Even voorstellen

76 antwoorden en 36727084x bekeken

shannah 22-07 om 21:45

Ik ben vroegtijdig gestopt met de hele mama - gedoe... En al een geluk, want het is super zwaar! Ik ben altijd doodop aan het einde van de dag en het goede weer is compleet afmattend. Woensdag nog naar gyne geweest en alles is helemaal in orde  hij mag wel gaan komen...

reageer

Linda24 23-07 om 07:44

Die vraagtekens waren smileys...ging iets niet goed

shannah 23-07 om 16:30

Ja, de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze altijd en ik moet eerlijk zijn: dat is niet overdreven! Alles doet pijn en ook kleine man zijn bewegingen kunnen soms echt zeer doen  af en toe denk ik... Ja, dat is een wee maar altijd vals alarm. Elke dag hoop ik dat hij komt... Maar ja

Linda24 23-07 om 17:43

Ik zal voor je duimen. Mijn aftelrace is nu ook wel begonnen. Probeer nog 4 volle weken te werken, maar als ik te veel voorweeen krijg, vrees ik dat ik de handdoek eerder in de ring gooi.

Afwachten maar! We hebben er geen invloed op

shannah 27-07 om 18:09

Hey Linda! Net terug van gyne. Na lang aandringen, wenen en een inwendig onderzoek heeft de gyne toegegeven en bij gebrek aan spontane bevalling - waar ik op hoop natuurlijk - wordt er zondagavond ingeleid!

Linda24 28-07 om 07:51

Whoohoo dat is goed nieuws! Spannend!

Linda24 01-08 om 19:43

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Wat mooi dat je moeder hem nog heeft mogen zien. Gecondoleerd met dat grote verlies.

Gelukkig is de bevalling je mee gevallen. Ik zie vanzelf wat me te wachten staat...... maar het komt vast goed

shannah 27-08 om 20:32

Hey linda! Hoe gaat het met de laatste loodjes?!

Linda24 28-08 om 09:26

Hey Shannah,

Hor bevalt het moederschap? Kun je eem foto plaatsen van jullie kindje? Ben heel benieuwd

Hier gaat alles nog goed. Heb een medische indicatie gekregen, omdat onze zoon naar verwachting bovengemiddeld groot zal zijn. Hij weegt volgens de laatste echo nu al iets meer dan 3 kg. 

Onze zoon is ingedaald, heb op het moment meer last bij mn vagina en een pijnlijke onderrug.. maar wacht alles rustig af.

Ik hoop eerlijk gezegd dat ik deze week beval, want over 2 weken gaat mn zusje trouwen en zie anders gebeuren dat ik dat moet missen. Maar we zien het vanzelf.

shannah 28-08 om 18:09

Hey linda! 
Ik hoop voor jou ook dat je kleine man zich dan eerder aanbiedt. Zwanger zijn met dit weer is sowieso geen pretje. Wel goed dat hij ingedaald is he. Noah is pas ingedaald bij de bevalling zelf. Heb je echt al weeën of eerder krampen? 

Moederschap is GEWELDIG, maar wel heel vermoeiend. gisteren eerste keer op een maand langer dan 4 uurtjes aan een stuk geslapen. Hoop op nog zo'n nacht. Maar hoe moe je ook bent als dat kleine mannetje wakker is en naar je kijkt, ben je dat allemaal vergeten!! Klinkt cliché... maar is echt zo. 

Linda24 29-08 om 14:48

Wat een mooie fotos, prachtig kindje! 

Ik kan op het moment voelen dat alle spieren in mn bekken opgerekt worden, wat best pijnlijk is. Ik hoop dat hij zich deze week aandient... maar kan niet anders dan wachten.

Kan me voorstellen met zo weinig slaap dat het allemaal ook vermoeiend is, maar heb het er zelf ook graag voor over.

shannah 29-08 om 20:53

Ja he... pracht kind heb ik op de wereld gezet! (Al zeg ik het zelf haha)!

Die vermoeidheid gaat je echt overvallen hoor. .. in begin dacht ik amai dat gaat me goed af, maar nu vergeet ik af en toe mijn kop nog. 

Noah slaapt nu wel bij ons op de kamer dus van elk kreetje ben ik wakker. Vandaag (als ik durf doorzetten) proberen we hem in zijn eigen kamer te zetten. Ben benieuwd of ik dan beter slaap of niet. 

En er al uit of je borstvoeding gaat geven? 

Dat klinkt wel heel pijnlijk allemaal!  Wat zegt de gyne?

Linda24 30-08 om 00:18

Kan me voorstellen datje hem dan naar het eigen kamertje doet. Succes!

Hrb er net 2 dagen last van, dus wacht even af  vrijdag weer controle dus kijk of ik het dan ook nog heb.

Ik heb voor flesvoeding gekozen. Daar voel ik me toch beter bij. 

Geniet van je gezinnetje  ik kan ook bijna niet meer wachten

Linda24 01-10 om 06:09

Hallo Shannah, wie weet kijk je nog een keertje naar onze gesprekken. Inmiddels ben ook ik bevallen van een prachtige (al zeg ik het zelf ) zoon, Thijmen.

Hij is 28 sept. Geboren. In het ziekenhuis hebben ze mijn zwangerschap van 41 en 4 dagen kunstmatig beëindigd door de vliezen te breken en uiteindelijk weeënopwekkers toe te dienen. Om half 8 zijn mijn vliezen gebroken en om 20.06 is Thijmen geboren. 
Hij had in het vruchtwater gepoept en moest daarom een nachtje ter controle blijven. Hij maakt het nu heel goed. Hij woog bij de geboorte 3875 gr. En was 54 cm lang.

We zijn dolgelukkig met ons 3-en.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even voorstellen' in het Zwangerschapsforum