negatieve test! toch zwanger???

47 antwoorden en 44881829x bekeken

meppie87 (Gast) 31-05 om 08:45

Net bij de HA geweest en die kan zich goed voorstellen dan ik zwanger ben, maar kon ook geen uitsluitsel geven. hij gaf ook dat hij steeds meer vrouwen lang krijgt die negatief testen en toch zwanger zijn. ik moet volgende week woensdag weer testen en dan kijken we weer verder.
wat duurt dat wachten lang...

reageer

sanjo 31-05 om 10:42

Wat voor testen hebben jullie gebruikt? Sommige testen hebben meer hcg nodig. De eerste test die ik deed was van kruidvat 2 testen voor 5 euro. Die zijn goedkoop en erg gevoelig.
Ik blijf duimen.

meppie87 (Gast) 31-05 om 11:07

Ik heb eerst 1 van clearblue gebruikt en daarna 1 huismerkt da. denk dat ik woensdag die van kruitvat ga proberen

sanjo 31-05 om 11:58

Clearbleu heeft meer hcg nodig. En die van da had ik met mijn vorige zwangerschap eerst ook wel negatief getest terwijl ik zwanger was. Maar weet niet of die nu beter zijn.

De digitale van clearbleu heb ik ongeveer 1 week overtijd gedaan, want wou het lezen haha.

Ik hoorde meer meiden over de testen van kruidvat dat ze zelfs posi testen voor hun nod.

Spannend. Succes met testen ik hoop dat hé het zolang vol houd. duim duim duim.

meppie87 (Gast) 02-06 om 11:22

Hier nog geen verandering... NOg steeds misselijk, maar gelukkig niet meer zoveel buikkrampen. Kon het gisteren niet laten om toch een kruitvat test te doen, maar deze was nog steeds negatief
Dus de HA heeft het ook gezegd en we moeten het parkeren  voor hem makkelijk praten en we testen pas volgende week maandag weer... eerrst gaan we een weekendje weg.
en dan maar afwachten of ik zolang kan wachten  vandaag 12 dagen overtijd

sanjo 02-06 om 11:48

Wel balen zeg dat hij negatief is. En idd huisartsen praten soms wel makkelijk. Wou hij geen bloedtest doen dan? Want ik heb wel eens gehoord dat sommige meiden dan wel positief uitslag hebben en tests negatief zijn. Ik hoop dat je ook zolang kan volhouden. Duimen draaien.

meppie87 (Gast) 02-06 om 12:01

Nee hij wilde nog geen bloedtest doen. Ik moest nog 10 dagen wachten en als hij dan nog negatief was dan zou ik als ik het goed begrepen heb een echo krijgen, want dan ga ik al richting de 8/9 weken Maar misschien dat als ik volgende week maandag nog negatief test dat hij me dan wel bloed laat prikken. Misschien ook niet assertief genoeg geweest

meppie87 (Gast) 05-06 om 13:18

@kim en @kimm hoe is het nu bij jullie? Al goed nieuws?
Ik ga vrijdag weer testen en is hij nog negatief dan ga ik de HA bellen om bloedtest of echo. Ben er nu klaar mee om zoveel symptomen te hebben, maar geen positieve test..

sanjo 07-06 om 14:17

En Meppie al een een test gedaan??
Duimen draaien nog. En anders gewoon een bleodtest afdwingen bij de huisarts,want sommige meiden testen heel laat pas positief.

kim 07-06 om 14:22

Meppie. Hier de ms sinds vandaag afgelopen dus op naar ronde 9
Hoe was je test?

meppie87 (Gast) 10-06 om 17:44

Hoi dames,
Ik kon vrijdag niet langer wachten dus een test gedaan maar die was weer negatief. zo vervelend want ben echy heel misselijk. dus meteen HA gebeld en vrijdag nog op spreekuir geweest en krijg morgenmiddag om half vier een echo. zo spannend. alles lijkt erop dat ik wel zwanger ben, maardie stomme testen willen niet meewerken.

Hoe voel jij je nu sanjo?
@kim hopelijk heb je over 4 weken ook goed nieuws! Ik duim voor je en veel plezier met klussen ;-)

sanjo 11-06 om 08:43

Dat afwachten is best moeilijk he. Ik kan dat ook niet. Ik hoop dat je toch zwanger bent.
Goed dat je toch de huisarts gebeld hebt. Dus hij wou geen bloedtest laten doen.
Maar wel mooi dat je vandaag een echo krijgt. Ik heb het vaker gehoord dat er meiden zijn die negatief blijven testen terwijl ze wel zwanger zijn. Wel een geldverspilling dan.
Mijn duimen draaien nu heel hard voor je.

Ik voel me prima. De eerste weken was ik ook best misselijk nadat ik posi had getest. Maar nu nergens last van en eergisteren voelde ik de kleine al wat trappen en je kon het zelfs aan de buitenkant voelen. Ben nu 17 week en 4 dagen zwanger. Aankomende maandag heb ik al de 20 wekenecho. Ik loop bij de gynaecologie vanwege mijn schildklier.  

En Kim veel succes meid met klussen. Ik zal ook voor jou duimen.

meppie87 (Gast) 11-06 om 09:32

haha sanjo ja dat vond ik nu ook. Wat een geldverspilling als ik wel zwanger ben. Vannacht super slecht geslapen. Zit met mijn hoofd al bij de echo. Gelukkig kon ik vandaag al terecht. Ik denk dat de HA geen bloedtest wilde doen, omdat ze daarop toch ook testen op de HCG die ook met de zwangerschapstesten wordt gebruikt. Het leek hem denk ik makkelijker om het in 1 keer goed te doen. Ik laat het vanmiddag even weten!

Fijn dat je je goed voelt! Van mij mag de misselijkheid wel over zijn. IK hoef er nog net niet van over te geven, maar dat zit niet meer ver weg... 
Wil je weten wat het wordt maandag of wil je het een verrassing houden?

sanjo 11-06 om 09:56

Ja is echt geldverspilling dan. Het is toch spannend en snap best dat je moeilijk slaapt ervan.
Ja zou best de reden kunnen zijn dat hij daarom geen bloedtest doet.
Ja laat maar even weten. Ik vind het ook wel spannend voor je hihi.

Nou dat had ik dus ook ik hoefde niet te spugen, maar zat er tegen aan.
Bij de zwangerschap van me dochter had ik helemaal nergens last van.
Ik wou het eigenlijk niet weten, maar mijn man wel. Dus we vragen wel wat het word, maar vertellen het aan niemand. Als het maar gezond is dat is voor mij het belangrijkste.
Ene kant is het wel makkelijk om te weten. Maar ik ken ook 2 stellen die dachten alletwee een meisje te krijgen en hadden de kamertjes roze geverft en het werden allebeide jongens. Dus je weet het nooit hihi.

Duimen draaien.

meppie87 (Gast) 11-06 om 19:45

Nou we hadden slecht nieuws! Het schijnt dat mijn lichaam mij voor de gek houd. De gynaecoloog heeft aangegeven dat ik waarschijnlijk POC sydroom heb. Het komt er op neer dat je geen eisprong hebt. Maar hij vond het wel raar dat ik nu pas niet ongesteld werd en hiervoor wel elke maand nadat ik in oktober met de pil stopte. Ik heb een bloedtest gedaan en krijg volgende week vrijdag de uitslag of ik dit syndroom heb.
Maar je lichaam is hierdoor van in de war met alle verkeerde hormonen en daarom heb ik waarschijnlijk allemaal zwangerschapssymptomen. 
Dus nu maar afwachten. 

Sanjo heel veel plezier met je verdere zwangerschap! Geniet ervan :-)
Hopelijk heb ik ook snel dit nieuws.

sanjo 12-06 om 13:18

Dat is balen meid. Ik hoopte het zo voor je ook al ken ik je niet. Ik gun het iedereen. Ik hoop dat je toch snel zwanger mag zijn. Toch raar idd dat je dat nu pas hebt waarschijnlijk.
Ik wou je een privebericht sturen, maar zie dat je als gast op het forum bent. Ik blijf voor je duimen.

Dank je wel en ik hoop met je mee. Dikke knuffel voor jou.

Meppie87 (Gast) 13-06 om 08:08

Bedankt! We blijven er ook positief in, want heb enorm veel verhalen al gelezen van vrouwen met dit syndroom die met een beetje hulp al snel zwanger zijn. Dus dat gaat goed komen :-)

Bedankt voor je meeleven en jij nog een hele goede zwangerschap gewenst en uiteraard maandag bij je echo veel plezier!

Lucy (Gast) 13-06 om 19:06

Hoi hoi ik zit in hetzelfde schuitje hoor. Ben nu 15 dgn overtijd en met 12 dgn nog neg getest. Wel heb ik een week voor menstruatie 2dgn paar druppeld bloed verloren. Heb helemaal geen symptomen maar had ik bij mn zoon ook niet. Ben wel al 40 jaar. Overgang? Of toch stiekem zwanger?

Claudia 17-08 om 17:38

Ontpillen vind ik eerlijk gezegd bullshit.
Mijn mama zei me dat ik minstens 6 maand moest ontpillen...
Huisarts zei dat dat een fabeltje is.
Ik werd zwanger 3 maand na mijn laatste pil inname, was wel de eerste keer onveilig op de vruchtbaarste dagen.
Tipje: je kan online je ovulatieperiode 'berekenen'. Klinkt stom, maar het hielp bij mij toch.
Ik kreeg te horen 'tussen 14 en 16 juli' het meest vruchtbaarste, en voila, 14 juli patat en meteen zwanger. Misschien moet je dat eens proberen!

Samantha (Gast) 22-08 om 14:28

hallo allemaal , ik ben nu 4 dagen voor me nod en heb vanmorgen negatief getest , we zijn nu ander half jaar verder , net een bbz achter de rug waarbij me linker eileider is verwijderd, omdat je na een miskraam nog veel hormonen in je lichaam heb hoop ik zo dat het deze maand gelukt is. Woensdag moet ik ongesteld worden dus hoop dat deze uitblijft. Mijn vraag is of iemand gelijk zwanger is geworden na bbz ?! Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'negatieve test! toch zwanger???' in het Zwangerschapsforum