Na hoeveel rondes raak?

91 antwoorden en 36793554x bekeken

Vivian 26-05 om 10:01

Mama2 ik hoop dat hij dan in de ingang van je vagina klaar komt, dan heb je in ieder geval wat zaadjes binnen, hihi! Wij hebben het af en toe met condoom gedaan in de tijd voor we zwanger wilde worden, maar dan viel het mij wel op dat hij het super lang vol hield! Wel lekker, maar soms ben je er ook klaar mee!

Lin, dat vruchtbare slijm heb je normaal rond je ei. Is niet vies hoor, er verschijnen op het forum ook af en toe foto's van!  Leerzaam, kun je zien of je het herkent. Er zijn ook meiden die de Bm controleren, maar daar ben ik niet zo van op de hoogte! En een avondje met veel drank zou ik niet doen als ik jou was...

reageer

Lin<3 27-05 om 09:21

Haha Vivian dat herken ik helemaal!!! Als het met condoom is duurt het soms TE lang haha! Ik voelde me dan al de lastige vriendin maar op een gegeven moment dan gaat het gewoon pijn doen dan denk ik nu mag t wel gebeuren!

Nog steeds geen positieve ovulatietest gehad hopelijk komt snel een streepje! Heb die van clear blue ook gehaald wil ik vanmiddag eens een van doen weet niet dat is gewoon smiley of geen smiley alsof me dat wat meer zekerheid geeft dan die streepjes...... Spannend!
Aan de ene kant hoop ik dat m'n cyclus nu wat langer duurt zodat mijn volgende cyclus net in juli valt hahaha!

Vivian 27-05 om 22:24

Hoop voor je dat je ei snel ontdekt is Lin! Ja precies wat jij zegt; sexen is super lekker maar na een tijdje mag hij gewoon klaarkomen, hihi! Lukt het jou ook om tijdens de sex klaar te komen eigenlijk? Ik mis dat condoom niet hoor, zo is het wel echt veel lekkerder!

Lin<3 27-05 om 22:50

Heb zojuist nog eens een ovu testje gedaan streepje begint aardig op te lopen denk wel dat ik morgen middag een + test heb dan zou mijn ei op cyclusdag 18 zijn. Hopelijk is mijn cyclus dan ook iets langer dan 28 dagen ik ben dan bang dat de periode tussen ei en menstruatie anders te kort is had gelezen dat dit problemen kon geven met zwanger worden aangezien t eitje dan niet genoeg tijd krijgt om in te nestelen.....

Vivian vind de seks heel lekker maar van alleen seks kan ik niet klaar komen haha! Ik weet dat er vrouwen zijn die dat wel kunnen maar mij lukt het niet maar gelukkig zijn daar nog andere methodes voor

Vivian 28-05 om 06:50

Hi, volgens mij moet dat geen probleem zijnsoordelen! Kan ook dat je lutale fase korte is als twee weken!

Ik kan gelukkig tijdens de sex wel klaarkomen, alleen moet dat wel op een speciale manier. Helaas voor ons vrouwen niet zo makkelijk als mannen, hihi! Ze zeggen dat gelijk of direct na de man klaarkomen ook weer de kans op zwanger raken verhoogt omdat de Bm dan in het sperma dipt en dat naar binnen zuigt. Kom jij dan meestal daarvoor klaar door voorspel? Dat deden wij altijd en gelukkig kom ik ook regelmatig tijdens sex. Maar nu is het dus handig snel na of gelijk met hem te komen...

Lin<3 28-05 om 07:24

Nee hoor dat kan wel gewoon tegelijk alleen is daar wat handwerk voor nodig.... Maar we zijn we heel goed timen.... Ik niet maar hij kan het wel altijd goed aanpassen als ik zeg dat het dreigt te gebeuren dan.... Tadaaa.... Meestal altijd samen hihi!

Maar wel fijn dat het jou zo ook lukt!! Heeft me best altijd onzeker gemaakt maar heb me er maar bij neer gelegd!!

Lin<3 28-05 om 19:21

Jaaa heb m gevonden! daar is ie dan! Hihi
Iets later dan verwacht maar eisprong zal dan wrs morgen (dag18) zijn

Vivian 29-05 om 09:39

Hi Lin! Van al mijn vriendinnen zijn er maar 1 of 2 die ook zonder een handje te helpen kunnen klaarkomen tijdens de sex hoor! Dus terecht dat je je daar geen zorgen over maakt! Eentje komt zelfs meerdere keren klaar als ze echt zin heeft, hihi! Bij mij lukt het alleen als hij er heel diep in zit en goed druk uitoefent op mijn schaambeen. Vaak komen we dan samen klaar, maar lukt niet iedere keer hoor, hoeft ook niet!

Zijn er andere meiden die klaar kunnen komen tijdens sex en wat is jullie truc?

Femke (Gast) 29-05 om 13:49

Hey iedereen . Vind het leuk om eens van andere vrouwen hoelang ze al proberen . Ik en mijn vriend zijn ongeveer al 2,5 jaar al bezig en nog steeds niks .

Vivian 29-05 om 15:26

Hoi Fem!! Wij zijn aan ronde 10 bezig ongeveer. Ben je al bij een ha geweest?

Lin<3 29-05 om 17:02

Hoi Femke leuk dat je mee kletst!
Wat vervelend alleen dat jullie al zo lang bezig zijn neem aan dat jullie wel al bij een arts zijn geweest dan?

Mijn vriend en ik starten komende cyclus (dat is eind juni/begin juli) pas voor de echt!! Dus ga heeeeel hard duimen dat het niet al te lang duurt want kan nu al niet meer wachten!

Femke (Gast) 29-05 om 20:41

Ja hebben we zeker al gedaan is niks verkeerd met ons bijde ze zeggen dat we ons er minder mogen over nadenken en zo laten gebeuren . Maar das gemakkelijker gezegt dan gedaan vind ik . Mijn vriend zijn nicht ging ook heel moeilijk zwanger 3 jaar geprobeerd ook zonder dat ze iets hadden bijde en sinds 3 maanden mogen ze hun kindje eindelijk om armen en zijn zus ook redelijk lang aan proberen en heeft al 1 miskraam hadt en sinds kort terug zwangrr .Vivian zijn jullie al geweest ? Lin hoop ook voor jullie dat het snel lukt . Blij om er ergens eens over te kunnen praten

Lin<3 29-05 om 20:46

Femke wat gek!!! Heb jij ook een mri scan gehad enzo? Een vriendin van mij heeft endometriose zijn ze via een mri achter gekomen dat gaat ook niet helemaal van harte!!

Maar hier kun je lekker ontladen en je ei kwijt !  hopelijk is het voor jullie dan snel raak dat mag nu wel eens he zodat jullie binnenkort ook lekker kunnen genieten!

Femke (Gast) 29-05 om 21:04

Nee heb ik niet gehad misschien tot eens na vragen moet toch binnenkort weer gaan.  
En hoop het ook einde van me cyclus bijna dus zijn we hier allemaal aan het duimen en wordt het van jou je eerste ?

Lin<3 29-05 om 21:54

Spannend lijkt me dat wachten of het is gelukt elke keer!! Ik kan nu gewoon niet meer wachten tot we eraan beginnen vind het nu al spannend laat staan als we dadelijk echt op het wachtbankje zitten!!

Appelke 01-06 om 22:42

Hallo,

We zijn al 8 maanden bezig en de laatste 5 maanden echt doelgericht bezig met ovulatietesten.
Ik heb een onregelmatige cyclus.
De ene keer is het 18 dagen de andere keer 30.
Dus vrij lastig om mijn vruchtbare dagen te ontdekken. Daarom plas ik iedere dag over een ovulatietest, lang leve de action.
Nu afgelopen dinsdag, voor het aller eerst een positieve test gehad. Dus hopelijk is het nu raak. 

Gebruiken jullie nu al foliumzuur?

Lin<3 01-06 om 23:50

Heeyy appelke,Spannend he dat afwachten!!
Wij zijn nog niet echt actief begonnen wij beginnen komende cyclus... Maar foliumzuur slik ik eigenlijk al zolang ik met de pil gestopt ben ze zeggen dat je dit minimaal 1 maand voordat je zwanger wilt worden moet slikken. En wanneer je zwanger bent nog zeker tm de 10e week.
Succes met zwanger worden hopelijk is het deze keer raar!! Lastig lijkt me met een onregelmatige cyclus inderdaad maar lang leven de ovu testjes!

Vivian 02-06 om 13:47

Zielige mensen toch die een forum misbruiken voor een misleidend verhaal!

hartje 03-06 om 12:18

Ja is idd erg storend iedere keer. Ook elke keer weer iemand anders! Kan Brabbels dit niet gewoon er af halen?

Ik was trouwens na 7 maanden zwanger bij beide kinderen. Allebei dochters en ze zijn ook allebei na 38.0 weken geboren op een dinsdag

Succes met zwanger worden! De tweede was wel met behulp van ovulatietesten en temperaturen.

Vivian 03-06 om 12:32

Hoe gaat het nu hartje? Leuk dat je er weer bent!!! Op naar 3?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na hoeveel rondes raak?' in het Zwanger worden forum