HCG-waarden aan de hoge kant

38 antwoorden en 20404657x bekeken

Joy 10-03 om 07:51

Ja maar die komen wel massaal naar Europa of proberen toch. Dus mochten ze de kans krijgen... Zouden ze het wel doen. Colsar heeft die kans, de wil, dus ze doet het.
Jammer voor diegene die het slechter af hebben dan ons. Echt waar. Ik vind dat ook erg. Maar het is niet omdat iemand slechter af is dan u, dat ge dan maar uzelf dingen moet ontnemen die perfect mogelijk zijn. 
Het is haar keuze toch?!

Ik zou zelf zot komen thuis dus ik werk. Maar ik versta wel haar keuze. Of eerder... Ik respecteer een keuze die anders is dan de mijne. Dat geeft wat meer verdraagzaamheid in deze wereld. 

reageer

Colsar 10-03 om 10:27

Mercie voor uw verdraagzaamheid Joy!

Anne 10-03 om 08:24

Toch heel even reageren, ik weet niet waar TO vandaag komt, maar volgens mij is het bijvoorbeeld in België heel normaal al vroeg te stoppen, bijvoorbeeld alle kinderleiders op kinderdagverblijf, word in Nederland als vreemd gezien en in België is het doodnormaal. Volgens mij heb ik hier wel eens gelezen dat ook mensen in de zorg snel thuis worden gezet daar. Ik snap haar wel. Tijdens mijn 1e zwangerschap heb ik het zo lang mogelijk volgehouden en de hele zwangerschap pijn gehad daardoor, 2de heel veel overuren gedraaid in een snikhete zomer draaide uit op een miskraam. Bij de 3de zwangerschap heb ik ook voorzichtiger aan gedaan en nog mijzelf voorbij gelopen, met 40 graden gewoon ochtend diensten lopen etc. Het is gewoon (weet niet waar zij exact werkt) in mijn ogen een rete zwaar beroep, veel bukken, veel in aanraking met allerlei bacteriën etc.. veel tillen, lopen, staan, noem het maar op. TO geeft ook aan met veel middelen te moeten werken... Ik snap haar wel en vind jouw reacties enigzins buitensporig anoniem. Hoeveel mensen zitten hier wel niet bijstand te trekken en verkondigen nog in filmpjes dat de bijstand hoger moest. Of nog beter, waar wij eerst woonden. Vluchtelingen tegenover ons, wij werkte, zij niet. Zij hadden een grotere auto, een zonnescherm etc en wij niet, omdat wij werkte net rond konden komen. Buren naast ons zijn uitkering trekkers, werkte niet, rookte alles op en alles werd ze aangereikt. Sorry hoor, maar volgens mij is dat de doelgroep die we naar werk moeten sturen en niet een zwangere dame die haar kindje koste wat kost wil beschermen. 
Ik wens je een hele goede zwangerschap toe!

Colsar 10-03 om 10:25

Hartelijk dank Anne
Het is maar sinds drie jaar geleden dat het systeem veranderd is bij ons en we moet werken tot 6 maanden. Daarvoor was het de regel meteen te stoppen omwille al die bovengenoemde risico's. Blijkbaar bestaan deze risico's niet meer wat natuurlijk onzin is. Eveneens het "aangepast werk" dat bestaat niet in mijn job. De realiteit is gewoon zo dat de ziekenhuizen en zeker de kleine ziekenhuizen onder financiële druk staan. Er werd en word nog steeds bespaard in de sociale zekerheid en daar hoort onze gezondheidszorg ook onder. Het is natuurlijk duur voor een ziekenhuis als ze personeel moeten missen. Het betekend namelijk dat ze al die uren moeten opvangen en bijgevolg een paar extra personeel in dienst voor moeten nemen. Of ze vervangen niets wat ook geregeld voorkomt bij ziekte terwijl je aan een minimum bezetting moet komen. Tevens zit ons ziekenhuis ook nog met het 'vast-benoemde' statuut. Dat bestaat in België enkel nog in het onderwijs. De huidige verpleegkundigen vallen niet meer onder dat statuut. Maar het ziekenhuis moet al deze vast-benoemde die al op pensioen zijn, hun pensioen nog uitbetalen. Ze betalen dus personeel uit die niet meer werken. Dat is ook een streep door de rekening natuurlijk. De pat. is uiteraard ook de dupe van besparingen maar dat is een ander triestig onderwerp...
De enigste waarvan ik weet die meteen thuis mogen blijven zijn kleuterleidsters en vroeger psychiatrische verpleegkundige daar zijn ze denk ik ook op aan het terugkomen.
groetjes

Anna (Gast) 10-03 om 10:52

Anoniem is een triest figuur die het leuk vindt om andere af te kraken en doen net of zij wel een slachtoffer is. Ohhhh want ze heeft oh zo veel meegemaakt in haar leven 
Laat haar maar, zulke mensen geilen op aandacht en het is natuurlijk ook heel makkelijk om zo stoer te typen vanuit je computer. Wat zul je trots op jezelf zijn anoniem. Ga zo door en ik hoop dat je snel ergens in een hoekje mag wegrotten

Fijne zwangerschap colsar. Hopelijk nu met een gezond kindje in je armen over 8 maanden. 

Colsar 10-03 om 13:39

Dankjewel Anna. Wij hopen het hier ook.

Anne 10-03 om 10:55

Bedankt voor je uitleg, weer wat geleerd . Het is ook nergens anders dus hier in de thuiszorg ook hopeloos hoor, iedere minuut word omgedraaid, korte diensten en nog gezeur als ik 3 minuten ergens te lang ben geweest. En dan verbaasd zijn dat de een na de andere collega een burn-out heeft. Mijn plezier is ondertussen helaas ook op, ook al ben ik gek op de cliënten.  Dus ga omscholen. Ik snap jouw beslissing, mocht er hier ooit nog een zwangerschap komen hebben mijn man en ik besloten dat ik dan in ieder geval niet meer in de zorg moet werken. 

Anoniem (Gast) 10-03 om 14:14

De wereld heeft genoeg verrotte mensen daarom krijgen jullie geen kinderen daaag

kaja 10-03 om 16:44

wauw wat een volwassen reactie. Jij moet een behoorlijk gefrustreerd persoon zijn om een zwangere vrouw zo aan te vallen op het feit dat ze alleen maar een kindje op de wereld wil zetten dat wel alle mogelijkheid krijgt om bij hen te kunnen blijven. Ongelofelijk wat een lef je hebt. Ik begrijp to ook volledig dat ze dit keer alles op alles zet als je zoiets zwaars hebt meegemaakt. Het feit dat jij zulke onzin uitkraamt zegt genoeg dat je zoiets nog niet hebt meegemaakt dan zou je wel anders piepen. To laat je niet kennen aan zulke mensen hoor doe wat goed voelt voor jou en je kindje in jou buik!

Colsar 10-03 om 16:55

Dankjewel Kaja

Anna (Gast) 10-03 om 16:05

Hahaha anoniem.

Als jij kinderen hebt, heb ik erg veel medelijden met ze. Opgevoed worden door jou lijkt me een hel met jouw zieke denkwijze. Sterkte voor jouw kids! 

♡ Ilona ♡ 10-03 om 17:31

Wat een zielige vertoning. Wat moet jij een rotleven hebben Anoniem hahaha.. Blijf vooral groot praten onder 'Anoniem', verschuilt achter je schermpje... verrotte doos 

kleintje013❤️ 11-03 om 10:38

Ben het helemaal met je eens ilona!
Anoniempje wat ben jij een laag persoon om zo op iemand te reageren die hier haar hart lucht , waarvoor dit forum er Dan ook is ! & om dan zo op haar te reageren vind ik echt enorm laag! Meer woorden ga ik ook niet aan je besteden want dat vind je waarschijnlijk nog leuk ook 

An1990 (Gast) 10-03 om 18:37

Colsar, 

Je hebt al van anderen dezelfde reactie gekregen maar wil het toch ook nog even kwijt: trek je aub niets aan van de commentaar van anoniem, want die slaagt op niets! 
Ik heb zelf nooit een kindje moeten verliezen, waarvoor ik zeer dankbaar ben, maar kan me zeker voorstellen dat je geen enkel risico wil nemen en dat is je volste recht!!! 
Ik wens je een zeer goede zwangerschap toe en hoop van harte dat alles goed mag lopen! 

Colsar 10-03 om 23:10

Dankjewel An1990!

Loeke5 11-03 om 07:27

Wat een giftige reacties hier van iemand die anoniem wenst te blijven...
Op een forum waarop we er toch allemaal voor elkaar horen te zijn? Ik begrijp goed dat je na zo een vreselijke ervaring er alles op alles wil zetten dat deze zwangerschap goed loopt en dat je dus ook alle mogelijke tests laat doen.
Ik nader nu de termijn (33w) waarop mijn dochter geboren werd en begin zelfs al paranoia te worden en zal ook snel stoppen met werken nu...
Heel veel sterkte....
En @Anoniem:
Je mag gerust je eigen mening hebben, die heeft iedereen. Maar het is niet altijd even gepast om deze zomaar overal neer te schrijven. Lees je iets waar je je niet in kan vinden, negeer het dan even...

Stef 11-03 om 15:52

@ Anoniem, deze wereld is rot geworden door mensen als jij op deze aardbol!!! 

Stef 11-03 om 15:56

@ colstar, je hebt super mooie hoge waardes. Hier in belgie doen ze het automatisch en zelfs 2 x na elkaar. Stel je voor een tweeling want je waardes zijn super hoog. Laat je zeker wat weten? Wanneer heb je een echo? Groetjes

Colsar 11-03 om 19:35

23 Maart de eerste echo. Morgen controleer ik of alles nogmaals goed verdubbeld is. Ik voel me mottiger dan vorige week dus ik zie dat als een goed teken. Een tweeling...daar begon ik ook al over na te denken maar er staat een ruime marge op dus we zullen zien. Ik zal iets laten weten.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HCG-waarden aan de hoge kant' in het Zwangerschapsforum