Anticonceptie en een tweede!

25 antwoorden en 32088009x bekeken

MamaN 09-08 om 18:05

Ik zal denk uiteindelijk weer de pil gaan slikken.. condooms misschien voor in het begin maar ik vind het ook gewoon zo een gedoe met condooms. Net alsof je het moet plannen en dan wat als ze op zijn  nee ik ben meer van het spontane haha. Het laten zetten van een spiraaltje zie ik niet zo zitten denk ook dat ik daarom weer naar de pil neig 

reageer

Merrl (Gast) 10-08 om 00:04

Hi Mama! Waarom overweeg je een spiraaltje niet? Ik denk daar wel over maar voor een korte tijd heeft het geen zin denk ik? Condooms vindt ml niet lekker, ik vind zonder ook wel fijner voelen dus dat lijkt ons niets voor langer.

Madelene dat lijkt mij zeker pittig zeg! Wil je ook een vijfde dan? Anders kun je ook voor definitievere anticonceptie gaan?

Merel (Gast) 10-08 om 14:55

Zijn er verder geen meiden die met deze keuzen worstelen?

MamaN 10-08 om 15:45

Volgens de huisarts zitten de minste hormonen in een spiraaltje en zodra je die er weer uit laat halen zou je ook meteen weer vruchtbaar zijn, aldus mijn huisarts. In dat opzicht maakt het dan niet uit als je die tijdelijk laat plaatsen. 

Merel (Gast) 12-08 om 08:15

nee dat klopt, dat had ik ook gehoord! Alleen kijk ik wel wat tegen het plaatsen dan op. En is dat handig als het tot einde van het jaar is bijvoorbeeld?

Merel (Gast) 14-08 om 07:21

Nog andere meiden met een goed plannetje? Wij zijn voor nu maar met de condooms begonnen! 

Hoe snel na de bevalling had iedereen eigenlijk weer sex en ging het goed?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Anticonceptie en een tweede!' in het Zwangerschapsforum