Bloed

24 antwoorden en 45976653x bekeken

10wk Bloem 14-08 om 08:15

1 na laatste zin klopt niet helemaal zie ik haha het is nog vroeg..

reageer

10wk Bloem 15-08 om 08:43

Oei...dat is ook niet prettig nee van dat soort dromen..Ben een klein beetje op zoek.Als ik wat hoor of lees wat ik mooi vind,schrijf ik het wel op Eigenlijk ben ik ook nog zo kort zwanger dat ik het belangrijk vind om eerst maar eens de 1 e echo af te wachten en dan echt serieus op zoek te gaan.Vind het moeilijk voor te stellen dat er een klein mensje in me groeit,dus dat wil ik eerst even zien.Nog even een paar weekjes wachten...

Ik heb wel de voorkeur naar namen met maximaal twee lettergrepen,merk ik.Mae is ook heel mooi:bijzonder en uniek!
Zelf heb ik sterk het gevoel dat het een meisje is,maar dat willen we niet eerder weten dan dat het geboren wordt.Nadeel is dat veel kleding ed gericht is op jongen of meisje.Maargoed dan zorg ik wel dat ik een lijst heb met wat ik mooi vind en bestel het dan snel als de baby er is

wientje 15-08 om 09:42

Hee bloem,
Wij willen ook niet weten wat het geslacht is. Maar er zijn behoorlijk wat kleertjes die neutraal zijn. Denk aan wit met een opdrukje, rood, geel, groen, bruin, zwart en donkerblauw. Wij hebben al twee zakken kleding gekregen wat toch echt unisex is.

10wk Bloem 15-08 om 09:55

Dank voor je tips .Zelf vind ik rood en geel nog kunnen bij zowel beide gesslachten alleen de rest van de kleuren vind ik meer wat voor jongens ..Weet je wat ook zo'n leuk merk is? BAM BAM .Hebben ze ook unisex van.Zilver met wit/gebroken wit zijn dan de kleuren.Maar zo te horen hoef jij niets meer te kopen ..Fijn joh! 
Wat ik ook mooi vind is kleding met rood,wit en blauw gecombineerd...Vind het heerlijk om rond te neuzen naar lieve kleertjes.Mn zus heeft straks ook nog genoeg voor me.Zij heeft twee zoons van drie en van 1 maand waar wel wat unisex kleding voor mij bij zit..

Trouwens iets heel anders.Bedankt dames voor de gemberthee tip!!Dit helpt goed tegen de misselijkheid ( tijdelijk) ..Kan dan lekker weer met smaak daarna eten,want m'n eetlust is zo goed als weg..Ik eet zonder te proeven,want anders wordt ik nog misselijker.Herkenbaar bij iemand?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloed' in het Zwangerschapsforum