nepper?

113 antwoorden en 43543803x bekeken

MaMa (Gast) 28-01 om 19:09

Ja, melis ik ben het met je eens,.. Ik ben het ook tegen gekomen helaas

reageer

kim 28-01 om 19:50

idd hier t zelfde idee al een tijdje maar durfde niets te zeggen omdat je t niet zeker weet. Valt gewoon op dat er steeds meer onder gast zitten. dit was voorheen echt minder. en zelfde schrijfwijze ook helemaal mee eens. vind het hierdoor ook minder leuk lezen allemaal. je weet gewoon dat er iets niets klopt.

merk dat ze hier ook bezig is:-(

justme 28-01 om 22:13

ik ben geen tiener en heb ook nog geen kinderen of ben zwanger, maar heb wel een grote kinderwens en zit ook op dit forum..
je kunt hier namelijk alvast veel info krijgen , met mensen praten die hetzelfde hebben of hebben gehad en lekker veel brabbelen over babys en alles wat erbij komt.
En ook ik heb een nickname aangemaakt omdat ik het ongemakkelijk zou vinden als er toevallig iemand op zit die mij kent, terwijl nog weinig mensen weten dat ik er al zo mee bezig ben.

en idd wat rick zegt, internet blijf internet!

het zou dus inderdaad wel kunnen dat er mensen zijn die gewoon maar wat verzinnen, en dat vind ik dan wel weer jammer.. 
maar daar moeten we dan juist geen aandacht aan geven toch

melis1606 28-01 om 22:27

Justme dat is ook hartstikke prima en super gezellig ik bedoel zeker.niet dat je kinderen moet hebben of zwanger moet zijn hier.hoor!! Als dat wel zo.overkwam.is dat zeker.niet.mijn bedoeling geweest.

Het viel me gewoon op dat er iemand steeds onder andere namen reageert en vragen aan maakt! En negeren is mischien inderdaad de beste optie.

justme 28-01 om 22:32

hihi oke.. een beetje wel, maar t is oke
en ik zou willen dat ik overal echt over mee kon praten
maar moet helaas nog even geduld hebben.

maar,  ja dit een topic over de persoon in kwestie maken, maakt het alleen maar interressanter en leuker, zie t als pesten, hoe meer aandacht hoe leuker ze t vinden,want dan staan ze nog in de belangstelling ook!

kim 28-01 om 23:03

reageren doet ze al een hele tijd. en elke keer met ong het zelfde verhaal alleen andere namen. negeren kan je doen heeft geen nut. dan reageert ze wel op dr zelf.
zover ik de vorige keer kon zien toen ze echt heel ver ging naar iemand. en hele gemene dingen zei omdat van die meid ook de droom.voor een babytje maae niet werkelijkheid werd werd ze op ip-adres verwijderd miss dat dit eens gecontroleerd kan worden door brabbels.
ik kan je zeggen dat t namelijk t lezen en mee.praten op brabbels voor mij echt minder lejk maakt. elke keer dingen lezen waar van je denkt daar is ze weer. en las ook dat iemand zei dat ze goede adviezen gaf. nou ik durf bijna 100% zeker te zeggen dat dit bericht van haar komt.

het gaat er dus echt niet om of je al een kindje heb. t gaat er op brabbels om dat je kan praten met iemand die in een soort gelijke situatie zit. of dat nu is met t proberen zwanger worden. zwanger zijn kindjes hebben. maar dan lijkt t mij toch erg fijn om te kletsen met een echt iemand en nniet iemand die alles zo uit dr duim zuigt en van horen zeggen heeft.

justme 28-01 om 23:11

ja het valt me nu idd ook al op dat als het deze persoon is  , al meerdere malen reageerd op dit forum.
die meschien is overduidelijk, en het manier van opstellen van een bericht ook....
korte stukjes en veel te veel enter gebruikt, en allemaal gast

idd kim, ik ben het helemaal met je eens.
dit is een leuk forum, ik vind het super dat het er is, en niet fijn als mensen zomaar wat gaan roepen aangezien de rest hier wel serieuze vragen of opmerkingen heeft.

kim 28-01 om 23:48

just me. idd dat is precies wat bedoelen. ook al keer gezien dat ze een prongeluk op verder ging mrt dr bericht met een verkeerde naam. zei ze snelowh dat was ik dat s me 2e naam.
vaak sluit ze dr bericht af en gaat ze verder in een nieuwe.

Ik hoop echt dat dit verholpen kan worden. Wat we leggen allemaal ons verhaal open op tafel en vind het dan een naar idee als er iemand tussen zit die zo nep is.

justme 29-01 om 00:11

ik zit veel op brabbels, en vind het ook erg interressant om de forums hierop te lezen.
ben ik dus nu ook aan het doen aangezien ik niet kan slapen..

nu kom ik op een forum terecht waar ik deze persoon idd ook alweer zie, en ik kan zeggen  ik schrok me kapot!!!
het ging over een dame die net zwanger was en rookte met de vraag  hoe ze kan stoppen ( of iets in die richting)
nou deze persoon in kwestie heeft onder verschillende namen telkens hetzelfde lopen zeggen op een erg ongepaste en harde manier..

en na dit te zien ben ik van mening dat hier wel degelijk iets aan gedaan moet worden, want dit is echt niet normaal meer!

je kwetst hier iemand mee en dat lijkt me niet de bedoeling.

wat ik nog t allerergste vind is dat de dame die de vraag had een miskraam heeft gehad, en dat de persoon in kwestie alsnog doorging met haar verschrikkelijke opmerkingen..

ik hoop dat ondanks deze persoon zich steeds anoniem als gast neerzet, op een of andere manier geblokt kan worden, want dit hoort hier echt niet thuis en kan ik behoorlijk kwaad om worden.

kim 29-01 om 07:39

precies. en dat is ook wat wij bedoelen we zijn er klaar mee.

melis1606 29-01 om 14:09

Inderdaad wij zijn er klaar me.. maar goed hou het in de gaten en als ik zeker weet dat iemand het is meld ik het wel...

Heb nu namelijk het idee dat er toch snel een profiel is aangemaakt en dat daar nu vanuit verder wordt gegaan maar dat weet ik niet helemaal zeker nog..

kristy 29-01 om 14:35

hoi dames ik ben kristy 28 jaar en heb 2 dochtertjes ik hoop gezellig te kunnen mee kletsen
hier op brabbbels

kristy 29-01 om 14:38

ik heb begrepen dat er een neppe gast zit op brabbels
ik heb net mijn profiel aangemaakt ik moet hier nog even inkomen
dit is allemaal nieuw voor mij
ik ben blij dat het gelukt is
omdat nu iedereen verdacht is van neppe gst dacht ik ik zal mij even netjes voorstellen
groetjes kristy

justme 29-01 om 14:47

nee dit valt ook helemaaaal niet op

kim 29-01 om 15:05

t.word steeds lastiger.

melis1606 29-01 om 16:16

Goh laat die kristy nou net zijn over wie ik het had.... toevallig hoor..

effie 29-01 om 16:23

Pff wat een giller...erg kinderachtig gedrag..je zal maar niets te doen hebben he nou meiden gelukkig zitten er ook een heleboel leuke en eerlijke dames op brabbels

justme 29-01 om 16:46

haha ja ik had het ook al door.
ik zag alweer zon typische vraag, en had al zon vermoede
nu ze hier weer op reageert is het overduidelijk.
en idd Effie, gelukkig ook leuke dames hier

melis1606 29-01 om 17:06

Inderdaad genoeg leuke gezellige wel serieuse dames!

Dame 30-01 om 11:14

Ik heb hier ook al eerder over geklaagd.
Vrij vlug had ik haar al door en heb het ook in een bericht gestuurd naar Kruimel, die ook op brabbels zit.

Ik vind op deze manier het forum minder leuk. Terwijl ik zo blij was een forum gevonden te hebben waar ik met iedereen over van alles kan praten, van zwanger worden tot bevallen. En nu die neppe gast overal op reageert maakt het gewoon minder leuk. Ik heb gewoon door dat zij het is en ik hoef niet van een persoon waarbij ik bij voorbaat al weet dat ze gestoord is advies....

Maarja ik hoop dat er iets aan gedaan kan worden zodat iedereen weer lekker kan brabbelen op het forum over echte ervaringen en gevoelens....

Liefs Dame

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nepper?' in het Zwangerschapsforum