Bloedverlies en rare verloskundige

30 antwoorden en 45818911x bekeken

Lynn 29-10 om 22:44

Hey Molly,

Wat toch nog goed nieuws! Dus het was toch geen miskraam wat de arts zei? Of heb ik dat nu verkeerd begrepen dat het mis was? Snap dat dit wel even super spannend is!! Duim voor je meid dat alles oke is ! Dat zou wel helemaal super zijn! Succes met de echo! Laat je even weten hoe het gegaan is!

Met mij is alles goed! Vandaag echo gehad bij verloskundige en alles is goed! Gelukkig...Ben blij als de 12 weken voorbij zijn, geeft misschien iets meer rust! Toch weer minder kans dat het mis gaat! Ben ook nog misselijk, maar gaat wat beter! Wel veel last van hoofdpijn en MEZELF! ha ha...

liefs Lynn

reageer

Kelly 30-10 om 09:35

Lynn! Ja ik heb echt geen idee of het goed nieuws is of niet! Er is in elk geval nog steeds geen miskraam geweest en de kwaaltjes zijn helemaal terug! Dus vindt het heel spannend. Misschien hoop ik ook veel te veel!
Wat fijn dat jouw echo weer goed was! Spannend he die eerste 12 weken. Haha ik heb nog geen last van mezelf gelukkig!

Lynn 30-10 om 11:29

nou meid! de hoop nog niet opgeven dan! Hoop dat je echo oke is! Duim voor je! Succes vandaag!
Liefs Lynn

Kelly 30-10 om 13:06

Het hartje klopt! Ik ben echt zo blij!

Lynn 30-10 om 14:06

hey meid,
WOWWWW!!! Wat fantastiche nieuws! ben echt zooooo blij voor je!
wat zeiden ze dan en wat is hun verklaring omdat je de vorige keer te horen hebt gekregen dat het niet goed was! Hoever ben je nu dan en wanneer ben je uitgerekent?
Kunnen we nu gezeliig samen brabbelen... ha ha...

liefs lynn

Mommy-Of-Nyana 30-10 om 20:21

Hoi Molly, wat een heftig verhaal zeg!! gelukkig heb je nog gewacht met die pil in te nemen! en zie nu...een hele dikke proficiat met je zwangerschap!!
geniet maar super hard van je zwangerschap nu!!
weten ze al wat hoe het komt dat je vorige keer slecht nieuws te horen gekregen hebt gehad? en hoever ben je nu ?

Veel succes en geniet vol op van je zwangerschap en van alle kwaaltjes die er bij komen kijken inch:

heel veel liefs en knuf Daphne

boontje004 30-10 om 20:31

hoi Molly, wat een supper nieuws!!!!! gefeliciteerd!!!!!
ik had gisteren nog meegelezen dat je vandaag een echo had, en hoopte op een goede nieuws.
wat zou jij blij zijn!!!! geniet er van

groetjes Boontje

Kelly 30-10 om 21:56

Dankjewel allemaal! Ik geniet echt super! En wil er nu ook niet meer aan denken dat het tot 12 weken spannend blijft. Wij hebben onze weken wel gehad nu.
Daphne, het is een beetje ingewikkeld maar ik dacht bij de vorige echo zelf dat ik al langer zwanger was. Maar ik heb niet echt regelmatige cyclussen en meestal wel lang dus wist ik ook veel. Maar omdat het op de echo zo klein was, en ik wel wat bloedverlies had was de kans heel groot dat het een miskraam zou worden. Maar ik ben vandaag 6 weken en 5 dagen zwanger dus logisch dat het 2 weken terug nog zo klein was!

aap-noot-mies 30-10 om 22:22

Hoi Molly,

Ik lees je berichten vandaag pas voor het eerst en wil even reageren.
Wat een super goed nieuws! Van harte gefeliciteerd
Wat een geluk dat je je gevoel gevolgd hebt en niet zo'n pilletje geslikt hebt!
Probeer toch een beetje te genieten van je zwangerschap, je hebt idd al lang genoeg in spanning gezeten!

Groetjes An

IJsregen 03-11 om 12:22

Haai Molly,

Wat een onzettend nare situatie was dat! Ik heb me afgelopen week in zo'n zelfde situatie gevonden! Had 's maandags ook roze bloedverlies, HA gebeld, die verder niet zoveel vertelde behalve dat 'Je moet afwachten, want als het een miskraam is, doe je er ook niks aan'. Niet wat ik wilde horen en ik was zoooooooo bang dat het fout zou gaan!
Gelukkig duurde dat bloedverlies (wat écht heel weinig en zwaar verdunt was) niet lang (1 dag een beetje verspreid over de hele dag). Maar toch... Had afgelopen woensdag gelukkig een afspraak staan al bij mijn gynaecoloog, en die heeft me direct gerustgesteld door een echo te doen. Het hartje klopt! Alles was top! Ik snap wel dat een HA geen dingen mag uitsluiten, maar een beetje geruststellen mag wel toch? Het blijft allemaal al spannend genoeg.
Maarrrr! Ook jij hebt goed nieuws gehad! Gefeliciteerd! Wat een opluchting is dat he!! Ga er van genieten en probeer je angst een beetje los te laten

Kelly 03-11 om 15:45

Hee IJsregen, shit is dat hé! Als ze je niet een klein beetje geruststellen. Ik moet zeggen dat de 2e vk die ik belde en waar ik dus nu ook loop, heel lief was hoor. Ze heeft me toen gelijk een echo geregeld enzo. Maar wat is dat allemaal spannend.
Fijn dat jouw bloedverlies zo snel weer voorbij was. Maar schrik niet als het toch weer terug komt hoor. Ik heb het nog steeds. continu een paar dagen bloedverlies, dan weer een paar dagen niet. Maar ik schrik er nu niet meer zo van en zolang ik zie dat het oud bloed is of echt heel weinig, ga ik me er ook niet meer zo druk om maken. Heb gezien dat ons kleintje er gewoon om groeit dus het zal er bij mij wel bij horen ofzo.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies en rare verloskundige' in het Zwangerschapsforum