Gênante vraag

22 antwoorden en 24965740x bekeken

Tucky 05-02 om 11:14

De zwangerschap prima, vlak voor de bevalling gingen ze ineens lekken Hahaha :') ze werden wel flink groter, maar heb er niks aan over gehouden (geen straie of theezakjes, wel zijn ze iets minder stevig) de borstvoeding zelf wilde bij mij jammer genoeg niet goed lukken. Heb welgeteld 1.5 week borstvoeding gegeven, daarna wilde het echt niet meer. De voeding liep enorm hard terug, er was geen kolfen aan. Dochter bleef maar huilen en onrustig, de kraamhulp had een pakje flesvoeding achter gelaten en daar heb ik toen een flesje van gemaakt. Had daarna de makkelijkste baby die er is. Arme kind had gewoon honger dus. Ik weet dus niet het effect van langer borstvoeding geven

reageer

Elle (Gast) 05-02 om 11:18

Dat minder stevig herken ik wel Tucky! Maar gelukkig niet hangen, ik denk dat dit vaker zal gebeuren als je echt grote borsten hebt? Ik had 75c voor de bevalling, tijdens de bv (half jaar) dubbel D ofzo, hihi, en nu 80c. Ze zijn wel van appels naar peren, hoe zot dat bij jou dan?

Renee (Gast) 08-02 om 10:30

hallo lieverds! Hier 22wk zwanger. Mijn borsten zijn echt van 75B naar 80d gegaan, waar gaat dit eindigen?! Maak mij daar wel zorgen om wat dit is voor mij al best flink! En als je van nature vrij kleine borsten hebt en nu opeens flinke, gaat het dan nog wel mooi worden als ik straks klaar ben met bv? Of maak ik mij zorgen om niets?

Maar dit topic gaat over schaamlippen, fijn dat we hier alles kunnen bespreken! Ik merk ook niet echt daar veel verandering, wel waren ze altijd meer roze en nu meer donker rood/paars. Zal wel horen bij de zwangerschap!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gênante vraag' in het Zwangerschapsforum