Clomid

64 antwoorden en 34881789x bekeken

Olien 16-11 om 06:29

Jammer dat het al 2 x mis gelopen is . 
Bij mij tot op vandaag nog geen last van bijwerkingen . 
Ik ben best zenuwachtig voor maandag ... 
jullie ook nog succes . 

reageer

sneeuwvlokje 16-11 om 07:24

Ik start vandaag ook met Clomid. Heb wel wat schrik van de bijwerkingen maar fijn om te lezen dat dat bij jullie meeviel. 
Jammer van de twee miskramen, MJB. Hopelijk volgende keer een plakker!

Joliendobby (Gast) 16-11 om 07:52

Succes sneeuwvlokje  . 
Laat zeker weten hoe het verloopt . 

sneeuwvlokje 16-11 om 08:14

Thanks Jolien. Hopelijk voor jou goed nieuws volgende week met je bloedtest!

klaravs 16-11 om 23:39

Hallo, ik heb er ervaring mee
Ik ben ook begonnen met 50 Mg maar daar kreeg ik geen eirsprong van dus toen overgestapt op 100 Mg dat heb ik ongeveer 8 maanden geslikt met iedere maand een eitje maar helaas niet zwanger geworden en uit eindelijk toch gestopt omdat het allemaal te veel werd Z-H in en uit met alle echo's ondertussen ook 10 kg aangekomen toen heb ik besloten om te stoppen of ja wouw eigenlijk een pauze in lassen want vind het echt rommel wat je in je lijf stopt. Toen heb ik mijn eierstokken schoon laten spuiten en nog geen 2 maanden erna zwanger!! Na anderhalf jaar er mee bezig te zijn geweest succes hoop dat de clomid bij jou beter werkt zonder bijwerkingen 

Olien 17-11 om 07:52

Hallo klaravs

Ik heb wel een ovulatie test gedaan dus volgens dat zou ik een eisprong gehad hebben ... 
Als we zo iets kunnen vertrouwen natuurlijk . 
 proficiat trouwens . 

Olien 19-11 om 08:02

Hallo , 
Moet maandag bloed gaan laten nemen 
Maar weet niet of het veel zin heeft regels week te vroeg 

sneeuwvlokje 19-11 om 14:50

Oh, een week te vroeg, heb je dat vaker? Ik zou toch maar bloed gaan laten nemen. Misschien kunnen ze daar wel in zien hoe het komt dat je regels een week te vroeg waren.

Ik ben ondertussen al 4 dagen clomid aan het nemen en voorlopig voel ik me nog prima . Vannacht ben ik wel een paar keer wakker geworden omdat ik het plots super warm had terwijl ik het anders 's nachts altijd heel koud heb. Zou dat een bijwerking van de clomid kunnen zijn? 
In ieder geval heb ik vrijdag een echo om te zien of er een eitje gerijpt is. Toch een beetje spannend

super dat je uiteindelijk toch zwanger bent geraakt, klaravs , zelfs al was het niet door de clomid uiteindelijk. 

Shariefa (Gast) 05-08 om 02:51

Hoi

MJB 28-08 om 22:30

Hoi Lana. Klinkt goed. In elk geval het heel gezellig maken vandaag en morgen. En dan hoor je donderdag of je gelijk had en het eitje gesprongen is. Ik hoop het voor je. 

lana29 (Gast) 31-08 om 10:43

vandaag bij het ziekenhuis geweest jammer genoeg was het nu niet gelukt mijn eitje was wel gesprongen maar het slijmwant was niet dik genoeg voor een zwangerschap. volgende week bloedprikken om toch een zwangerschap uit te sluiten maar zei dat ik daar niet veel hoop op moest hebben. volgende maand gaan ze de dosis clomid verhogen hoop dat het dan wel lukt.

Leeuwtje 31-08 om 11:19

Hallo allemaal, ik lees even met jullie mee. Start vandaag ook met clomid. 

lana29 (Gast) 04-09 om 21:29

hou je ons op de hoogte leeuwtje? ik moet morgen voor mijn tweede ronde beginnen. ik hoop dat het deze keer raak is succes allemaal

Leeuwtje 05-09 om 21:17

Spannend lana. 
Ik heb gister avond de laatste clomid gehad. Morgen voor eerste echo dus heel benieuwd of er al resultaat te zien is...  
Moesten jullie er ook zo van huilen? Om alles gaan de sluizen open.. 

lana29 (Gast) 06-09 om 09:43

ik weet het eingelijk niet of het aan de clomid ligt dat ik nu overal om moet huilen denk dat ik al een lange tijd emotieel ben omdat iedereen om me heen zwanger wordt en het bij mij niet wil lukken. ik ben gistere weer met mijn eerste tablet clomid begonnen dus hopen dat ronde twee wel aanslaat

Leeuwtje 06-09 om 13:56

Ja dat herken ik wel Lana. Het is dat en de clomid denk ik. Beetje dubbelop. 
Ik ben vanmorgen voor een echo geweest. Was vandaag de 10e dag van de cyclus. Er was een eicel te zien maar die was nog niet groter als 10 mm. Moet maandag weer terugkomen. Moet dan wel flink gegroeid zijn anders is de kans op een eisprong heel klein. Ff afwachten nog. 

lana29 (Gast) 06-09 om 22:54

hoop dat je maandag beter nieuws hebt leeuwtje. ik hoef pas de 12 voor een echo succes 

Stellina 07-09 om 14:44

Hey iedereen,

ik ben ook begonnen met clomid op woensdag 23 augustus en "als" ik een "normale" cyclus zou hebben deze maand (want de maanden voordien HELEMAAL NIET) dan zou ik pas tegen woensdag 20 september mn ms krijgen... we hebben wat geklust de voorbije dagen... en mijn gynecoloog zei dat ik pas na 2de cyclus weer bloed moest gaan laten nemen... maar ik begrijp het niet goed wanneer na mijn 2de cyclus.. direkt na mn ms? of niet direkt?

groetjes

lana29 (Gast) 07-09 om 19:18

welkom stellina, ik denk dan dat ze inderdaad bedoelen naar de 20ste, als je dus over tijd bent. maar heb jij geen echo's in het ziekenhuis? ik krijg na mijn eisprong nog een echo en prikken ze gelijk bloed. het is nu mijn tweede ronde clomid

Stellina 08-09 om 11:40

Hey @lana29
Dus VOOR mijn volgende maandstonden denk je? of er juist na? want hij zou dan willen berekenen wanneer ik een eisprong heb... hopelijk heeft het vlug effect bij jou :-) en kunnen we snel naar een andere groep voor toekomstige mama's :-)
:-) 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum