DPO gekte!

161 antwoorden en 35106683x bekeken

G1234 22-11 om 14:50

Laten we hopen voor ons allen dat die gekke slierten positieve dingen brengen   en iig geen ongesteldheid morgen. 

Balen dat je zo ziek bent D.! Nu heerst het ook wel heel erg hoor want zijn veel mensen om me heen ziek helaas. En het klopt ook dat als je zwanger bent je weerstand minder is en je sneller vatbaar bent voor ziektes. Ik hoor voor je dat je snel opknapt!

reageer

D. 22-11 om 16:25

Dank je wel g1234 ik hoop het ook. vandaag op 1 cracker geleefd, kan niks hebben. jullie heel veel succes morgen hè ! ? zal morgenvroeg eerst op het forum kijken of het raak is! duim voor jullie!! hebben jullie niet dat het ook erg spannend is? vorige week was ik 2 dagen overtijd en ik zei tegen mijn vriend nou hebben we het voor elkaar hoor!! haha ik was doodzenuwachtig

maantje 22-11 om 17:04

Heb de bloedtest binnen en die was 0 hcg waarde helaas 

D. 22-11 om 18:42

Ah balen maantje ! wat gek dat die ene test zo'n rare streep gaf! ik hoop voor je dat het snel raak is meid! kopje omhoog en gewoon doorgaan. het is vast heel snel raak!

maantje 22-11 om 19:01

Dankjewel D  

D. 22-11 om 20:45

Wachten wordt wel lastig hoor! 5 dagen voor nod. 
Heb je al menstruatieklachten maantje ? 

G1234 23-11 om 07:25

Ik vind het inderdaad verschrikkelijk spannend allemaal, slaap er zowat slecht door pf.

Hoe voel jij je D.?
En maantje wat super balen dat je bloedtest 0 aangaf, had je een test die een licht streepje aangaf dan? (heb denk ik dat gedeelte van het verhaal niet meegekregen sorry).
Ik heb vandaag mn NOD, nog geen ongesteldheid te bekennen of kwaaltjes maar wel een negatieve zwangerschapstest dus morgen of vrijdag maar weer een keer doen als het wegblijft. Heb die van sensitest dus kosten gelukkig toch niet zoveel

maantje 23-11 om 07:59

Klopt wij zitten in de nod november groep ! Ik heb een licht positieve test gehad zondag avond en daarna negatief. Mijn buurvrouw had vorige week ook met sensitest getest tot 2 dagen na nod allemaal negatief  getest en uiteindelijk net de clear blue digitaal positief daarna weer sensitest geprobeerd en ook die alsnog negatief. De ovutesten vind ik persoonlijk dan weer wel heel goed! Spannend hoor!

D. 23-11 om 08:50

Goedemorgen dames , ik ben nog steeds niet helemaal lekker maar probeer morgen gewoon te werken. voel me iig beter dan maandag en dinsdag! verder niet echt klachten dat ik denk dat ik zwanger ben. gisteravond in bed alleen even krampen in mn buik en was hondsberoerd maar ja ik ben ook niet lekker. ik probeer rustig af te wachten . hoe voel jij je? 
Wat gek van die testen hè maantje !  zo zie je maar dat dus niet alle testen even betrouwbaar zijn of meer hcg nodig hebben..

maantje 23-11 om 09:00

Vervelend D dat je ziek bent! Ik ben zo benieuwd zaterdag.. bij ons kun je voor €15 een hcg bloedtest aanvragen. Ik zei al tegen me vriend dan kan ik dat voortaan beter doen scheeld een hoop geld aan die kuttesten!!! Maar dat is natuurlijk ook weer zo wat he haha, ik denk dat ik de volgende ronde wacht tot 1 of 2 dagen na me Nod en dan de cb digitaal doe die heeft wel meer hcg nodig maar is ( misschien juist daarom) wel meer betrouwbaar. Ik wil eigenlijk me gedachte gaan verzetten maar lukt nog even niet  hopelijk wel vandaag ongesteld anders klopt mijn LF ook niet meer

D. 23-11 om 09:47

Ik ben zelf ook heel benieuwd maantje! 
Ik snap je volkomen maantje. ik heb er zelf ook last van. kan aan niks anders denken. kijk veel op dit forum en savonds ga ik ook nog gewoon eens wat googlen. ik denk dat het voor jou belangrijk is om gewoon even geen testjes te halen. die negatieve testen zijn namelijk zo teleurstellend! ook zou ik niet elke maand de assistente bellen. andere de ene kant heb je wel gelijk zekerheid maar het is ook weer zo'n teleurstelling als het "weer" niet gelukt is. ik snap je heel goed en het is niet vervelend bedoeld maar je maakt jezelf helemaal gek. hoe moeilijk het ook is, probeer te wachten tot je nod met testen. 

maantje 23-11 om 10:12

Ja ik Google ook erbij zo erg haha! Nee bedoel ook niet dat ik dan voor nod de assistente wil bellen hoor maar ipv van test uit de winkel gewoon bloed laten prikken dat dat veel geld zou schelen. Een vriendin van mij woont net over de grens in België en daar doen ze dat wel bloedtesten om te kijken of je zwanger bent die haalde geen testen uit de winkel.  Sta er van de te kijken dat er toch veel vrouwen zijn zoals mij heb namelijk t idee dat ook veel vrouwen niet zo zijn

D. 23-11 om 10:54

Oh zo ja , ja dat zou je idd een hoop schelen. zowel geld als tleerstellingen en onzekerheid. 
Haha ja ik ben ook zo erg. niemand weet dat ik er zo mee bezig ben. ik wil het helemaal niet. toen ik mijn spiraal eruit heb laten halen dacht ik we zien wel. maar bij de eerste keer seks zoneer spiraal dacht ik al oooh dalijk ben ik zwanger. helaas gebeurde dat niet en zit ik nu in de 5e ronde. toch vind ik het ook wel eng. eng als het echt ineens raak zou zijn. een kleintje in je buik die alleen jij kan beschermen door goed te zijn voor jezelf. blijft een wonder.. 

MamaN 23-11 om 11:26

Aaahh wat balen maantje ! Dat is niet de uitslag die ik voor je had gewild  maar kop op schat! Nieuwe ronde nieuwe kansen.. eigenlijk zoals je zegt kun je beter die bloedtesten laten doen dan de andere testen. Komt uiteindelijk op het zelfde bedrag uit met de hoeveelheid dat wij testen 

Aah bah D, je hebt het flink te pakken! Mijn advies is wel om je gezondheid voor werk te laten gaan hoor. Ik bleef ook altijd werken zelfs met die miskraam waarbij ik continue bleef bloeden en uiteindelijk ben je zo weer te vervangen door het bedrijf. Dus eerst beter worden hoor voordat je weer aan de slag gaat! 

g1234, wanneer is jouw NOD? 

D. 23-11 om 11:40

Wat lief van je maman . ik heb afgesproken om het te proberen . anders kan ik naar huis. jij bent ook een bikkel ! 

G1234 23-11 om 11:54

Ik ben net zo erg hoor qua babygekte, hele dagen alles googelen en in ieder forum dingen lezen en vergelijken met mezelf word er moe van. Dus je bent niet de enige Maantje . Maar je bent nog niet ongesteld geworden? Kan het niet zijn dat je bloedtest te snel is gedaan?

D.! Fijn om te horen dat je je iig ietsjes beter voelt en idd net als wat MamaN. zegt wel eerst helemaal opknappen voordat je weer gaat werken, goed naar jezelf luisteren!

Mijn NOD is vandaag maar nog geen spoor van ongesteldheid te bekennen maar ook geen positieve test dus ik wacht maar geduldig af.. (alleen zonder geduld haha) en blijf hopen dat als je op je NOD dag een witte test hebt je na een paar dagen toch ineens een streepje kunt krijgen??

D. 23-11 om 12:23

Spannend hoor! vorige maand was ik 2 dagen overtijd met een negatieve test. 2 dagen later dus toch ongesteld geworden. maar je hoort ook vaak genoeg dat vrouwen nog niet genoeg hcg hebben aangemaakt dus ik hoop het voor je!

maantje 23-11 om 12:28

Dankje Meide  

Mijn buurvrouw had dat dus tot 2 dagen overtijd ook met sensitest uiteindelijk deden die testen het helemaal niet met een ander merk wel. Ik zou misschien even wachten tot morgen en als t dan nog niet is doorgebroken een clear blue halen 

G1234 23-11 om 12:38

Dankje voor de info! Zal voor de zekerheid ook nog even een andere test halen. Heb sinds paar dagen wel iedere keer soort slijm en dat heb ik normaal ook nooit voor mn menstruatie dus vind het allemaal maar raar. Hoop idd dat ik misschien nog niet genoeg hcg aangemaakt heb. 
Ik blijf voor jullie ook duimen hoor dames!!

D. 23-11 om 18:39

Pf heb al enkele dagen gerommel en krampen in mn buik. nu weet ik niet of dat komt omdat ik sowieso niet lekker ben of dat er wat anders speelt.. tiktak is het al zaterdag ? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum