Jonge moeders!

223 antwoorden en 38727253x bekeken

boterbloempje16 04-05 om 22:56

Excuses voor de late reactie hihi. 

Met mij is alles goed snoepjes! Ben het redelijk beu inmiddels maar moet nog even volhouden. Had gisteren weer controle en ze is al bijna helemaal ingedaald! Merk wel echt dat 't steeds zwaarder wordt. Vooral de nachten met 100 keer plassen zijn echt niet te doen. En m'n rugpijn en maagzuud.. Pff. Maar goed het einde is in zicht. 

Oh jeetje dat was vast even schrikken voor jou én je moeder! Maar ergens wel fijn dat ze het nu weet he? Toch een last van je schouders. En ook fijn dat ze jullie keuzes respecteert. Nu de rest van de ouders nog (vandaag?) maar dat gaat helemaal goedkomen meid! Hoe was je echo trouwens!? 

Princess gefeliciteerd en nu lekker genieten van je gezinnetje!

Jessie wat is je meisje toch een dropje.  Echt genieten zeker! Fijn dat ze ook zo makkelijk is joh! Hoop dat die druktemaker in mijn buik straks ook lekker makkelijk is..

reageer

Snoepjes 04-05 om 23:04

@Jes
Dankjewel! De echo ging super (had even een traantje gelaten en mijn man was ook helemaal onder de indruk). Wat een opluchting! 
Het kindje bewoog constant haha was heel gek om te zien... 30 november uitgerekend! Oh wat spannuuuund!

@boter
Oh wat naar, hoop dat die maagzuur en rugpijn wat verdwijnen hoor! Zo gek, binnenkort loop jij ook met een klein mini mensje rond! (Inclusief bijpassende nike'ies!)
Hey hoe ben jij jezelf nu aan het voorbereiden op de bevalling mentaal? Of Laat je het op je af komen? En hoe heb jij dat gedaan @Jes?

(Nog steeds niemand vertelt btw, wachten op juiste moment. Moeder niet meer positief! Gaf aan tijdelijk even geen contact te willen hebben. Doet vreselijke pijn.)

boterbloempje16 04-05 om 23:12

Wat fijn dat alles goed was snoepjes! Bewoog 'het' nou al ja? Ben echt super benieuwd wat het gaat worden bij jou! Heb je een stiekeme voorkeur? Ik wilde zoooo graag een meisje diep van binnen. Okal was een jongetje natuurlijk ook geweldig geweest. 

Uhhh ja ik probeer er eigenlijk nog zo min mogelijk aan te denken haha.. Ben echt een stresskip en vind het super spannend. Zal de laatste weken wel stressen worden hoor! 

Oh wat super vervelend van je moeder . Dus je hebt nu helemaal geen contact? Pff.. Hoop zo dat de rest wat beter reageert meid.

boterbloempje16 10-05 om 08:38

Snoepjes hoe is het nu meid?

Snoepjes 10-05 om 16:25

Aaaah ja dat snap ik zo goed! Al die stress stress stress. Ik zou er ook niet goed van worden haha!
Even doorzetten hoor. Hoe is het nu met je?! 34 weken al joh! Wat raaar!

Met mij gaat het super! Gisteren schoonfamilie vertelt, schoonmoeder en zus heeeel erg blij. Schoonvader een beetje boos op mijn man omdat hij nog geen huisje heeft maar goed. Scheelt dus super erg die reacties!
Nu mijn vader nog vertellen. Ik ga hem dalijk skypen want hij is nu in het buitenland!
Ben benieuwd.

Verder weer rustig aan wat contact met mijn moeder. Vanavond gaan we bellen, vind het spannen maar kijk er naar uit. Aan de ene kant begrijp ik haar heel goed en ik weet dat ze me nooit volledig in de steek zou laten. Ik denk gewoon dat ze het even een plekje moet geven allemaal, en iedereen doet dat wat anders. 

Heb trouwens het 9 maanden boek van Pauline aangeschaft! Super super leuk, hebben jullie ook een dagboek bijgehouden?!

Pff boterbloem ik begin echt te smachten naar een babykamertje, kijk elke keer weer even op jou profiel omdat ik hem zo leuk vind!

Snoepjes 10-05 om 21:55

Ooh ja! Een meisje lijkt mij ook ontzettend leuk haha ik weet niet waarom... Maarja zolang het maar gezond is he! Ik droomde vannacht ook van een meisje!

boterbloempje16 10-05 om 23:10

Hier gaat het goed! Tis echt aftellen nu. M'n schoonzus is vandaag 37 weken dus dat komt al helemaaaal dichtbij. En ik ben de volgende in de rij!! Wel een gek idee dat ze er volgende maand gewoon is.. 

Wat super geweldig dat je schoonmoeder en zus zo goed reageren, dat moet een hele opluchting zijn! En hoe reageerde je vader? 

Ook fijn dat dat contact weer een beetje komt met je moeder, gaat allemaal goedkomen! Hoe is het bellen gegaan? 

Dat boek heb ik ook ja! Gekregen van m'n schoonmoeder. Moet eerlijk zeggen dat ik op het begin wat meer schreef dan nu maar ik probeer het zeker wel bij te houden. 

Hihi wat lief dat je dat zegt! Ben er zelf ook zo blij mee, loop er de hele dag in en uit. Maar dat komt voor jou allemaal ook nog! Ben nu ook al aan het nadenken over wat in te pakken om mee naar het ziekenhuis te nemen.. Echt spannend. Wanneer heb je weer een echo? Ja ben benieuwd wat 't wordt bij jou! Ga je een geslachtsbepalingsecho doen? Of wacht je gewoon tot de 20 weken? Ik had dat geduld echt niet..

Anoniemm19 12-05 om 10:22

Hallo allemaal,

Ik ben al een tijdje op verschillende forums aan het meelezen en ik heb een vraag.

Ik ben aan de pil maar slik hem niet op een precies tijdstip, soms sochtends, soms savonds..
ik ben al een heletijd veel misselijk, duizelig heb gevoelige borsten en tepels (soms lichte blauwe aders op mijn borst) snel moe, enorm veel zin in Sushi terwijl ik dit eerst nooit lustte enzovoort.. ook had ik van de week slijm met wat roze erbij... ik moest eigenlijk op zondag 8 mei ongesteld worden maar heb pas op woensdag 11 mei wat bloed verlies gehad zonder krampen of buikpijn en geen menstruatie pijn....
ik had gelezen dat bloedverlies heel normaal kan zijn omdat je dan bijvoorbeeld nog niet genoeg hcg hormoon in je lijf hebt en je hersenen denken dat je nog niet zwanger bent, of dat je een psuedo menstruatie hebt..

zaterdag wil ik een testje gaan doen samen met mijn vriend maar ben bang dat het negatief is ondanks dat ik nog jong ben (bijna 20)..
voel me ook anders dan normaal..

Wat denken jullie erover?

liefs
Anoniem

boterbloempje16 12-05 om 13:09

Hoi anoniem,

Het bloedverlies zou evt ook een innestelingsbloeding kunnen zijn? Aangezien het zo weinig was en zonder menstruatie pijn. Ik ben zelf zwanger geworden terwijl ik de pik slikte en ik kan me wel verplaatsen in jouw 'symptomen'. Toen ik deze voelde bleek ik echter al 5+ weken zwanger te zijn. Heeft het bloedverlies lang aangehouden? Zoals bij je normale menstruatie? Ik zou zaterdag zeker gewoon een testje doen! 

Je zegt dat je bang bent dat de test negatief is, dus je wil graag zwanger worden? (Even een vraag omdat je wel de pil slikt).

Anoniemm19 12-05 om 19:08

Hey Boterbloem!

Super fijn dat je reageert.

Nee het heeft maar 2 dagen aangehouden en maar kleine beetjes... Normaal 4 dagen veel...

Het zou zeker welkom zijn! ??


Liefs Anoniem

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jonge moeders!' in het Zwangerschapsforum