Borstgroei en borstvoeding

31 antwoorden en 19366059x bekeken

Sofie 01-07 om 09:13

Ad

reageer

Line (Gast) 28-06 om 09:42

Welke cupmaat had en heb jij dan nu Amelie?

Babytje4 29-06 om 19:15

Dat weet ik niet want ik draag altijd BV bh’s en geen maat op

Sofie 29-06 om 19:57

Die zijn toch ook op maat? Van mij iig wel 

Line (Gast) 30-06 om 16:13

Ja die van mij had dat ook! Maar ben gewoon benieuwd, hoeveel verschil hebben jullie in de borsten gemerkt? Dus voor zwangerschap, tijdens bv en na stoppen? Geen vervelende veranderingen? En down under is bij mij ook nog steeds wel gevoelig door wat litteken, hebben jullie dat ook? En nog steeds niet ongesteld hier, werden jullie dat wel tijdens bv?

Floor (Gast) 30-06 om 17:03

Nou borsten waren wel iets groter bij mijn eerste zwangerschap, daarna bijna geen productie (ks, gestopt met bv na 12 dagen en heel veel ellende): borst weer redelijk terug naar hoe t was, beetje slapper wel. Nu weer zwanger: borst niet echt mega veel groter, gewoon bijna t zelfde, maar nu komt er wel al melk uit. Ik denk alleen dat ze hierna wel rijp zijn voor een operatie om ze weer op te hijsen. Je huid wordt toch slapper

Line (Gast) 30-06 om 22:15

Hopelijk kun je nu wel goed BV geven. Bij mij kwam er ook al eerder melk uit. Had je dat bij je eerste niet? En wat was je cup normaal en hoe is hij zwanger en werd het toen weer de oude maat? Ik denk ook wel dat het een keertje liften wordt, hihi! 

Floor (Gast) 01-07 om 08:42

Ik heb normaal 70G, en daar pas ik niet meer in, dus ik denk iets van H ofzo, maar ik heb gewoon van die slappe voedingsbh’s gekocht in omvang 75. Dus 1 maatje meer. Nee bij die 1e had ik het niet, dus misschien dat mijn lijf de hormonen herkennen ofzo en dat ik nu wel melk aan maak. 

Sofie 01-07 om 10:03

Amelie, hoe gebruikte jij fenegriek? Ik begin te weinig melk te hebben na een werkdag. Ben tot s avonds laat aan het kolven om voldoende melk te hebben voor de volgende werkdag. Met als gevolg dat ik in de nacht een hongerige baby heb die er niks meer uit krijgt omdat alles gekolfd is. Hij krijgt nu nog 130 ml per flesje maar ben bang dat dat al snel te weinig zal zijn. Hij weegt 7 kilo

Babytje4 01-07 om 10:11

Ik koop de granen en steek dat 1 nacht in pot mer water en dan giet ik het water en laat de graantjes in pot en 2 a 3dagen ernaa zijn her kleine slierkes en eet ze zo natuur op een goeie noot smaak. 

Line (Gast) 01-07 om 12:47

Goh Floor, dat was dus van de start al echt een forse borst partij!! Ben je nog bezorgd over hoe het na het stoppen wordt? In moet echt wel wennen aan mijn looks nu ik een cupje meer heb, hoop dat het daarna weer goed komt. Maar eerst genieten van het voeden, zo bijzonder en intiem! Ik vind het ook fijn te weten dat het zo goed is voor je kindje.

Hoe is het bij jullie down under?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstgroei en borstvoeding' in het Babyforum