Hoofdpijn

32 antwoorden en 24593256x bekeken

naad 19-02 om 10:54

Hoi dames!
Wie ervaarde of ervaart nu hoofdpijn als vroege zwangerschaps symptoom? Voordat je de test heb gedaan. 
Ik hoef pas a.s maandag ongesteld worden, en elke dag al hoofdpijn. Het komt met vlagen maar wel super vervelend. 

reageer

stff48 19-02 om 11:02

Hoi Naad , bij mij duid dat spijtig genoeg altijd op aankomende menstruatie .. maar is bij iedereen anders natuurlijk

naad 19-02 om 11:06

Ja Ik heb dat ook een dag van te voren of op de dag zelf van mijn menstruatie. Maar tis er nog te vroeg voor dacht ik zo 

Lady 19-02 om 11:22

Hier ook al een dikke week last van.. zit nu op 12 dpo

Anoniem (Gast) 19-02 om 11:26

Alsjeblieft zeg je zoveelste topic over kwaaltjes.

Laat het los, geniet en neuk er lekker op los. Je zult merken dat als je zwanger bent je juist geen kwaaltjes voor je nod ervaart. 

Je bent er echt veel te veel mee bezig. 

Ik weet daar alles van. Nu vind ik het jammer dat ik het niet meer losgelaten heb en genoten heb.

FiFi 19-02 om 11:27

Hey Naad, 

Ik heb vorige week ook veel hoofdpijn gehad.
Zelfs een dag migraine, ben die avond ook ongesteld geworden. 
Bij mij was het dus geen teken. 

FiFi xx 

Lady 19-02 om 11:30

Anoniem.. wat een waardeloze reactie van jou.. als jij er op lekker op los neukt en er niet mee bezig bent wat doe jij hier dan? 
Tsjonge jonge volgens mij is deze site er voor om ervaringen te delen en leuk te babbelen. Dus als je je ergert reageer er dan lekker niet op.

Lady 19-02 om 11:43

Fifi.. migraine ken ik ook voor de menstruatie.. afgelopen paar rondes gelukkig geen last meer van gehad. Wat is dat vervelend he.

FiFi 19-02 om 11:46

Hey Lady, 

Allereerst groot gelijk van die reactie. De dames die hier op het forum zitten willen juist hun vragen/onzekerheden hier kwijt en daar horen zulke reacties niet bij! 

Ik heb niet altijd migraine als ik ongesteld ben, maar als het zo is, dan lig ik echt plat! Vorige week donderdag ben ik amper het bed uit geraakt  ... Gelukkig gaat dit na 1 dag over. 

FiFi xx 

naad 19-02 om 13:53

Pff heftig! Dat heb ik nu niet maar bedankt voor je reactie ook!

Lady 19-02 om 11:51

Dankjewel fifi..
Ik kan er zo slecht tegen, tegen die domme nutteloze en gevoel loze reacties. 

Zo heftig heb ik het gelukkig nog niet gehad dat ik echt een dag plat moet gaan liggen.. maar ik weet dat het heel vervelend is.  Ik heb er ook niet elke maand last van..

naad 19-02 om 13:53

Ja het blijft gek!

stff48 19-02 om 12:45

Anoniem , echt rot opmerking ! 
Ik heb de indruk dat je echt niet weet waar je over spreekt ! Ikzelf ben al 2 jaar aan het proberen & ik heb heel veel steun aan deze meiden .. dus als je echt niets zinnigs te vertellen hebt , moet je hier op dit forum niets komen zoeken

Lady 19-02 om 12:54

Stff48 
Ik ben het volkomen met je eens!! Niks van aantrekken. Zulke mensen weten inderdaad niet waar ze over praten..

Jeetje ook al 2 jaar bezig.. wordt je geduld echt op de proef gesteld he. 

Wij zijn straks in april 4 jaar bezig. Voor onze 2e wondertje. 

stff48 19-02 om 13:03

Lady , oh echt van zo mensen wordt ik enorm kwaad ..
Oh amai al 4 jaar bezig voor een tweede , dan dacht ik al dat wij lang bezig waren  je geduld wordt enorm op de proef gesteld , met de nodige traantjes erbij moet ik zo zeggen .. zondag Nod en dit vind ik echt de ergste week dan hè , je voelt vanalles maar ook niets grrr 
Xxx

naad 19-02 om 13:53

Oh spannend als zondag je NOD is! Bij mij kan het vrijdag-maandag zijn. Ik heb een onregelmatige cycles 

Lady 19-02 om 13:22

Stff48
Ik snap je volkomen!

naad 19-02 om 13:52

Bedankt meiden voor de lieve reacties! En domme reacties negeer ik gewoon want zijn altijd anoniempjes die hier niks te zoeken hebben. Ga ergens anders je frustratie op mensen afreageren, i.p.v. mij. 

Wel heftig dat je idd al zo lang bezig bent stff48! Wij zijn nu 6 maanden bezig en idd het brengt de nodige tranen met zich mee. Ik heb het afgelopen twee maanden los gelaten en leuke dingen gedaan in Mn vrije tijd. Maar enige wat me opviel was dat ik vorige week maandag super erge felle steken had in me onderbuik / vagina. De dinsdag weer even en toen donderdag nog kort. En toen zondag weer ? Als ik de eisprong voel is het meestal een mini krampje. Dus dit vind ik dan zo gek. Mja we kunnen niet meer doen dan wachten. En dat kan lang duren!! En dan gisteren en vandaag de hoofdpijn dan, die met vlagen even komt aanwaaien. 

stff48 19-02 om 15:16

Naad dat vind ik net het moeilijkste , loslaten  want je voelt dingen die je niet kan thuis wijzen en je wordt ook overal ermee geconfronteerd.. net stond ik in de winkel en kassa langs me een meisje van hooguit 17 jaar  echt niet verzorgd met een baby en in haar kar enkel tabak en een brood ..dan denk ik soms waarom zij wel en ik niet ? Begrijp me niet verkeerd , ze zal wel goed voor haar baby zorgen maar dat zet je toch aan het denken 

naad 19-02 om 15:19

Ik ben het helemaal met je eens. Je probeert het los te laten maar je wordt er overal mee geconfronteerd. Iedereen om mij heen wordt met de wind van voren zwanger. En dan heb je het zelf helemaa op orde huisje, lange relatie goede baan enz, en dan lukt het niet. Ik ken het gevoel tis klote en oneerlijk.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoofdpijn' in het Zwangerschapsforum