postnatale depressie?

28 antwoorden en 45090007x bekeken

KleineDeine 24-04 om 12:59

" Ik ben het met je eens mamavan2.
Ik krijg het idee dat je niet tegen je schoonmoeder in durft te gaan. Het is jullie kind en niet van haar.

Las ook bij een reactie van dat zij je kind daar wil hebben. Je schoonmoeder heeft NIKS te willen. "
sanjo

zoals je al leest bij de vorige reacties heb ik ook antwoord voor jou... ik ben niet alleen en als je alle 2 een andere beslissing hebt.... zoals ik zeg... tis 1 tegen 4. en denk dat mijn vriend het alleen maar ziet om de financiele redenen.... heb mij daar ook al om boos gemaakt.... maarja dat koppigheid heeft ie mee van zijn moeder

reageer

M 24-04 om 13:23

Je moet voor jezelf de keuze maken. Wie is het belangrijkste. Je kind of je man en z,n ouders. Ik zal je wel vertellen dat ik alles ervoor over heb om mijn kind het beste te geven ookal zal ik daarmee mensen kwetsen of verliezen. Denk dat iedere moeder het hier mee eens is.

sanjo 24-04 om 13:28

" Je moet voor jezelf de keuze maken. Wie is het belangrijkste. Je kind of je man en z,n ouders. Ik zal je wel vertellen dat ik alles ervoor over heb om mijn kind het beste te geven ookal zal ik daarmee mensen kwetsen of verliezen. Denk dat iedere moeder het hier mee eens is. "
Mamavan2


Goed gesproken. Ben het met je eens, maar of het opschiet het tegen haar te zeggen weet ik niet. Ik snap wel dat ze het moeilijk vind als de rest er anders over denkt.

sanjo 24-04 om 13:24

Tja lijkt me idd best moeilijk als alleen jij er zo over denkt. En de rest anders. Ik vind het verder moeilijk om jou advies te geven. Ik hoop dat jij wel met je gevoelens hierover wel goed met je vriend kan praten. Het is ook jou kindje en jij mag toch ook beslissen. Ik zou best kwaad zijn. Ik snap ook dat het financieel makkelijker is. Ik hoop toch dat jullie een goeie oplossing kunnen vinden. Vind dit best sneu voor jou. Wens je veel sterkte meer kan ik je niet helpen. En wat ik allemaal zei is geen aanval op jou hoor. Maar probeerde je te helpen.
Liefs sanjo

M 24-04 om 14:39

Daarbij wil ik ook toevoegen dat het vanaf mij. Zijde ook absoluut geen aanval is

Je kunt reageren op dit onderwerp 'postnatale depressie?' in het Babyforum