Welke zwangerschapsvitaminen gaan jullie gebruiken?

49 antwoorden en 45762668x bekeken

jtje 22-06 om 23:57

Gezond en gevarieerd eten! Dan krijgt je kindje alles binnen wat het nodig heeft

reageer

chantieeeee 24-06 om 10:51

" Gezond en gevarieerd eten! Dan krijgt je kindje alles binnen wat het nodig heeft
"
jtje


dat is natuurlijk zeker waar jtje! Maar extra kan geen kwaad natuurlijk ook voor je eigen energie. :-)

chantieeeee 24-06 om 10:40

Hoi ik gebruik davitamon compleet mama plus. Alles zit erin incl foliumzuur!

chantieeeee 24-06 om 10:46

Ik gebruik davitamon compleet mama plus. En ik slik extra vitamine b12 omdat ik heb gehoord dat die goed schijnen te zijn voor bv innesteling. Weet echter niet of dat echt zo is.... Maar baat het niet schaad het niet denk ik dan :-)

Marion 24-06 om 13:54

Ik slik alleen foliumzuur dit moet tot de eerste echo dan zijn we 12 week , daarna bespreken we met de gyn wat we dan mogen slikken of niks..
Ik eet veel fruit en groentes , ga er van uit dat dat wel voldoende is..

Voor de zwangerschap heb ik 1 maand foliumzuur geslikt maar door buikklachten ben ik ermee gestopt toen we wisten dat we zwanger waren ben ik meteen weer begonnen.. ( toen waren we net 4 week zwanger )

Chloe (Gast) 26-06 om 09:36

Ik gebruik prena fem . Dat is natuurlijke stoffen en zit ook nog is visolie en omega 3-vetzuren in . Ik heb gehoord dat het nodig is tijdens zwangerschap. Je kan ook gebruiken om zwanger te worden en bij borstvoeding.

dammie 26-06 om 10:07

Ik heb door 2 ingrepen die ik vorig jaar heb gehad eerst uit duitsland vitamine geslikt voor vrouwen met een kinderwens....nu slik ik davitamon mama met visolie.

dammie 26-06 om 10:10

Ik moest door die ingrepen vitamine slikken en waren die voor vrouwen met kinderwens het beste. Ivm dat mijn ingrepen met de baarmoeder te maken had. We waren niet bezig met kinderen. Had zelfs een kleine kans om spomtaam zwanger te worden.. en ineens bleef mijn NOD uit en had ik een positieve test

chantieeeee 26-06 om 13:47

Gefeliciteerd dammie!! :-D

dammie 26-06 om 15:38

Was wel een bijzonder moment. Eerst krijg je te horem dat je waarschijnlijk in aammerking komt voor ivf en een maand later ben je zwanger hihihi

nelly (Gast) 15-07 om 16:57

hoi allemaal,

Inmiddels 5 weken zwanger..
Hebben de meesten van jullie ook heel erg last gehad van buikpijn?
En het gevoel alsof je een toets moet maken zenuwachtig? haha klinkt een beetje raar

dammie 15-07 om 18:44

Proficiat Nelly

daar heb ik geen last van gehad.. heb zowiezo totaal geen klachten gehad. Ben nu 24 weken en 2 dagen zwanger. Heb alleen sinds 2 weken veel maagklachten. Heb ik ook een drankje voor gekregen wat gelukkig helpt. Alleen s'avonds niet zo maar ja... dat is ook het enige..

Daisje 27-12 om 18:42

Dames,

Ik slik mamma compleet met visolie van Davitamon. Ik ben hiermee begonnen sinds we besloten hebben om zwanger te worden. Dat was 1 december. Het zijn grote stinkende pillen haha, maar hier zit alles in.

amiera (Gast) 27-12 om 20:33

lk slik gravitamon voor zwangere vrouwen groetjes amiera

toch nog mama? (Gast) 27-12 om 11:13

Overal is te lezendat je voor een zwangerschap al die vitamine kan gaan slikken. Mijn man en ik gaan een ziekenhuistraject in om zwanger te worden. Nu een klein weekje al aan de vsm puur mama... en daar word ik me toch een partij misselijk van! ik ga eens een andere variant proberen.

chantieeeee 27-12 om 13:03

dan word het tijd om wat anders te gaan proberen inderdaad, toch nog mama. Ik slikte voor ik zwanger wilde worden ook van allerlei vitamines. Je gaat toch van alles proberen als een zwangerschap uitblijft. Toen wij uiteindelijk na een lange tijd van proberen zwanger te worden ook met een traject in het ziekenhuis begonnen slikte ik alleen nog foliumzuur en vitamine D. En foliumzuur tot week 16 ongeveer geslikt en vitamine d de hele zwangerschap. Was meer dan voldoende zei het ziekenhuis  de rest haal je inderdaad uit je voeding.  Succes met jullie traject!!

madelene 27-12 om 22:50

Ik slik mama compleet van Davitamon + visolie .
Speciaal zodat de kleine niets te kort komt
Het schijnt ook uit onderzoek dat Zwangere vrouwen te weinig vitamine binnen krijgen.
Het is tegenwoordig onmogelijk om uit al je voeding voldoende vitamine en mineralen te halen .laat staan voor je kindje in wording.

Daantje (Gast) 23-01 om 13:47

Weet iemand of je compleet mama ook kan prakken? Ik kon het altijd wel slikken maar met moeite. En nu ben ik ziek en krijg ik hem helemaal niet meer binnen.

madelene 23-01 om 15:52

Ik gebruik vibo vit plus visolie 
Daar zit ook via olie capsules bij
 Om er zeker van de zijn dat ons prinsesje niets te kort komt 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke zwangerschapsvitaminen gaan jullie gebruiken?' in het Zwangerschapsforum