Zwangerschapssymptomen eerste maand

30 antwoorden en 35818585x bekeken

G 26-09 om 21:21

Ik was 1 dag overtijd en die dag al heel misselijk.. Zonder test te doen wist ik dat het raak was. Paar dagen later toch n test gedaan en idd.. Ja, de symptomen waren er dus al voordat ik het wist meteen van het begin. 
Bij jou al iets meer bekend?

reageer

D (Gast) 26-09 om 21:48

Al aardig vlot de symptomen dus. Nee heb vandaag een test gehaald omdat ik mezelf zo gek voel. Telkens krampen en rommelen in de buik, misselijk en al een aantal dagen/weken krampen in mijn onderbuik, zo'n ongesteldheid gevoel. Donderdag moet ik ongesteld worden dus probeer te wachten. En moet morgen ook de hele dag werken. Lijkt me niet fijn om voor die tijd een test te doen en daarna weg te moeten.

G 27-09 om 08:37

Ik had de test OP het werk gedaan! Maar goed, was dus wel al 1 dag te laat met menstruatie en wilde perse weten of mijn vermoedens klopten of dat ik gewoon een buikgriepje kreeg...  succes met de test!

D (Gast) 27-09 om 12:13

Ooooh meen je!? Haha ja kan me voorstellen. Ik zat vanmorgen ook te twijfelen maar dacht ik doe het niet.. dank je wel. Jullie horen het wel!

D (Gast) 28-09 om 05:58

Ik heb net de test gedaan en de clearblue gaf helaas niet zwanger aan. Heb het 1 dag voor de verwachte menstruatie gedaan. Dat kon volgens de gebruiksaanwijzing. Gek dat je toch door enkele symptomen denkt dat je zwanger bent hè. Dan ben ik gewoon al enkele dagen naar in mijn buik. Dan is dat gerommel en krampen niet van de zwangerschap maar echt een buikgriepje.

Lisa 03-10 om 01:07

Ik had eerst kramp/buikpijn.. daarna misselijk geweest super vervelend was dat. En nu heb ik heel erg last van me darmen..

Flubke 03-10 om 07:54

Jammer D, inmiddels de ongesteldheid doorgebroken?
Ik was enorm moe, hoofdpijn en snachts ineens heel misselijk. Dit was vanaf 6 dagen voor mn NOD. Paar dagen later werd ik ook humeurig en heb toen 2 dagen voor NOD duidelijk positief getest. 5 dagen voor NOD ook al, maar het streepje was zo licht dat ik het sochtends vroeg niet zag, maar later pas!

Lola (Gast) 06-10 om 00:18

Hey d. Ik testte 5 dagen na mn NOD maar minimaal positief. Dag later met een test die gevoeliger was (vanaf 6 dagen voor NOD) was ik wel duidelijk positief. . Vandaag (11 dagen na NOD) die eerste test herhaald en die was nu wel heel positief.  Ik heb wel een onregelmatige cyclus dus misschien een latere eisprong gehad.. heb je nogmaals getest al?

klein hartje (Gast) 06-10 om 13:43

Hoi,

 Ik had 14 sept laatste menstruatie. 28 sept had ik positieve ovulatietest. 29 sept eitje gevoeld.
2 oktober rozig slijmverlies, en van vandaag echt in m'n onderbuik raar gevoel. M'n onderbroek erop is precies zo wat lastig. En m'n borsten geven soms steekjes. Spannend dus. Normaal moet ik 13 oktober ongi worden (hopelijk niet dus ????)

D. (Gast) 07-10 om 18:11

Hallo allemaal,

Ik heb even een tijdje niet gekeken sorry! Inmiddels is mijn ongesteldheid alweer voorbij. 
Flubke, humeurig? Gek hè, dat heb ik nog niet vaker gehoord. Dat je lichaam zo kan reageren hè. 
Lola, gefeliciteerd! Ik heb niet nogmaals getest. Heb sochtends getest (woensdagochtend) en zou donderdag ongesteld moeten worden. Na de test ben ik gelijk ongesteld geworden helaas.. 
Probeer er wat minder mee bezig te zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapssymptomen eerste maand' in het Zwangerschapsforum