nepper?

113 antwoorden en 43544614x bekeken

Marieke 31-01 om 12:30

Meschien is wel haar woordje

reageer

melis1606 31-01 om 12:40

Ja idd net als zecht en heel.raar gespelde namen. geen punten in de zin meerdere berichten onder elkaar. allemaal dingen waar ik dus niet meer op reageer als ik een vraag zie die zo is opgesteld!

kim 31-01 om 13:36

haha ik vergeet ook altijd mn punten hihi.

maar heb nu t zelfde bericht van de gezien in 2 verschillende topics onder een andere naam. oeps. ze word slordig haha.

Anoniem (Gast) 31-01 om 22:38

Ze word zeker slordig en zag net een heel naar bericht van haar of hem wat het ook mag zijn...van oktober dus is al enige tijd actief ermee bezig op brabbels..
Vraag me dan wel af waarom ze zo doet..
Schaam je je zo voor je eigen leven?
Best erg toch

kim 31-01 om 23:06

omg. word nu beschuldigd dat ik het ben in de topic schoonmoeder uit het buiteland. hilarisch.

ook heel toevallig door een anoniem

Anoniem (Gast) 01-02 om 09:07

Kim dat was ik ook in dat andere topic, maar damie reactie was niet tegen jou bedoeld. Sorry als het zo overkwam maar ik vond de reactie van die genne die "nep" doet zo belachelijk naar haar toe.
Maar mijn excuses tegenover jou.

Anoniem (Gast) 01-02 om 09:08

Damie moest mijn zijn

melis1606 01-02 om 10:49

Anoniem, kristy, felicia, feline, ronaldo of hoe je dan ook.mag heten... Kap hier gewoon mee en ga hulp zoeken voor al je persoonlijkheden! Niemand vind het leuk en iedereen heeft je door. er wordt hier over serieuse dingen gepraat en wij willen ook graag serieuse reacties!! Geen genep dus!!

kim 01-02 om 10:50

helemaal mee eens melis.

AngelRinoa87 01-02 om 15:18

Helaas moet er altijd wel ergens een "rotte appel" tussen zitten bij wijze van spreken. Dat vind ik echt zo jammer want brabbels vind ik echt een hele fijne site waar veel mensen hun verhaal op kwijt kunnen en advies kan in winnen en geven. Al vanaf het moment dat ik dacht zwanger te zijn kom ik vaak even kijken. Nu alweer 34 weken en 6 dagen verder, kom ik online om op het forum te kijken. En dan lees ik dit.. het viel mij ook wel een beetje op en je probeert er eerst overheen te lezen maar dat is lastig en voor iemand die dan een reactie krijgt dat ook nog eens kwetsend is kan dat ervoor zorgen dat diegene niet meer terug komt op de site Brabbels en dat zou echt zonde zijn. Dus om eerlijk te zijn vind ik dit topic uiterst noodzakelijk zodat nieuwkomers weten dat er iemand tussen zit die het voor de anderen verpest. De meeste hier zijn vrouwen en mannen die wel respect hebben voor de ander.

deveney (Gast) 01-02 om 16:11

hoi

deveney (Gast) 01-02 om 16:26

heey meiden,
ik ben haar volgens mij al een keer tegen gekomen.
maar hoe onredelijk en fel ze vaak ook sprak wat we nu doen met ze alle is haar wel erg in de belangstelling zetten het lijkt wel of je tegwoordig arrogant of vervelend moet zijn om de aandacht te trekken. kijk we egeren ons aan haar maar zetten haar wel in de picture dat is ze toch niet waard. have a live en maak haar toch niet zo belangrijk.dat verdient ze toch niet? en ik ben het wel met rick eens internet is nooit de real world.

melis1606 01-02 om 16:32

...... Do i need to say anything????

AngelRinoa87 01-02 om 16:38

Deveney, deels heb je gelijk en geven we misschien op deze manier aandacht aan die persoon. Alleen via d'r topic wordt het wel bekend dat er iemand is die respectloos omgaat met anderen. Dat vind ik een goede zaak ondanks de aandacht die hij/zij krijgt. Want deze site moet voor iedereen prettig blijven. En een gewaarschuwd persoon telt voor twee (dacht ik).

kim 01-02 om 17:57

alles wat.gast is en op die manier typt vertrouw ik geen woord meer van.!!!

chertje85 01-02 om 18:17

Deze persokn heeft bijv al onder de naam felicia gestaan.. Ik heb hier al eerder een melding van gemaakt en deze persoon is verwijderd. Zonnetje en felica zijn 1 en dezelfde persoon.. Het gaat niet om het vloeken maar zich keihard bemoeien met andere die problemen hebben met zwanger worden.. Totaal niet luisteren naar anderen.. Deze persoon heeft hier niets te zoeken.. Dit is nu al de zoveelste topic dat ik deze dame tegen kom.. Het mag nu wel is afgelopen zijn..!!!

kim 01-02 om 18:52

ben bang dat t niet echt gaat ophouden. erg frustrerend dit maar doe je weinig aan ben ik bang.

Tammy 01-02 om 20:26

is dit nu een zwangerschaps forum of een forum 10 voor taal??
Iedereen kan zich hier aanmelden zwanger of niet. Iedereen heeft een eigen mening over bepaalde. worden er dingen geschreven die niet door de beugel kunnen dan zal de beheerder van deze pagina wel ingrijpen neem ik aan. Niet iedereen is top in de Nederlandse spelling maar dat lijkt mij geen rede voor opzoek te gaan naar neppe gasten. 

mensen maken zich kwaad op wat mevr X vraagt of zegt. WAAROM iedereen die zwanger is doet het op zijn eigen manier. Ik zeg maak je niet zo druk over andere als je zwanger bent wat boeit het of de een rookt, drinkt, of drugs gebruikt... Maak je lekker druk over je eigen dan heb je denk ik al meer als genoeg te doen!!

Sorry heb niks te doen met mevr X de nepper.. maar kom op dames dat is een forum.

Anoniem (Gast) 01-02 om 20:41

Nou tammy jij weet denk ik niet waar het over gaat.

Tammy 01-02 om 20:47

Ik heb deze hele rol gelezen... ik ben normaal ook zo op de kast. dat is heel eerlijk.Maar sins ik zwanger ben, ben ik iets rustiger geworden en besef wat sommige mensen zeggen voor mij 0 meer waarde hebben. dit is internet.. neem in je op wat voor jou belangrijk is, en laat de rest varen dit is en blijft een forum waar iedereen kan zeggen wat hij of zij wil. besteed er geen aandacht aan. want de gene die zich het aantrekt zit met een hoofd van gif op de bank en de andere heeft er plezier aan... dat moet het allemaal niet waard zijn. Zulke mensen heb je en daar kom je niet om heen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nepper?' in het Zwangerschapsforum