kansen iui behandeling

32 antwoorden en 42947961x bekeken

Wipeout 08-06 om 13:01

hey!

Hier 2 eieren  1 van 17 mm links en 1 van 22 rechts... Dus 1 is op rechts verdwenen en een andere heeft op links een groeispurt gemaakt 

Vanavond Pregnyl zetten en dinsdag inseminatie! Dus NOD is op 24 juni 

geniet van het zonnetje!

liefs,
Maaike

reageer

wipeout 10-06 om 13:09

En? Nog een test gedaan?

Ik heb vandaag inseminatie gehad dus nu twee weken afwachten

Mama van Ilse 14-06 om 09:48

Sorry ik heb het druk gehad, mijn partner is geopereerd aan een cyste. Is gelukkig allemaal goed gegaan. Ik heb gister Nog een test gedaan en die was dik positief. Ook begin ik al wat emotioneel te worden en misselijk. Verder erge steken in mijn bosten dus dat zijn goede tekenen denk Ik. Ik heb 30 juni mijn eerste echo, zo spannend! Jij nog 10 dagen wachten, kom je de dagen een beetje Door? Ik hoop het zo voor jullie dat het gelukt is!

wipeout 14-06 om 11:42

Wauw hope!!! Super!!! Ik moet inderdaad nog een tijd wachten, maar merk dat ik rustiger ben... Heb dan ook genoeg te doen laatste weken op mijn werk voor de zomervakantie, probeer nog een opleiding af te ronden, dus afleiding genoeg!

Ga genieten van je zwangerschap en hopelijk krijg je niet te veel kwaaltjes!

Wipeout 20-06 om 16:56

Hier negatief nieuws, vandaag oud bloedverlies begonnen dus ben even een beetje ingestort. Ik heb meteen het ziekenhuis gebeld omdat ik er vanuit ga dat ik morgen mijn menstruatie wel ga krijgen. Maandag afspraak voor een echo en vrijdag met mijn gynaecoloog. Ik heb gewoon het idee dat het niet klopt. Ik heb 10 juni inseminatie gehad en 20 juni al oud bloedverlies, dan kan het vruchtje toch nooit goed innestelen.....

Ik houd je op de hoogte!

Mama van Ilse 22-06 om 08:36

Ik vind het echt heel rot voor jullie dat het maar niet lukt! En ook vervelend dat ze er maar geen reden voor kunnen vinden! Ik hoop echt dat er op de echo maandag wat duidelijkheid komt. Ik begrijp helemaal dat je dan instort als het nu weer mislukt. Ik had van de week ook een beetje oud en nieuw bloedverlies en ik dacht gelijk dat het een miskraam was. Heb toen een echo gehad maar daar konden ze niet zoveel op zien. Nu vrijdag weer een echo, maar heb geen bloedverlies meer gehad dus ik hoop dat het goed zit. Jullie heel veel sterkte en houd me op de hoogte!

wipeout 22-06 om 19:58

Hope; wat spannend allemaal bij jou! Hopelijk kunnen ze vrijdag meer zien op de echo.
Ik laat het morgen weten hoe het is gegaan in het ziekenhuis !

Wipeout 23-06 om 10:01

Vandaag uitgangsecho gehad. Was nog even spannend, want zat nog iets op mijn linker eierstok maar dat was niet zo groot dat ik niet mocht gaan beginnen met hormonen. Hormonen zijn wel omhoog geschroefd, dus ik ga nu naar 112,5 ipv 75 menopur. Zal mij benieuwen of mijn humeur dan nog gezelliger word.

over mijn vraag over de korte tijd tussen inseminatie en hormonen kon ze niet heel veel zinnigs zeggen.... behalve, ja dit komt wel vaker voor. Dus gelukkig vrijdag afspraak met gyn gemaakt. Moest sowieso want na 3 cyclussen menopur ga ik waarschijnlijk over naar andere hormonen.

Zodra ik vrijdag geweest ben hoor je van mij! Laat jij ook weten hoe het is gegaan?

liefs,
Maaike

Wipeout 18-07 om 07:43

WE ZIJN ZWANGER!!!!! JEEEEEJ!!!

Mama van Ilse 18-07 om 16:35

Wat goed zeg gefeliciteerd! Hoe lang ben je nu zwanger? Ik heb woensdag de 10 weken echo gehad en het bewoog al, zo leuk! Heel veel succes ermee!

Wipeout 18-07 om 19:50

hey, ik ben morgen 4 weken zwanger. Wat fijn dat alles bij jou zo goed gaat!

Love (Gast) 06-09 om 20:46

Hey Girls dikke proficiat voor wie het gelukt is... 
Wij na 2jaar natuurlijk proberen zonder kansen gaan we nu overstappen naar iui ???? 21ste afspraak voor alle informatie maar alleszins ben ik super benieuwd

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kansen iui behandeling' in het Zwangerschapsforum