1e kindje

938 antwoorden en 35386631x bekeken

lillyyy 02-11 om 12:55

Niekster, heb af en toe ongikrampen.. maar niet zo heftig als afgelopen weekend..
Gisteren enorm pijnlijke borsten, vandaag is dit wat minder. En heb echt waterig afscheiding.. ik wacht af en ga er van uit dat het niets is maar vind het zo vreemd want het is de eerste x dat ik dit allemaal heb.

reageer

suzanne 02-11 om 14:26

Wanneer zou je ongi moeten worden lillyyy?heb je verder nog klachten waarop zou kunnen wijzen dat je evt zwanger zou kunnen zijn?spannend hoor
ik.heb vandaag eindelijk me eisprong kunnen meten was ik.al heel blij mee.

Manon 02-11 om 12:56

Heyy Jenny00 leuk dat je hier gezellig met ons mee komt praten (wij hadden elkaar geloof ik ook al prive gesproken toch?) tis een wat kleiner clubje dan die van nod november
Heel spannend allemaal!! ik hoop ook zo voor iedereen dat het deze ronde gelukt is!! je kent elkaar niet echt.. maar leeft toch met elkaar mee
Ik heb stiekem de hoop al een beetje opgegeven voor deze maand omdat wij met glijmiddel geslachtsgemeenschap hebben.. (Mijn man is best groot geschapen) Ik lees net dat dat niet goed is omdat dat de zaadcellen aantast door de phwaarde ofzo...

Jenny00 02-11 om 13:04

Klopt Manon
Wat betreft glijmiddel, tja, het is niet bevordelijk geloof ik, maar of het daarmee gelijk alle kansen uitsluit weet ik niet hoor. Ik zou daar niet van uit gaan. Er zijn mensen die mega ongezond leven en gewoon zwanger worden!
Voor de volgende ronde, beter komt die er niet , misschien even kijken voor ander glijmiddel?

En Lillyyy ik was vooral heeeeeel moe! Daarnaast ging ik toen 2x per week naar de fysio, kon echt niet op mijn buik liggen zo gevoelig waren mijn borsten. En daar heb ik normaal dus geen last van.
Lig nu dus elke keer plat op m'n buik op de grond om te testen of ze alweer gevoelig zijn  

Niekster, elke zwangerschap kan anders zijn, en dus ook andere (of zelfs geen) symptomen met zich mee brengen. Maar ik begrijp dat je er niet te veel vanuit wil gaan. Is de teleurstelling des te groter. 

lillyyy 02-11 om 13:09

Daar had ik gisteren ook enorm last van. Men bh aandoen was heeeeeel gevoelig! Nu vandaag vind ik het terug wat minder. Men lichaam houd me voor de gek heb ik de indruk 

Jenny00 02-11 om 13:17

Dat zou het kunnen zijn Lillyyy, maar kwaaltjes kunnen ook varieeren per dag. Eigenlijk komt het er op neer dat je er niets aan kunt aflezen  maar ik blijf het ook gewoon proberen hoor!

Cervixslijm checken vind ik altijd een beetje een gedoe, aantal keer geprobeerd, maar ik hou het maar gewoon bij de ovulatietesten. Die vind ik een stuk duidelijker in wanneer mijn eisprong eraan komt.  En dankzij mijn temperatuurkaart zie ik nu precies welke dag de eisprong uiteindelijk geweest is. Daar heb je dan alleen weer niets aan voor het klussen

lillyyy 02-11 om 13:21

Haha we wachten af dus .
Cervixslijm al geprobeerd maar vind het lastig. Ben niet zeker en wil er dan ook niet te veel op afgaan.. wij doen het om de dag denk dat dat het beste is  kan je niet missen!

Jenny00 02-11 om 13:30

Dat is de beste en ook leukste methode

suzanne 02-11 om 14:24

Hoi jenny00
jeetje wat een vervelende ervaring lijkt me heel erg om mee te maken.
ook ik ben druk bezig met testen en tempen. Welke testen gebruik jij om je ovulatie te meten? 

suzanne 02-11 om 14:40

Hoi jenny00
Ik had nu van kruitvat eigen merk gekocht en clear blue ovulatietesten. Zijn allebei heel duidelijk clear blue is digitaal en kruitvat met streepjes.
ja heb ook een app om me temp enzo bij te houden. Maar kan van me temp nog niet op aan met de eisprong heb ik vandaag wel gemerkt. 
Oké wel fijn dat die niet zo duur zijn ovulatietesten zijn zo duur eigenlijk.

suzanne 02-11 om 14:42

Wat ik begrijp manon is dat als de streepjes beide kleuren je eisprong dan is. En bij digitaal krijg je een smily gezichtje.
eitje is toch 24u vruchtbaar en zaadjes 3/5 dagen toch? Dus lijkt me geen probleem. 

Jenny00 02-11 om 14:54

Als de teststreep even donker, of donkerder, is dan de controle streep, dan komt je eisprong binnen 12 tot 48 uur. Dus dan heb je nog genoeg tijd hoor  
Sowieso loopt het bij mij altijd al op voordat hij echt heel donker is. Maar bij een positieve test is het gelijk gaan  
Heb hier een voorbeeld van mijn afgelopen eisprong:

Op de eerste test van dag 28 zag ik al dat het bijna positief was. Op dag 29 en dag 30 had ik vervolgens een test die echt donkerder was dan de controlestreep (rechts)
Vervolgens zag ik dankzij mijn temperatuur dat mijn eisprong uiteindelijk op dag 31 is geweest. 
Het lijkt ingewikkelder dan het is hoor

suzanne 02-11 om 15:58

Ziet er idd ingewikkeld uit haha maar wel duidelijk te zien idd. Vind de digitale nog altijd handiger.

Manon 02-11 om 16:01

Ik ben er alleen nog niet achter wanneer de eisprong dan precies is... moment dat ik dat gevoel heb... of juist daarna  


Wat kunnen die hormonen toch gek doen hé.....

Jenny00 02-11 om 16:32

Temperaturen is inderdaad elke ochtend om dezelfde tijd.
Ik moet wel zeggen dat als ik geen onregelmatige cyclus had gehad, of sneller in verwachting was geweest dit zeker niet allemaal zou doen. Het maakt namelijk wel dat ik er echt elke dag mee bezig ben. 
Maar goed, voor nu fijn om te zien en weten wanneer en dat ik een eisprong heb

En Manon, dat kan inderdaad allebei. Ik voel het zelf nooit zo wanneer mijn eisprong is, dus geen idee of als je dan wat voelt het al zover is of juist nog moet komen. Maar als je gewoon om de dag seks hebt zit je sowieso goed Ook is het libido vaak hoger bij vrouwen als ze rond hun eisprong zitten, misschien dat je daar wat aan merkt?

Niekster87 02-11 om 17:06

Wat goed Suzanne! Aan de slag dus!
Hmm is toch wel fijn dat je zo zeker weet dat als je je eisprong kunt meten. Klopt het ook zoals normaal met je cyclus zou moeten?

Nou Lilly, hopelijk is het inderdaad goed nieuws als het anders voelt dan normaal. Wanneer ga je testen?

suzanne 02-11 om 18:50

Nou volgens de app die ik heb zou ik rond dag 10mijn eisprong hebben maar zit dus gewoon op dag 14 dus ga daar niet meer vanuit. Mijn cyclus varieerd van 23/25/27dagen ligt eraan. Nu moet ik zeggen dat ik sinds gister ook echt pijn heb steken en dak denk pfff wat is dit nou. Had ik voorheen nooit dat ik last van me eisprong had nu dus wel blijkbaar.
misschien dat me.lichaam nu beetje ontpilt is misschien ben in mei gestopt met de pil. Geen idee hoelang een lichaam nodig heeft om te ontpillen?  We zijn al aan de slag geweest dus duimen weer.
we zaten net programma terug te kijken van baby te huur op NL3  pfff dan kriebelt het toch wel hoor als je bedenkt dat je hopelijk.ook.ooit zo'n kleintje.mag krijgen.

Manon 02-11 om 17:35

Jenny00 mijn libido is altijd hoog hahaha dus daar kan ik het niet aan merken... en 1 keer in de 2 doen we ook
Ik ga het de volgende keer gewoon 1 keer doen om te kijken of mijn gevoel ook echt klopt dan hoef ik het daarna niet meer te testen en weet ik wanneer we wat het gezellig moeten maken dat gevoel in mijn buik is nu al 2 keer geweest. En elke keer 1 dag voor dat mijn app aangeeft dat mijn eisprong komt... als dat klopt met de testen dan ben ik blij  
Vind het eigenlijk ook wel leuk om zo je lichaam en je vrouwelijkheid beetje te leren kennen... ik heb nooit geweten dat ons lichaam zoveel signalen geeft...

lillyyy 02-11 om 18:52

Niekster,denk dat ik ga wachten tot zondag.. dan is men NOD. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan 

Manon 02-11 om 18:56

Zal ik van iedereen zijn NOD even bij mijn 1e bericht zetten??? Kunnen we het van iedereen terug zien 
Als iedereen  met dan even meld zet ik het er allemaal bij 

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum