Hoofdpijn

32 antwoorden en 24659304x bekeken

Anoniem (Gast) 19-02 om 16:13

Ik weet wel degelijk waar ik het over heb. Ben zelf 1,5 jaar bezig geweest. Toen 3 miskramen in 10 maand. 

Ook ik was er zoveel mee bezig zoals ik al zei. Nu zonde ik had veel meer moeten genieten en het loslaten. Voor ons komt die tijd nooit meer. Het is echt een mooie periode in je leven. De onzekerheid en het constant bezig zijn met kwaaltjes brengt een bepaalde druk. 

Het is zeer zeker niet verkeerd bedoeld. Maar mee blijven lullen naar ieders mond hou ik niet van. Dit is mijn mening en die mag ik geven. 

Die kreeg ik ook in mijn periode en daar was ik op dat moment boos om. Ze waren en zijn zo waar

reageer

naad 19-02 om 16:42

Dan zou jij als geen ander moeten weten hoe het is, en hoe je je dan voelt. Onzeker. En hoe weet jij nou wat wij in ons dagelijks leven doen? Ik geniet altijd van mijn leven. Het draait niet alleen om dit. En dit forum is om te kletsen en dingen te vragen aan andere. En niet om iemand belachelijk te maken omdat ik iets wat vaker dingen vraag ? Als het je irriteert lees dan de forums niet met zulke vragen. En als je het niet verkeerd bedoelde kon je het zeker wel normaal formuleren i.p.v. van zo hard. Je weet niet dat je een ander hiermee kwetst. Je kan het ook normaal brengen. Iedereen mag ze mening geven maar wel met respect aub 

stff48 19-02 om 16:16

Helemaal met je eens Naad .. je gaat de dingen ook anders bekijken vind ik .. over 2 jaar terug wou ik absoluut aan de top staan op werk vlak , nu denk ik soms ook al eens van foert hoor . Gewoon omdat je er ook niet meer respect of begrip voor krijgt . Iedereen heeft zijn eigen gevoelens en niemand kan en mag zeggen hoe wij ons moeten voelen. Want dit is voor iedereen anders 

naad 19-02 om 16:43

Zeker weten ! Xxx

Anne 19-02 om 16:47

Goed gezegd Naad! Hier ook al een jaar bezig. Dan is het niet leuk meer elke maand ovulatie testen, rekening houden met eten/drinken. Vlak voor nod hoop je telkens op verschijnselen. Het is fijn dat je op een forum je kan uiten en dan zit je op botte reacties te wachten. Die krijg je van de buitenwereld wel
 

naad 19-02 om 16:56

Precies dat haha! Amen. 

stff48 19-02 om 17:01

En eigenlijk nog iets Anoniem .. als je zo recht in je schoenen stond en niemand wil kwetsen , reageer dan onder je account ipv anoniem als gast in te loggen ..

Lady 19-02 om 18:02

Vanmiddag bericht gehad van de arts.. mijn prolactine waarde is nog hoger dan de eerste keer.. mag gelijk de clomid niet meer gebruiken en wordt door gestuurd naar een internist. De internist moet onderzoeken doen en medicatie voorschrijven.

naad 19-02 om 18:25

Hee lady! Dit klinkt ernstig? Ik ben hier niet in thuis, kan je het me uitleggen ?  X

Anne 19-02 om 20:06

Wat naar lady! Hopelijk wijst het op een zwangerschap

Lady 20-02 om 09:15

Dankjewel Dames.

Ik ga vandaag toch maar testen in huis halen denk ik.. ben nu wel nieuwschierig. 

@naad
Ik weet niet zo goed hoe ik je het uit moet leggen.. prolactine is een stofje dat wordt aangemaakt in de hersenen voor borstvoeding. Als je dus bevallen bent en je geeft borstvoeding dan beschermt dit stofje jou voor een zwangerschap. Maar prolactine kan ook heel snel aangemaakt worden bij een beginnende zwangerschap.

FiFi 20-02 om 09:19

Ooh Lady ik hoop zo hard voor jou dat het goed nieuws mag zijn! 

Lady 20-02 om 09:22

Fifi.. dankjewel!!
Ik schrok behoorlijk gister middag.. heb dan ook even heel wat traantjes gelaten.. ook omdat ik gelijk kreeg te horen dat ik met clomid moest stoppen.. dit was mijn enige hou vast op dit moment.
Maar we gaan het zien.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoofdpijn' in het Zwangerschapsforum