negatieve test! toch zwanger???

47 antwoorden en 44881062x bekeken

erwinenlinda 07-02 om 11:50

Ik sta helemaal verbaasd dat er soms mensen zijn die zeggen dat ze al zo lang bezig zijn om zwanger te worden terwijl ze net een paar maanden bezig zijn.. begrijp me niet verkeerd hoor! Want als je graag een kindje wilt dan duurt elke maand dat het niet is gelukt lang. Wij hebben er zelf 3 jaar over gedaan voordat ik zwanger was. Het was heel frustrerend om van anderen (niet perse deze site, maar ook mensen in eigen omgeving) te horen dat het allemaal zo lang duurd terwijl ze nog zo kort bezig zijn en uiteindelijk ook na 3 of 4 maanden zwanger waren.

En het is idd zo dat je soms denkt van ooo zal het zo zijn en je je ongesteldheid "uit zet". Appart is dat toch dat je lichaam je zo voor de gek kan houden.

Gelukkig zijn wij 14 maanden geleden bevallen van een mooie en gezonde dochter.

reageer

Anoniempie773 (Gast) 01-06 om 11:40

hier ook, ben al twee jaar bezig en heb steeds wisselende cyclus. De ene keer 27 dagen andere keer 35. Nu deze maand uitgegaan van mijn gemiddelde langste cyclus 35 dagen en ben nu twee dagen over tijd. Al wel een test gedaan maar gaf keihard negatief aan. Dus even afwachten, hoe vervelend het ook is.

soph (Gast) 12-06 om 21:53

Hoi meiden, 

Wij zijn aan ronde 6. Ik heb niet echt symptomen en ben nu 4 daven overtijd... Heb getest 1 dag na nod maar niets... Ik ga woensdag opnieuw testen als ik zo lang kan wachten.... Ben echt benieuwd!! Ik hoop alleen dat ik niet te veel hoop en teleurgesteld ga worden...
@meppie, veel succes ik duim voor je!! Weet je al iets meer?
@ kim, veel geluk !!!

Syl (Gast) 13-11 om 18:55

Haay allemaal, ik ben Syl en nu al 4 maanden bezig om zwanger te raken.. over 2 dagen verwacht ik ongesteld te worden. Vandaag een test gedaan en helaas negatief, is er nog kans dat het alsnog positief is? Groetjes 

Hartje 13-11 om 21:30

Ja je test voor nod. Een tip, geldbesparend en minder stress: test pas als je een paar dagen overtijd bent! Succes! 

Joy (Gast) 14-09 om 01:33

Hallo dames ik ben al 5 dagen over mijn nod. Ik heb elke dag getest ochtend. Maar telkens negatief. Ik heb wel onderbuik krampen. Heeft iemand enig idee wat ik moet doen. Kan het zijn dat ik zwanger ben?

Pretty (Gast) 19-09 om 20:29

Hey dames , ik ben al meer dan 60 dagen overtijd en heb alle symptomen die je jezelf maar kan bedenken… echter blijven mijn zwangerschaps testen negatief en of wel een streepje maar dan ( horizontaal? ) 
Ook zit er al een behoorlijke vorming in mijn buik.. nu hoor ik steeds meer verhalen van vrouwen die negatief testen maar toch overduidelijk zwanger zijn hebben julie hier ervaringen mee ? 
Ik heb maandag een echo ivm de onduidelijkheid..
Ik hoop het zo ????????

Gast (Gast) 20-09 om 15:49

Bijzondere reacties dit allemaal 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'negatieve test! toch zwanger???' in het Zwangerschapsforum