kansen iui behandeling

32 antwoorden en 42895902x bekeken

Wipeout 26-05 om 10:28

Hallo hope,

Wat kan ik me dit goed voorstellen. Ik heb mijn 1e IUI 2 dagen voor jou gehad op de 18e, maar de eerste week is voorbij gekropen. Het is echt een kwestie van de tijd uitzitten, probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen en probeer het over iets anders te hebben dan kinderen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar je kan altijd een poging wagen. 

Ik durf niks te zeggen over de slagingskans, want dat is bij iedereen zo verschillend. Wij zijn zelf al ruim 2 jaar bezig geweest op de natuurlijke manier, maar zijn nu het IUI traject ingegaan, want ze weten niet hoe het komt dat het niet natuurlijk lukt.

Ik hoop voor jullie dat deze IUI slaagt!

Groetjes,
maaike

reageer

Mama van Ilse 26-05 om 14:52

Hallo Maaike,

Bedankt voor je reactie, voor jullie ook een spannende tijd dus. Vooral omdat jullie er al zolang mee bezig zijn. Ik hoop echt dat het via deze weg dan wel gaat lukken voor jullie! Ik probeer inderdaad zoveel mogelijk afleiding te zoeken, maar je blijft er toch bijna de hele tijd aan denken. Het kan zo zijn dat er een klein wondertje in mijn buik groeit, al probeer ik wel realistisch te blijven om een te grote teleurstelling te voorkomen. Toch is een kindje altijd al mijn grootste wens geweest, dus denk ik er veel aan. Heel veel sterke met afwachten en laat de uitslag maar even weten, misschien zijn we straks samen zwanger!

Groetjes Hope

Wipeout 26-05 om 18:42

Hey Hope,

Het is zo moeilijk om er niet aan te denken , bij mij weet iedereen het ook in de omgeving dus krijg regelmatig de vraag hoe voel je je, hoe gaat het nu met je... Dus dan kan je je er nog steeds niet makkelijk voor afsluiten .

Ik hoop dat er een kleine iniminie in je buik groeit!
Heb je IUI gehad op je eigen cyclus of met hormonen?

Groetjes,
Maaike

Mama van Ilse 27-05 om 20:12

Ik heb mijn IUI in mijn eigen cyclus gehad, ik heb de dag van te voren wel een pregnyl injectie gespoten. Ik heb een hele regelmatige cyclus. Is bij jou de IUI ook in je eigen cyclus gedaan? Wacht je totdat je over tijd bent of doe je een vroege zwangerschapstest? Ik denk dat ik ga testen wanneer het kan, ben zo nieuwsgierig!

Groetjes

Wipeout 27-05 om 21:21

Wat fijn dat het in je eigen cyclus kon! Ik had altijd een regelmatige cyclus, maar toen op een gegeven moment werd mijn cyclus erg kort en omdat het IUI traject vaker succes heeft als er hormonen zijn gebruikt heeft de gyn ervoor gekozen om mij aan de hormonen te zetten. 

Ik ga echt wachten tot 1 juni, want test ik voor die tijd kan het zijn dat die pregnyl nog in mijn bloed zit of de menopur en dan kan de test nog verkeerd uitslaan.

Wanneer wil je gaan testen?
Waar kom je vandaan?

Groetjes

Mama van Ilse 29-05 om 08:37

Ik zeg liever nog even niet waar ik vandaan kom omdat het een kleine gemeenschap is waar mensen dan gelijk weten dat ik het ben als ze het zouden lezen. Als de omgeving het weet wil ik het wel zeggen, maar als iemand voor die tijd dit leest dan weet iedereen het hier gelijk. Ik was ook van plan om ongeveer rond 1 juni te testen. Aangezien ik maar een kleine hoeveelheid pregnyl heb gespoten is het dan vast wel uit mijn lichaam weg. En omdat de IUI 2 dagen vroeger in mijn cyclus is gedaan dan dat normaal de eisprong zou komen duurt het nog wel even voordat ik ongesteld moet worden, volgende week vrijdag pas maar zolang kan ik echt niet wachten!

Wipeout 29-05 om 10:50

Hope; kan me voorstellen dat je het dan liever voor jezelf houd  

Ik ben helaas ongesteld geworden dus moet morgen ziekenhuis bellen en dan gaan we door naar de volgende ronde!
Jij succes met afwachten!

Mama van Ilse 29-05 om 14:54

Ow dat vind ik echt heel jammer voor jullie! Ik hoop echt dat het snel lukt aangezien jullie het al zolang willen. Heel veel sterke en succes!

Groetjes

Wipeout 29-05 om 15:51

dank je wel! Het gaat zeker goed komen hoor! Zaterdag weer een echo en dan weer aan de hormonen en dan gaat het al weer supersnel... als het goed is dan een week hormonen en dan al weer de inseminatie... En dan weer 2 weken geduld

Succes nog even houd je mij op de hoogte?

Mama van Ilse 01-06 om 13:21

Mooi dat het allemaal weer zo snel kan, alleen die 2 werken wachten duurt zo lang. Ik heb gister een vroege test gedaan en die was negatief. Nou nog maar even afwachten, ik heb wel steeds steken in mijn borsten, maar zal wel van de spanning komen ofzo. Al blijf ik stiekem hopen dat het wel zo is.

Jij succes met de 2de poging!

Wipeout 01-06 om 15:10

vroege test negatief wil niet veel zeggen.... het kan zijn dat je nog te weinig hormonen hebt en dan zie je het dan nog niet.
Succes nog even met wachten, ik ben ondertussen al weer aan de hormonen, dus kan mijn lol weer op de komende week.

Wipeout 02-06 om 22:04

wanneer ga je weer testen?

Mama van Ilse 03-06 om 09:25

Ik heb vanmorgen getest, maar de test was niet goed uitgevoerd ofzo want er kwam nu helemaal geen streepje, morgen maar weer proberen. Als het negatief is hoop ik snel ongesteld te worden zodat ik snel weer verder kan

Mama van Ilse 03-06 om 09:26

Wanneer is jou volgende iui ongeveer?

Wipeout 03-06 om 11:01

Balen dat de test helemaal niet reageerde, morgen inderdaad maar eens op nieuw proberen. Ik ben zaterdag weer begonnen met hormonen dus verwacht volgende week dinsdag of woensdag mijn inseminatie te hebben.

Wipeout 06-06 om 09:37

en hope al wat meer nieuws?

Mama van Ilse 06-06 om 12:28

Gisteren nog een test gedaan en die was ook negatief. Vandaag 1 dag overtijd. Zal binnenkort wel ongesteld worden. Jij hebt bijna alweer iui. Mooi dat het zo snel gaat weer, bij mij lijkt het heel lang te duren.

wipeout 06-06 om 19:59

Hope; de twee weken wachten heb ik ook als heel lang ervaren... Gelukkig kwam mijn menstruatie vroeger dus kan je ook weer sneller door... Hoop voor je dat als het niet gelukt is je menstruatie snel doorkomt! Houd je me op de hoogte?

Mama van Ilse 07-06 om 12:02

Vandaag 2 dagen overtijd, vanmorgen maar weer een test gedaan en daar kwam een licht 2de roze streepje. Wel heel licht, maar hij was er duidelijk. Nu wachten tot dinsdag zodat ik dan een nieuwe test kan kopen en dan als er een duidelijk streepje is afspraak maken voor de echo. Ik vind het wel heel spannend omdat er nog van alles mis kan gaan. Ik hoop dat het bij jou deze keer ook lukt! Hou je mij ook op de hoogte?

Wipeout 07-06 om 15:18

oeh spannend!!! Laat het maar snel dinsdag zijn!
Ik houd je op de hoogte, morgen mag ik weer voor een echo dus dat is spannend, hopelijk mag ik dan morgenavond pregnyl zetten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kansen iui behandeling' in het Zwangerschapsforum