Net zwanger en ziek..

27 antwoorden en 40996124x bekeken

a 02-02 om 08:14

Hallo Mandy,

Inmiddels weet iedereen ervan dat ik zwanger ben, het was niet anders..
Fijn dat alles goed was bij je, leuk zeg! En heel bijzonder om je kindje weer even te zien!! Mooi die foto/echo zeg!!
Sorry als ik hier laat reageer, maar kijk er niet elke dag op...
Nog maar twee weekjes en wij krijgen ook weer echo, kan nu al haast niet meer wachten!!

reageer

anoniem 02-02 om 10:55

Hoi, en hoe reageerden ze op je werk?
Gaat het een beetje?

Jongmama 02-02 om 11:23

Ik had ooronsteking toen ik zwanger was eerste maand dus zeker geen pretje geweest. Beterschap!

a 02-02 om 12:11

Mandy, ze reageerde heel lief. Ik zit nog met peesontsteking pols thuis, tegen de tijd dat ik weer volledig aan t werk zou zijn dan ga ik al met verlof. Dus in overleg is t beter om niet te beginnen met werken. Dus blijf in ziektewe en na bevalling zien ze me graag weer terug. T gaat gelukkig goede kant op voor de rest, alleen enorm moe!

anoniem 02-02 om 12:19

Oke, jij zit dus net als mij nog wel een tijd thuis...ik zie mezelf voorlopig ook nog niet aan het werk gaan....ben vandaag al vanaf het opstaan duizelig door de lage bloeddruk...en ook nog steeds doodmoe.
Nou ja, we maken er maar het beste van. Je hebt in ieder geval alle tijd om rustig dingen te regelen zoals verloskundige, kraamzorg, zwangerschapscursus, etc.
Zorg goed voor jezelf en probeer een beetje te genieten van de tijd die je voor jezelf heb de komende maanden...dat probeer ik ook. Straks zal alles anders zijn.

Wij hebben net besloten om niet op wintersport te gaan. We zouden over een paar weken met mijn ouders gaan. Zodra ik wist dat ik zwanger was had ik al besloten om zelf niet te gaan skieën, maar ik vond het ook niet erg om daar te zijn en wat te wandelen en te lezen in een restaurantje. Maar zoals ik me nu voel zou ik daar voornamelijk in het appartement zitten. Dan ben ik liever thuis. Vooral omdat het eten ook nog niet zo wil. Hier heb ik mijn eigen supermarkt en voorraadkast...zie daar maar eens alles te vinden wat je nodig hebt...bovendien: als er gekookt word in zo'n klein appartementje en ik word er misselijk van, wat dan? Hier is de keuken apart dus als mijn man even wat voor zichzelf maakt heb ik daar geen last van.
Uiteraard hoop ik met een paar weken me wel wat beter te voelen, maar er zou wel heel veel verbetering nodig zijn om me goed genoeg te voelen om naar Oostenrijk te gaan.
Ik vind het erg jammer, maar het is niet anders.

Mijn man is uiteraard die week nog wel gewoon vrij, dus we willen die week wel proberen wat leuks te doen samen en een begin maken met opruimen van een aantal kasten. Er gaan er namelijk straks een aantal verplaatst worden en twee moeten er weg om de babykamer vrij te maken.

x

Catje (Gast) 08-02 om 22:00

Hoi allemaal, 
Blij ik deze forum even lees... ik ben nu 6weken zwanger van mijn derde kindje maar voel me zo ellendig. Ik was al even aan het panikeren dat er echt iets mis me was daar ik me nooit zo slecht had gevoeld bij een zwangerschap.  Maar blijkbaar zijn er nog vrouwkes die dit door moeten maken. Idd ongemakkelijk voelen erg moe zijn  buikpijn en rechtsonder in de buik pijn voelen heupen die pijn doen , geen eetlust en afkeer van voeding hebben... allemaal dingetjes die ik hier ook mee te maken heb. Maar heb hier nog niet gelezen dat er iemand bruine roze bloed verliest dit heb ik ook erbij. Genecoloog ziet op echo niks erg maar het houdt me toch bezig waar ik me zorgen om maak. Heeft iemand hier meer uitleg of zelfde ervaring? Thx mocht je het even hier laten weten. Verder wens ik jullie allen een gezond boeleke toe. En heeft me eens deugd gedaan een babbeltje te slaan hier ????

Tamara 09-02 om 02:19

Nou meiden zelfs na de 1e 3 maanden kan je je nog slecht voelen ik zit in week 32 en voel me goed beroerd, lage bloeddruk en veel pijn door de kleine jongen in m'n buik... ik heb geen enkele goeie maand gehad dus wees niet bang met er is iets mis met me haha suc6 meiden en jullie komen je zwangerschap wel door net zoals ik nu erdoorheen kom

Anoniem (Gast) 08-02 om 01:12

Hallo allemaal,
Ik ben nu 10 weken zwanger en voel me vanaf de 6e vreselijk. Zo moe, misselijk en duizelig. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben. Het voelt namelijk wel zo. Door het thuiszitten voel ik me eenzaam en nutteloos. Normaal gesproken heb ik het hele huis in een ochtend schoon, nu ben ik blij als ik een wasje heb opgehangen. Zijn het de eerste drie maanden of....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Net zwanger en ziek..' in het Zwangerschapsforum