Iemand opbeurde woorden?

90 antwoorden en 35737273x bekeken

Dali80 (Gast) 13-09 om 15:39

Denk dat ik het kindje net heb verloren.... 
Ben kapot....

reageer

Natsje1982 13-09 om 15:50

och meid, nee toch...
Ik weet echt even niet wat ik moet zeggen.
Heel veel sterkte.

Ellis 13-09 om 15:56

Heel veel sterkte lieverd . Ik ben er ook even stil van geworden...

Dali80 (Gast) 13-09 om 16:40

Voel me echt zo rot.... Deze zwangerschap kwam als een verrassing maar zo gewenst!! 
M'n man moest even wennen aan het idee maar zei al snel we gaan ervoor.... Maar of hij nu nog een keer wilt... Denk het niet pffffff

Ellis 14-09 om 08:08

Dalí, ik denk aan je en hoop op goed nieuws van je echo straks...

Vivian 14-09 om 08:32

Lieve Dali heeeeeeel veel succes zo, ik hoop op een wonder voor jullie!

Dali80 (Gast) 14-09 om 12:46

Echt ben zo blij dat ik hier m'n hart kan luchten en met jullie lieve berichtjes...
Helaas was de echo niet goed en heb ik gister idd op mijn werk het kindje verloren...
M'n baarmoeder zag er weer netjes uit dus ze verwacht geen grote bloedingen meer en daar ben ik wel blij om. Ook dat alles weg is en er dus niks achter is gebleven.

Verder is het m'n droom die uiteen is gespat dus af en toe barst ik wel in huilen uit en voel me erg leeg...

M'n man was gelukkig mee en is ook erg van slag...

Kleinewonder 14-09 om 13:56

Och dali heftig! Zo erg! Sterkte met het verlies liefs

melise 14-09 om 14:00

sterkte!

Ellis 14-09 om 16:30

Wat een spijtig nieuws . Heel veel sterkte voor jullie allebei. Ik hoop de je er nu toch wat met je man over kan praten. 
Dikke knuffel 

Maartjetiek (Gast) 14-09 om 17:41

Veel sterkte Dali80! Weet hoe het voelt. Je hoopt zo en bent zo blij en dan zo'n teleurstelling. Neem de tijd om dit te verwerken en denk aan jezelf.. En hopelijk mag je wens snel realiteit worden!

Natsje1982 14-09 om 17:58

Och meid, ik had nog zo gehoopt op een wonder voor jullie. 

Inderdaad wel fijn dat alles er "schoon" uitzag en je niet ook nog een curettage hoeft te ondergaan. Als je man ook zo van slag is was het kindje uiteindelijk toch gewenst. Dus misschien dat hij er nu juist heel anders tegen aan kijkt dan voorheen.

Veel sterkte voor jullie beiden om dit verlies te verwerken. 

Vivian 14-09 om 19:57

Dali wat enorm zielig voor jullie beide! Helaas hoort het er soms bij. Hopelijk snel een nieuwe kans! Je hoort vaak dat meiden na een mk extra vruchtbaar zijn dus ik zal duimen voor jou en je man!!

Dali80 (Gast) 15-09 om 10:00

Jullie berichtjes doen me echt goed!

Het zou ons vierde kindje worden en ik mag en ga daarom niet klagen... Sommige meiden hebben moeite om zwanger te worden van hun eerste...

Maar het verdriet en de leegte is er zeker...

Ellis 15-09 om 11:52

Het maakt echt niet uit of het je eerste of je tiende zou zijn. Het verlies is er en dus het verdriet ook. Ik hoop dat je het een plaatsje kan geven..

Anoniem (Gast) 15-09 om 15:48

Wat naar Dali80....dat was niet het nieuws dat je wilde horen  ik vind het echt heel naar voor jullie....daar zijn ook geen goede woorden voor verder. Dit moeten jullie samen verwerken.

Ik wil je wel zeggen dat het (helaas) heel vaak voorkomt dat een 1e positieve zwangerschapstest uiteindelijk toch een miskraam wordt. Zo ook bij mij...Ik ben mijn 1e kindje ook vroeg verloren. De enige houvast die je kunt hebben is dat er dan wss iets mis was met je kindje en dat het beter is zo. De natuur heeft dit niet voor niets gedaan en heeft jullie behoed om zelf een hele lastige keuze te moeten maken.

En iets positiefs...je bent nu wss wel heel vruchtbaar. Je lijf weet hoe het zwanger moet raken...je lijf is praktisch nog zwanger en al die hormonen kunnen ervoor zorgen dat het volgende maand zomaar weer raak kan zijn. Bij mij ging het wel op die manier en ik gun het jullie ook van harte! Sterkte meis...probeer het een plekje te geven. Jullie gelukt komt heel snel

Anoniem (Gast) 15-09 om 15:49

Sorry ik lees nu pas dat het jullie 4e kindje zou worden...dus je weet hoe je lijf werkt en dat je lijf het kan! Nogmaals sterkte meis

Ellis 17-09 om 18:12

Lieve Dalí, hoe gaat het nog met je? 

Dali80 (Gast) 22-09 om 01:50

Hoi lieve meiden... Heb me even teruggetrokken omdat ik er toch wel even doorheen zat.Gelukkig is het bloeden nu gestopt en begin ik het allemaal wat rooskleuriger te zien.
M'n man en ik hebben besloten dit een plekje te geven en ook misschien toch voor een vierde te gaan. Niet meer zoals bij de derde dat we er heel erg mee bezig waren maar gewoon... We zien wel... Ben superblij dat hij het niet helemaal heeft uitgesloten want door de zwangerschap merkte ik dat ik het toch eigenlijk wel graag wilde!
Tripple4 wat leuk dat jullie voor een vierde gaan maar ook zo verdrietig dat het al 2 keer mis ging! Hoop echt op een dikke streep binnenkort voor jullie 

En ellis hoe is het met jou?

Hoop trouwens voor iedereen snel een positieve test

Ellis 22-09 om 07:39

Dag Dali, 
Ik begrijp het heel goed dat je je even hebt teruggetrokken. Zo'n verlies verteer je niet zomaar. Ik hoop dat je snel een plakker hebt en uiteindelijk dat vierde kindje in je armen mag houden. 

Ikzelf zit nu op het wachtbankje (cd 26) maar ik denk dat het niets is deze maand. Ik ben ook niet zeker of ik wel een eisprong had, dus ik wacht even rustig af.
Ik ben blij dat je nog iets van je hebt laten horen! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand opbeurde woorden?' in het Zwangerschapsforum