpil en werd na 2 weken weer ongi. nu inmiddels nog steeds niet ongi.. heb erg pijnlijke borsten en tepels met een bruine rand en witte kleine stipjes erop. ook heb ik af en toe last van kleine steekjes bij mijn linker lies en word af en toe misselijk.. 

om nu een test te doen is wat vroeg. 
ontpillen of zwanger? 

Ella (Gast) 06-11 om 11:29

Hoi allemaal,
Ik ben voor het laatst 30 september ziek geworden. Na mijn ms heb ik nog een weekje de pil ingeslikt. Daarna ben ik gestopt rond 14 oktober. Ik heb daarna geen bloeding gehad. Rond de tijd dat ik moest ms had ik pijnlijke gewrichten en een beetje pijn in mijn onderbuik. Maar er was geen bloed. Even tussendoor, ik heb de pil maar 3 maanden gebruikt. Ik heb pijnlijke borsten, gevoelige tepels etc. Rare pijn in mijn onderbuik aan één kant, ook te voelen in mijn onderrug. Ik ben moe, soms misselijk. Ook heb ik erg zin gekregen in klussen. Ik heb al 4 keer getest, maar het was steeds negatief. Ik ben nu al overtijd. Die onzekerheid maakt me gek. De vraag is wat ik moet doen? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ontpillen of zwanger?' in het Zwanger worden forum