1e kindje

938 antwoorden en 35313245x bekeken

suzanne 01-11 om 11:20

Ja doen we hier ook dus dat denk ik ook al iedere maand van het moet toch een keer raak zijn.
Heb jij ook altijd de pil geslikt of niet?

reageer

lillyyy 01-11 om 11:23

Ik heb 5/6 jaar de pil geslikt. Toen ik stopte heb ik wel hele maand last gehad van ontpilklachten.. vind het nu ook zo'n troep die pil dat ik er liever vanaf blijf

lillyyy 01-11 om 11:23

En jij?

suzanne 01-11 om 11:26

Ik heb zeker 15jaar de pil geslikt. Geen zware gelukkig maar wel al veel langer aan de pil geweest ma ja ben 32nu net lichaam heeft misschien ook meer tijd nodig om te ontpillen? 

lillyyy 01-11 om 11:33

Ja en 15 jaar is natuurlijk ook een heel lange periode. En het hangt natuurlijk ookal vrouw tot vrouw af hoe snel je lichaam weer op orde komt

suzanne 01-11 om 11:36

Ben sinds het stoppen van de pil wel iedere keer ingesteld worden. En heb toen tussendoor ook al weleens een ovulatietest gedaan en toen was de ovulatie wel te meten. Daarom vind ik het nu zo apart dat ik het nu niet kan vinden.
ben in de tussentijd wel aan het afvallen proberen beetje op gezond gewicht te gaan komen. Weet het ook niet meer. Daarom dat ik nu hier zit omdat ik dacht misschien hebben.meer vrouwen dit of hoe ze dat doen enzo.

lillyyy 01-11 om 11:41

Oei suzanne dat is inderdaad wel raar.. heb ook weleens gelezen dat je ook een maand geen eisprong kan hebben maar weet niet in hoeverre dat bij jou van toepassing kan zijn..
Ons lichaam zit toch vreemd in elkaar he...

suzanne 01-11 om 11:42

Hahaha zeg dat wel idd. Vrouwenlichaam is iets heel aparts. Naja laten we hopen dat het goed komt ooit. Hoop wel dat het ons gegund is.

lillyyy 01-11 om 11:44

Ja en liefst zo snel mogelijk hihi 

suzanne 01-11 om 12:03

Hahaha idd lillyyy maar helaas hebben we dat niet in de hand

Niekster87 01-11 om 11:52

Welkom Suzanne,
Ook hier heel herkenbaar. Wij zijn 29 en 33 en ook ik moet eerlijk zeggen, had verwacht/gehoopt dat het snel raak zou zijn. Iedereen van onze vrienden groep en ook mijn zus bijvb waren ze bij wijze van spreken niet eens meer ongesteld geweest na het stoppen van anticonceptie..
En dan ondertussen mensen die het al verwachten bij ons en die er naar vragen en vind het dan ook zo moeilijk om te zeggen dat we er nog niet mee bezig zijn... dan weer ongesteld en de teleurstelling en ook alle opmerkingen dat je er niet te veel mee bezig moet zijn. Ammehoela... zo makkelijk is dat niet


Manon 01-11 om 11:55

Hoi Suzanne, 
Heel herkenbaar allemaal! ik heb pas 1 keer de teleurstelling gehad. wij zijn nu met de 2e ronde bezig. . verwacht mijn eisrong vandaag of morgen. hopelijk lukt het deze keer... ik neem mezelf ook steeds voor er niet teveel mee bezig te zijn maar dat lukt gewoon echt niet!! en je kan er inderdaad met niemand over praten! zo frustrerend! 
ik probeer ook nog wat af te vallen.. vandaar het sporten (dat is tegelijk ook stukje ontspanning en afleiding.) volgende ronde ga ik ook ovulatietesten doen.. 
k kan me voorstellen dat je gaat twijfelen of alles wel klopt in je lichaam als het elke keer niet lukt... ik twijfelde daar de eerste keer al aan... maar de meeste stellen doen er 1 jaar over... dat hou ik maar voor ogen...

lillyyy 01-11 om 11:57

Hoop dat het voor ons allen snel raak mag zijn en dat we er geen jaar of zelfs langer over moeten doen!

Niekster87 01-11 om 12:06

Ik zit nu te wachten om ongesteld te worden, 2e dag nod. Daarna zou poging 4 worden.
Heb besloten nog dit jaar te wachten met de ovulatie testen maar als in nieuwe jaar niet gelukt is toch te gaan proberen. Ben alleen bang dat ik er dan nog meer mee bezig ga zijn... heb je daar geen last van? of brengt het juist meer rust?

suzanne 01-11 om 12:09

Na brengt geen rust hahaha vooral omdat ik nu iedere dag al naar me.menstruatie een ovulatietest doe om te kijken waar nu precies me ovulatie zit.
ik word er op dit moment meer angstiger van dat er misschien iets niet klopt in me lichaam.

Manon 01-11 om 12:21

Bewaar je ook al je testen in een schriftje ofzo? dat je ze met elkaar kan vergelijken?? 

suzanne 01-11 om 13:15

Nee bewaar die testen niet. De uitkomst vervaagd toch op gegeven moment of als je digitale hebt dan is het maar paar min zichtbaar

Manon 01-11 om 12:28

Lijkt mij ook wel lastig.. moet je het dan doen op de dag van je eisprong? Of juist ervoor? Je eigen ei blijft 24 uur in leven ongeveer en dat van de man duurt 24 tot 48 uur voor het bij je ei is...  (heb ik gelezen) 
Ik word ook zo gek van alle verhalen van mensen waarbij het niet is gelukt.. (ik ken iemand die 8 jaar over haar 1e kindje geeft gedaan die uiteindelijk met ivf gekomen is..) dan denk ik... het zal bij ons toch niet ook zoooo ook lang duren??? 

suzanne 01-11 om 13:17

Ik doe het nu heel me cyclus lang meten. En temperaturen.erbij probeer het ochtends op dezelfde tijd te doen.

lillyyy 01-11 om 12:43

Even tussendoor: heb echt vreselijke ongikrampen! Echt al 3 dagen nu en hoofdpijn ook :/ hoop zo dat ik niet ongesteld zal worden...

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum