DPO gekte!

161 antwoorden en 35105628x bekeken

D. 28-12 om 18:06

Weet je wat het is.. ik word van testen zo nerveus en vooral als het negatief is. Dan kan ik beter wachten en gewoon ongesteld worden dan die k** testen.. 

reageer

C81 (Gast) 28-12 om 21:09

Helemaal  gelijk meid! En als je het testen  kan laten dan zeker doen! Ik  heb  er ook altijd moeite mee om  het niet te doen.  Maar  de teleurstelling  is altijd zo  groot  als  hij weer omo wit is . 

D. 28-12 om 22:10

Ja inderdaad.. hoop tot 1 januari te kunnen wachten als het niet door gebroken is

C81 (Gast) 29-12 om 11:57

Ovulatietesten  worden  lichter  dus vroeg  ei . Zit nu  op dag 11. Dus vanavond  nog  een  keer proberen.  En dan kijken  of  ik  op het wachtbankje  zit. Mijn temperatuur  zou dan morgen  of overmorgen  hoger moeten  zijn. 

maantje 29-12 om 12:08

Spannend weer c81 
D., wat goed dat je kunt wachten! Ik heb me ovulatietesten alweer binnen haha ik ga vanaf dag 10 beginnen met testen. Ik was maar 3 dagen ongesteld vorigen maand 8 dagen vreemd weer me lichaam is stiekem toch van slag. Ik ben er steeds rustiger onder.. alhoewel ik zo rond 5 dpo toch iedere x weer nerveus word en testdrang krijg. Heb me nu wel voorgenomen dat t gewoon even kan duren eer t raak is.. twijfel ook of ik niet beter kan stoppen met ovu testen maar dat stelt me ook juist weer meer op me gemak. 

D. 29-12 om 12:53

Hey maantje , gek kan je lichaam ineens doen hè! ? Ik heb dat ook. Vorige maand ineens 7 dagen overtijd en nu op dag 27 bruine afscheiding. . Menstruatie zit eraan te komen. Ik merk ook dat ik rustiger wordt. Toen ik zo ruzie had gemaakt moest ik het aan iemand kwijt. Ik heb mijn moeder maanden geleden verteld dat ik mijn spiraal ging laten verwijderen en ben nar haar toe gegaan. Ik heb zitten huilen en alles eruit gegooid. Zij zegt ook dat ik me niet zo druk moet maken en dat het vanzelf komt. Zij zelf heeft er ongeveer 9 maanden over gedaan. Ook ik heb getwijfeld over de ovulatietesten maar sinds mijn spiraal eruit is is mijn cyclus af en toe aan het schommelen. Omdat ik mijn ei niet voel vind ik die testen wel een beetje een houvast. 

maantje 29-12 om 13:10

Ow echt! Ik had de maand hiervoor een cyclus van 27 dagen nu weer 31.ben benieuwd wanneer me ei weer komt! Maar dan schommelt jou luteale fase ook of valt dat mee? ik hoor hier en daar heel veel dat mensen toch soms wel jaren bezig zijn zelfs van mensen die bijvoorbeeld nu 50 zijn. Ik ga er steeds minder vanuit dat t raak is en als t dan wel zo is is het super. Had er deze keer ook minder moeite mee. Waar ik wel echt last van heb is dat ik ontzettend chagrijnig en depri ben rond mijn ongesteldheid! Best wel extreem daar zie ik dus wel echt steeds meer tegenop ! Herkennen jullie dit?

D. 29-12 om 15:46

Nee ben niet echt chaggie of depri maar ik heb altijd ontzettend last van mijn buik voor het doorbreken. Dat heb ik nu ook. Dit had ik tijdens de spiraal niet.. 
Dag 16 heb ik mijn ei gehad. Nu dag 27 en bruine afscheiding. Morgen breekt het wss door dus dan is mijn cyclus weer netjes.. 

C81 (Gast) 29-12 om 21:24

D  kan nog een  innestelingsbloeding  zijn? Je weet het niet. 
Maantje  ik herken  dat wel. Dat heet dan pms. Als je dan ongi bent dan wordt het minder of gaat weg. Ik  vind het ook altijd erg vervelend. Hier nu veel  dunne afscheiding  en steekjes. Wederom  links. Dus echt mijn ei. Beetje  vroeg maar komt goed. 

MamaN 30-01 om 18:08

Dames, hoe gaat het met iedereen? 

maantje 31-01 om 10:41

Hoi mamaN,
Ik ben 8 dagen overtijd maar heb geen positieve testen helaas

MamaN 31-01 om 15:46

Oh wat irritant dat afwachten, heb je dat vaker? Misschien kan je nog een positieve test krijgen hoor! 

C81 (Gast) 31-01 om 17:16

Hoi! Maantje dat is balen! Wie weet maak je heel langzaam hcg aan? Krijg je een bloedonderzoek? 
Hier aan het wachten op intake gesprek met gynaecoloog. Zit wel op wachtbankje maar verwacht er niks van.
Hoe is het met jou mama N?

D. 31-01 om 17:50

Aaaahh maantje nee niet alweer!?

maantje 31-01 om 20:18

Jaa echt balen mamaN! Donderdag moet ik terug bellen naar de dokter als ik nog niet ongesteld ben! C81 spannend voor je zeg, veel succes! 

D, jij had dit ook een keer toch? Ik hebt nog niet eerder gehad, wel dat me cyclus korter was. Hoe is t allemaal met jou? Ik heb me rustig gehouden hier de NOD forums zijn ver weg van gezellig en wil me er niet meer te veel mee bezig houden. Ook geen ovulatietesten meer! 

D. 01-02 om 19:10

Hey maantje! Ja ik heb dat ook gehad. Ik was in die maand wel een week ziek geweest dus waarschijnlijk was dat daarom. Die maand daarna was ik zwanger. Ik moet zeggen dat ik weinig op het forum kijk ook. Wordt er ook niet vrolijk van. Veel vrouwen hebben helaas een miskraam gehad. Heel erg natuurlijk maar het is niet leuk om dit elke keer te lezen omdat je zelf hoopt dat het goed blijf gaan

MamaN 02-02 om 09:45

C81, hier gaat alles goed. Z'n gangetje eigenlijk. Best wel wat vitaminen D en ijzer tekort. Dat is wat minder wil de hele dag slapen, gaat alleen lastig met een dreumes  wanneer is je NOD?

Maantje, nog je menstruatie doorgekomen of ga je vandaag naar de dokter? 

D. 15-02 om 08:56

Hey maantje hoe is het met je? 

MamaN 17-11 om 18:33

Is hier nog iemand actief hihi buiten die malloot hierboven m

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum