Na hoeveel rondes raak?

91 antwoorden en 36793802x bekeken

hartje 03-06 om 14:36

Haha nee zo snel gaat het niet. Financieel moet het kunnen en psychisch ook Mijn man vindt het nu wel prima maar ik zou over 5 jaar nog wel een kindje willen denk ik. Nu genieten we iedere dag van onze twee Kids

reageer

Vivian 03-06 om 15:05

Leuk hoor lieverd, ben best jaloers! Is je lichaam weer helemaal hersteld of is het echt wel anders allemaal na 2? Je hoort daar zoveel verschillende verhalen over!

hartje 03-06 om 22:42

Ja ik begrijp het. Jammer dat de een een Veel langere weg moet gaan dan de ander. Hoop dat het bij jullie ook snel gaat lukken. Hou je je temperatuur bij? 

Ja wel sneller hersteld dan bij de eerste. Vorige keer pas na 3 maanden seks gehad en nu na 5 weken. Ben deze keer ook niet ingescheurd en de weg was al gebaand dus dat scheelt.

Vivian 03-06 om 23:35

Nee houd mijn temperatuur niet bij! Is het daar beneden nog wel een beetje als voor de bevallingen of niet meer?

Appelke 04-06 om 16:55

Jeetje, wat duurt wachten lang. 31 mei me eisprong gehad. Heb een onregelmatige menstruatie dus wil rond 15 juni gaan testen. Tel de dagen echt al af.
Duurt nog zo lang...

Zijn er bepaalde kwaaltjes waar je voor je nod al op kan uitmaken dat je zwanger zou kunnen zijn??

Vivian 05-06 om 15:53

De gebruikelijke dingen als rommelende darmen, misselijk, dunne afscheiding, dat lees je vaak! Herken je iets?

Lin<3 05-06 om 21:22

Pff net dat ik denk dat mijn cyclus een beetje normaal is dit! Precies 7 dagen na mijn ei opeens vanmorgen lichtbruinig slijm/bloed verlies net 1 tampon over de hele dag. Heb dit 2 maanden geleden ook gehad herkennen jullie dit?

Spoken zoveel dingen door me hoofd waar ik bang voor ben. Ten eerste heb ik 7 jaar geleden een vriendje gehad waarvan ik achteraf hoorde dat hij chlamydia had. Ik heb me erna ook laten testen (maar was toen heel hevig ongesteld) en zij zeiden toen dat dit niet erg was maar achteraf ben ik toch wel eens bang dat ik de test toen niet goed heb uitgevoerd en dit toch al die jaren bij me draag?? Waarschijnlijk slaat deze gedachte gewoon nergens op maar ben zoooo bang dat er iets is waardoor ik niet zwanger zou kunnen raken !!

Appelke 05-06 om 21:31

Ik heb wel witte dunne afscheiding.. spannend alweer bijna een dag voorbij dichterbij de nod.

Lin ik herken het wel hoor. Soms bloedde ik heel veel. En soms was het zo weinig had ik aan 1 inlegkruisje genoeg. Heel wisselend. 
Ik vind het ook heel vreemd. 

Heb zelf ook ooit een soa test gedaan. Dus chlamida zal het wellicht niet zijn. Maar je bent er wel onzeker over dat begrijp ik.

Vivian 05-06 om 22:42

Maar heb je gekke plekjes, vreemde afscheiding of geur ofzo? Anders zal het meevallen!

Hoe doen ze eigenlijk een soa test?

hartje 06-06 om 08:45

Vivian nu is het van onderen gewoon weer hetzelfde als eerst bij de eerste dacht ik wel even van dit komt nooit meer goed. En deze zwangerschap had ik wel wat last van de scheurtjes van vorige keer tijdens de zwangerschap omdat alles groter wordt en oprekt. Maar nu niks dus is het niet erger geworden

Vivian 06-06 om 12:05

Oh super fijn lieverd! Je hoort wel horror verhalen dat het opeens veel ruimer is, pijn doet of minder makkelijk nat wordt... Brrrr! Hihi! Gelukkig hoeft dat dus niet, fijn! En borsten ook weer zoals ze waren?

Echt gaaf hoor twee kleintjes al jij!!

hartje 06-06 om 18:43

Met borstvoeding kan het minder nat worden en het gat is wel wat groter maar trekt nog wel verder terug. Borsten zijn nu nog mooi én groot maar zodra ik stop met borstvoeding worden ze slap en gaan ze hangen maar goed is niet heel erg. Je mag ook zien dat je kinderen gekregen hebt

Hoe lang zijn jullie nu bezig?

hartje 06-06 om 19:38

Met borstvoeding kan het minder nat worden en het gat is wel wat groter maar trekt nog wel verder terug. Borsten zijn nu nog mooi én groot maar zodra ik stop met borstvoeding worden ze slap en gaan ze hangen maar goed is niet heel erg. Je mag ook zien dat je kinderen gekregen hebt

Hoe lang zijn jullie nu bezig?

Vivian 07-06 om 00:10

Hihi Hartje, dat is ook zo! Ik wist niet dat ze gingen hangen als je stopt met borstvoeding! Hoe voelt dat trouwens?! Lijkt mij zo bijzonder... Ronde 10 ongeveer hier, hopelijk een keer succes! Wat was jullie truc lieverd?

Kelsii1990 07-06 om 07:55

Hoi dames, 

Ik ben 2 x door de pil heen zwanger geraakt allebei helaas niet goed afgelopen 
en nu ben ik al een lange tijd gestopt met de pil 
en zitten in ronde 8 bewijst ook wel weer als je het heel graag wilt dat het ook niet lukt haha. 
en er word indd een jaar gerekend vaak voor dat je aanteld maar kan ook eerder zijn ik heb nog steeds geduld hoor. 
tourlijk baal je wel even de maand dat het niet raak is maar ik denk het ook weer positief. 
des de langer hoef ik die rotzooi van een pil niet meer te slikken en ik word er steeds zeker van dat ik nooit meer aan die troep ga beginnen. 
gewoon als tip wat ik mee kan geven is niet te veel mee bezig zijn ( al doe ik dat zelf soms nog steeds te veel ) 
maar ik ken mezelf gewoon te goed. ik word al zo super vrolijk van iemand anders zijn verhalen waarbij het zo goed gaat daar geniet ik al van. 
voor mijn zien we het wel waneer het raak is tijd genoeg, 
en ik ga niet lopen treuren of de moed in de schoenen laten zakken. 
ik denk zo mijn tijd komt ook haha. 


succes dames,

Vivian 07-06 om 10:28

Hi Kelsi! Voor iedereen komt natuurlijk ons geluksmoment dat we een beebje in onze buiken hebben! Kijkt iedereen natuurlijk vet naar uit!! 

Ik zat ook laatst te denken aan de pil en dat ik mij zonder wel echt beter voel! Die hormonen zorgde ervoor dat ik me minder fit voelde, minder zin had in sex en gewoon steeds slikken is niet chill. Wat ga je dan straks doen als voorbehoedsmiddel? Condooms krijg ik er echt niet door hier, hihi!

shannah 07-06 om 21:21

De rondes ben ik kwijt gespeeld... 3,5 jaar heeft het geduurd en ben 26 jaar. Hopelijk is dit bij jullie niet het gevalen geniet vooral van het oefenen ????

Lin<3 07-06 om 23:33

Sorry even rustig geweest maak me op dit moment gewoon een beetje zorgen over vanalles zullen wel de hormonen zijn!

Hebben jullie dat wel eens dat je 4 dagen voor je nod al wat bruinverlies/licht bloedverlies hebt voordat je ongesteld word? En moet ik rekenen vanaf de dag dat het bruinverlies begint of vanaf de dag dat de menstruatie echt doorbreekt?

Dinsdag kan ik terecht bij de ggd gaan ze me nog eens testen voor de zekerheid in ieder geval een zorg minder'

Vivian 07-06 om 23:47

Lin, wat gaan ze dan testen? Beetje bruinverlied kan van alles zijn! Geen zorgen

Kelsii1990 08-06 om 07:57

hey vivian, 

nee condooms vind ik ook niks haha dus dat gaat hem niet worden na de eerste ga ik geen pil meer slikken die komt gewoon wanneer de natuur zegt van je telt aan. 
ik zou ook niets liever of nu een tweeling willen of twee wat korter op elkaar heerlijk is dat en daarna laat ik een spiraaltje plaatsen geen pil meer voor mijn bah bah hahahah 

shannah ik hoop niet dat het zo lang gaat duren bij mij hihi maar ja je weet nooit dat ik twee keer zo zwanger ben geraakt en nu even duurd vindt ik al gek maar kan alle kanten op.

lin ik heb daar geen last van helaas,
maar wat ik wel heb is op de dag dat ik ong moet worden is het bijna niks beetje roze en dan ben ik de dag erna ongesteld en dan nog een dagje licht en dan is alweer weg 

het kan vanalles zijn was niks om je zorgen over te maken


liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na hoeveel rondes raak?' in het Zwanger worden forum