Zwangerschapdiabetes

25 antwoorden en 45617742x bekeken

mama-ok 03-02 om 22:58

Hi Anne, ik vind dit ook zn gedoe hoor. Ik hoef nog niet te spuiten maar zit consant kolhydraten te tellen. Zodra ik iets meer rijst of andere dingen eet stijgt het gelijk. Ik leefde altijd heel gezond dus er is ook weinig ruimte om iets daar aan te veranderen. Maar goed ik heb het wel over voor mijn baby  . Leuk is het zeker niet, zo iets veranderd alles in je dagelijkse leefpatroon.

reageer

Anne 14-03 om 18:38

Hoe gaat het ondertussen met jullie?
Zit ondertussen met mijn insuline al aan 25-12-19 E, dus eigenlijk wel veel. Ben al een keer of 5 naar CTG moeten gaan, morgen weer, maandag ook en als alles goed blijft word ik woensdag 20/03 ingeleid. Spannend, kan al niet meer wachten. Zal dan 38 weken zijn en gyn vindt dit meer dan à terme bij een zwangerschapsdiabetes, waarom niet vroeger inleiden vraag ik me dan af? op 35 weken woog onze dochter 2750 g, dus ben eens benieuwd hoeveel ze tegen woensdag zal wegen.

Groetjes en ik hou jullie op de hoogte, Anne

mama3 15-03 om 16:24

@Anne,

spannend zeg allemaal! Het einde dus inzicht voor jouw! Geniet er nog van en dat weekje krijg je ook nog vol!

mama-ok 17-03 om 09:56

Anne erg spannend hoor. Maar je ziet je kleine al volgende week . Ik moet nu ook bij de avond eten spuiten, helaas met alleen dieet heb ik niet gered. Ik zit nu op 6eh. Ik heb 2weken geleden een groei echo gehad, kleine wordt gemiddeld geschat. Ik moet nog 8 weken maar mischien ook eerder ivm diabetes. Fijn zondag verder dames.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapdiabetes' in het Zwangerschapsforum