Iemand opbeurde woorden?

90 antwoorden en 35554675x bekeken

Dali80 (Gast) 10-09 om 10:02

Ik heb mijn berichtje op meerdere sites geplaatst maar hoop zo op opbeurde reacties dat ik het ook hier probeer..

Vorige week zaterdag getest en joehoe positief... Na even kijken en uitrekenen zou ik al ongeveer 7 weken moeten zijn.
Maar gistermiddag op m'n werk uit het niets... Verschrikkelijke buikpijn onderin en wat later ook bloedverlies. Leek wel oud maar wel veel.
De vk gebeld ze heeft meteen geregeld dat we naar het ziekenhuis konden voor een echo.
We gingen erheen met het gevoel het is goed of fout... Maar gingen weg met het nieuws: de vruchtzak is niet mooi rond en de baby heeft een trage hartslag... Het lijkt er erg op dat het een miskraam gaat worden hou er rekening mee.

Sindsdien geen buikpijn meer gehad of bloedverlies en toch stiekem hoop maar toch ook zo onzeker... Is er iemand die hier ook ervaring mee heeft? Liefst positief zodat ik nog een beetje hoop kan houden

reageer

Dali80 (Gast) 10-09 om 10:07

Opbeurende woorden bedoelde ik

Kleinewonder 10-09 om 13:16

Jeetje dali80. Sterkte. Het zou kunnen dat de hartslag pas net is gaan kloppen want je bent nog pril. En dat het steeds sterker word het hartje. Blijf hoop houden. Wonderen bestaan. Liefs

Kleinewonder 10-09 om 13:17

Konden ze zien hoe ver je nu was op de echo?

Ellis 10-09 om 13:53

Ik vraag me ook af of ze op de echo konden zien hoever je was. Heb je ook al een nieuwe echo gepland? Ik heb er persoonlijk nog geen ervaring mee maar ik heb hier op het forum al verhalen gelezen van vrouwen die hetzelfde voorhadden als jou maar waarbij er dan 1of 2 weken later wel een mooie sterke hartslag te horen was. Dus het zou kunnen dat het gewoon nog iets te vroeg was voor een krachtige hartslag.
Ik brand in ieder geval een kaarsje voor je en hoop binnenkort goed nieuws van je te mogen horen!

Dali80 (Gast) 10-09 om 16:33

hartstikke bedankt voor jullie reacties kleinewonder en ellis.
Ze kon niet zien hoe ver ik nu zou zijn. M'n darmen waren zo onrustig dat ze echt slecht beeld had

Ik ga nog even verder lezen op het forum.
Woensdag heb ik weer een echo

Echt zo stom maar ergens heb ik het gevoel dat het goed zit maar ben zo bang voor een extra harde tegenslag

Linda (Gast) 10-09 om 16:53

wat erg ! Ik hoop dat alles goed komt dokters hebben niet altijd gelijk laten we hopen dat het hartje blijft kloppen ?? En niet teveel aan een miskraam denken probeer te ontspannen

Dali80 (Gast) 10-09 om 21:54

Dank je wel Linda voor je reactie. Ik probeer er ook echt niet aan te denken. Vanmiddag naar een verjaardag geweest maar daar aan het eind toch weer flink bloed verlies, geen krampen en lijkt ouder bloed.. Maar ja toch veel

Ellis 11-09 om 00:54

Prbeer er inderdaad niet teveel over te stressen. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar toch... Hou ons zeker op de hoogte en als je nood hebt aan een babbeltje ofzo laat het dan zeker weten. Ik duim heel erg voor je! X

Dali80 (Gast) 11-09 om 10:08

Superlief je berichtje Ellis, Ik merk idd dat ik erover wil praten. Niemand weet dat ik zwanger ben en kan er ook met niemand over praten. Ja mijn man maar die is heel nuchter...We moeten afwachten. Hij is wel heel lief voor me hoor maar het is anders. In mijn lichaam gebeurt het allemaal...

Ellis 11-09 om 10:27

Mijn man is ook zo.. we hebben samen beslist dat ik met de pil zou stoppen. Maar voor de rest moet hij er allemaal niets van weten tot er zwart op wit bewijs is dat ik zwanger zou blijken. Het is inderdaad wel zo dat het bij de vrouw allemaal gebeurt. Dusja, gelukkig hebben we het forum om toch te kunnen praten over onze zorgen en vragen .
Woensdag had je nog een echo he? Het zijn gelukkig maar een paar dagen. Al zullen die voor jou wel erg lang duren...

Dali80 (Gast) 11-09 om 11:43

Och is alsof ik mijn eigen man hoor hihi.

Net echt mega huilbui gehad. Zag weer bloed  Woensdag idd een echo op zich wel snel inderdaad maar ook weer ver weg..
Ben inderdaad blij met het forum het scheelt echt als je even van je af kan typen...

Ben jij al lang bezig?

Ellis 11-09 om 12:12

Ik ben eind augustus pas gestopt met de pil. Ik was al erg lang klaar voor een kindje, maar het duurde een paar jaar voordat manlief overtuigd was. Hij is namelijk ouder dan mij en heeft al 2 kinderen. Voor hem was dat genoeg maar hij beseft gelukkig dat het voor mij erg belangrijk is om ook een kindje van mezelf te hebben. 
Omdat ik nog maar net gestopt ben zou ik dus eigenlijk nog aan het ontpillen zijn maar ik ben toch met ovulatie testjes begonnen en die geven streepjes aan. Ik denk dus dat ik toch meteen een normale cyclus heb. Ik zal het pas zeker weten als ik al dan niet mijn menstruatie krijg eind deze maand.
Mag ik vragen hoe oud je bent en van waar je komt? Of hou je het liever anoniem?

Marlies (Gast) 11-09 om 16:20

Ik heb 2 jaar geleden het zelfde meegemaakt. Veel bloedverlies bang voor miskraam uiteindelijk was er niks aan de hand met het kindje maar had ik een hematoom in m'n baarmoeder zitten  (grote blauwe plek) waar dus die bloedingen steeds vandaan kwamen. Ook heb ik 2 keer bloedverlies gehad rond de 6 a 7 weken en liep dat niet goed af maar dan was er ook geen hartslag. Heel veel sterkte en probeer positief te blijven hoe moeilijk het ook is. Ik duim voor een goede zwangerschap voor je en dat het bloeden onschuldig is.

Dali80 (Gast) 12-09 om 09:39

Ellis wat spannend! Ik kan me heel goed voorstellen hoor dat je ook een kindje van jullie zelf willen hebben. Hoe oud zijn zijn kindjes als ik vragen mag?
En wat fijn dat je meteen een regelmatige cyclus lijkt te hebben! Ik duim voor je dat je aan het eind van de maand niet ongesteld mag worden ;-)

Tripple4 bedankt voor jouw berichtje. Het doet me goed om te lezen dat het ook nog goed kan gaan. Je leest veel verschillende verhalen op internet maar toch vaker minder positief. Wat fijn dat jullie meisje gezond en wel is geboren! Duim dat alles goed blijft gaan.

Marlies ook jij bedankt voor je berichtje echt heel lief. Een hematoom? Ik ga er eens op zoeken (of kan ik dat beter niet doen?). Was het ook veel bloed?

Ik heb op zich nog steeds een "positief" gevoel ondanks dat het bijna niet kan met het vele bloedverlies. Blijf gewoon hopen/duimen en mijn hoofd in het zand steken. Als ik net doe of het er niet is, is het er niet (totdat ik weer naar de wc ga dan he...) Morgen moet ik werken en zie er zo tegen op! Is het al woensdag? pffff

Natsje1982 12-09 om 13:58

Wat erg Dali80! Ik heb helaas geen opbeurende woorden voor je. Mijn verloskundige zei tegen mij dat het hartje pas goed klopt met ongeveer 8 weken, maar dat dit bij iedere zwangerschap anders kan zijn. Op internet lees je dat het al vanaf 6 weken "moet" zijn. Ik wordt altijd zo gek van dat soort tegenstrijdigheden.... Kan me voorstellen dat je gek wordt van de onzekerheid.

Als ik jou was zou ik me vasthouden aan het positieve gevoel dat je hebt. Woensdag heb je weer echo, dan heb je hopelijk zekerheid.

volgens mij zijn alle mannen zo nuchter hoor... dat zal wel in het DNA zitten of zo.

Sterkte meid!

En laat je ons ff weten hoe de echo is gegaan?

Dali80 (Gast) 12-09 om 20:44

Natsje1982 bedankt voor je reactie die tegenstrijdige berichten zijn inderdaad zo vervelend. Word er inderdaad erg onzeker van bleh

Dat positieve gevoel is wel lastig hoor...Heb een goed gevoeld maar dan gebeurd er steeds weer iets dat ik denk oh neeee.... het kan niet goed waarom doe ik zo onnozel...

Laat zeker weten hoe de echo was moet woensdagochtend pffff

Ellis 13-09 om 07:47

Mijn berichtje van gisteren is precies niet geplaatst...
Dali, De kinderen van mijn vriend zijn 11 en 13, dus best al groot . Nog maar een dagje aftellen en dan heb je eindelijk zekerheid! Om hoe laat moet je morgen gaan?

Triplle en Marlies, ik ben blij jullie positieve verhalen te horen. Hoe oud zijn jullie kinderen nu? 
Natsje,  ik zie dat je al 34 weken zwanger bent! Nog maar een maand en je kan je kindje in de armen sluiten, spannend hoor! Weet je of het een meisje of jongen is?

Natsje1982 13-09 om 09:04

Dali80, gewoon blijven vasthouden aan dat goede gevoel. Het is je moederinstinct en dat lat je meestal niet in de steek.
Succes morgenvroeg.

Ellis, ja ik ben inderdaad al 34 weken. Nog 1,5 weekje werken en dan met verlof. Dan hoef ik alleen nog mijn ziekenhuistas in te pakken en alle kleertjes te wassen. En verder lekker mezelf verwennen! En dan mag ons meisje voor mij wel langzaam komen, al zal ik dat getrappel in mijn buik ook wel heel erg gaan missen hoor. Vooral omdat dit mijn eerste en hoogstwaarschijnlijk ook mijn laatste zwangerschap is. Mijn vriend heeft namelijk ook al een zoontje uit een vorige relatie, hij is nu 9. Dus volop genieten....

Hoe gaat het bij jou? Kunnen de kinderen van je vriend er goed mee omgaan? Bij ons had het zoontje van mijn vriend er eerst heel veel moeite mee om doordeweeks bij zijn moeder te zijn en dan in het weekend bij ons. Hij was toen ook pas 3,5 dus kan me dat heel goed voorstellen. Zo'n kind kun je dat niet uitleggen. Nu kan hij het gelukkig heel goed begrijpen en is hij zelfs blij dat hij een zusje krijgt.

Dali80 (Gast) 13-09 om 13:44

zit nu op m'n werk maar weer dat bloedverlies ????

Was het maar morgen....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand opbeurde woorden?' in het Zwangerschapsforum