Clomid

64 antwoorden en 35073168x bekeken

Leeuwtje 22-09 om 09:11

Weet je al of je een goede eisprong gehad hebt?

reageer

lana29 (Gast) 22-09 om 17:51

ja dat zagen ze dus bij mijn laatste echo ook dat ik een eisprong had gehad. maar nu wouden ze bloed afnemen om te kijken of het een goeie eisprong was echt geen idee wat het ziekenhuis soms allemaal doet. maar voel me wel zwanger maar dat kan ik mezelf ook allemaal aanpraten. ik weet namelijk niet wat mijn eigen cyclus is heb hem nooit normaal gehad dus daar kan ik ook niet vanuit gaan. de vorige keer met clomid was ik nu al ongesteld geweest dus misschien zegt dat iets maandag ga ik bloedprikken dan hoop ik meer te weten ga gelijk vragen of ze op zwangerschap ook wollen testen.

lana29 (Gast) 22-09 om 18:47

de 29ste vrijdag dan zit ik eingelijk op een cyclus dag van 28 dagen. dus ik denk dat ik dan ind dan ook pas kan testen met een zwangerschapstest. het is gewoon zo frustrerend dat mijn cyclus nooit goed loopt anders kon je goed zien wanneer je over tijd bent

Leeuwtje 23-09 om 09:29

Ja is inderdaad frustrerend. Sowieso nog ff afwachten tot maandag dan.. als ik uitga van donderdag dan zit ik op een cyclus van 31 dagen. 
Ik had na de eisprong wat last van lichte krampjes, na 2 dagen waren die weg, en sinds gisteravond weer. Soort lichte menstruatie achtige krampjes. En de pijnlijke borsten blijven uit.... heb geen idee wat ik hiervan moet denken. 

lana29 (Gast) 23-09 om 09:38

ja leeuwtje ik begrijp je helemaal. ik weet ook niet meer wat ik voel, weet wel dag het best wel zwaar is zit emotioneel echt helemaal in de knoei kan wel janken en de volgende dag ben ik pist op iedereen wordt er beetje gek van. ik heb geen last van krampen ofzo wel doen m borsten al de hele week pijn maar ik weet dus ook niet meer van welke cyclus ik moet uitgaan dacht nu gewoon 28 dagen. 

Leeuwtje 24-09 om 10:09

Haha emotioneel herken ik wel ja. Bij mij kwam dat van de clomid. Soms om gek van te worden he. 
Ik moet sinds gisteravond de hele tijd plassen. Houdt mijn lichaam me voor de gek of kan je dit zo vroeg bij een mogelijke zwangerschap al voelen? 

lana29 (Gast) 24-09 om 10:35

ja dat gevoel heb ik dus ook. midden in de nacht moet ik steeds na de wc denk dat mijn lichaam me gewoon voor de gek aan het houden is. ook al hoop ik voor ons beiden dat het raak is 

lana29 (Gast) 25-09 om 08:32

nou mijn lichaam hield me dus voor de gek. ben vandaag ongesteld geworden. nu al 3 jaar bezig de teleurstelling wordt wel steeds groter vooral nu ik hulp krijg met de clomid wordt helemaal gek. ik hoop dat het bij jou wel is gelukt leeuwtje

Leeuwtje 25-09 om 09:33

Oh wat balen lana. Snap dat die teleurstelling verschrikkelijk is. Maar houdt moed.. ik kon het niet laten en heb net, 3 dagen te vroeg, een test gedaan. Was geen vroege test maar een normale. Uiteraard negatief. Zegt dus eigenlijk nog niets. Zo stom dat ik getest heb maar de nieuwsgierigheid wint het dan. 

lana29 (Gast) 25-09 om 15:08

ja leeuwtje dat snap ik helemaal. ja ik mag nu weer een maand clomid gaan gebruiken en dan gaan ze overleggen of ik moet gaan overstappen naar iets anders want het baarmoederslijmvlies blijft met clomid te dun bij mij. dus ben benieuwd wat we hierna gaan doen dan. hoop zo dat het voor jou gelukt is nog even volhouden.

Leeuwtje 25-09 om 23:17

Nou... ook ik ben vandaag ongesteld geworden 

lana29 (Gast) 02-10 om 21:37

ah leeuwtje dat is ook erg. sorry dat ik het nu pas lees ik zat een beetje in de put. mijn schoonzus is zwanger en wil voor de tweede keer abortus plegen dus ik ben de laatste tijd nog emotioneler. het leven is zo oneerlijk ze doet er zo makkelijk over ik wil het niet dus laat ik het weghalen en ok wil dolgraag ????

Leeuwtje 07-10 om 10:08

Oh dat is inderdaad niet leuk. Snap dat je er ff doorheen zit. Hoe gaat het nu? Ik weer de clomid achter de rug. Nu ovulatie testen en vanaf morgen zelfinsemineren. Nu geen last gehad van dc clomid. Hoop maar wel dat het wat gedaan heeft.. 

lana29 (Gast) 07-10 om 19:39

ja het gaat beetje bij beetje beter. ik zit nu op mijn 13de dag dus ook al clomid achter de rug. wat ik me afvraag he hoe vaak hebben jullie gemeenschap en tot wanneer ik probeer het altijd twee weken en dan om de dag. maar mijn man ziet zich zelf nu al als een machine en heeft soms gewoon echt geen zin meer terwijl het dan net voor de eisprong zit. 

Leeuwtje 08-10 om 21:36

Ik zit vandaag op dag 14 en vandaag voor het eerst geinsemineerd. Dinsdag en donderdag nog een keer. Dus om de dag. Ik test met ovulatie testen wanneer mijn eisprong is.  Nog geen positieve test gehad maar verwacht hem snel. Als ik uit ga van vorige keren dan heb ik rond dag 16,17, 18 een positieve test. Zo niet, dan moet ik later nog eens insemineren. 

lana29 (Gast) 09-10 om 10:25

ja ik heb een lange tijd gewerkt met ovulatie testen maar dat werkt niet zo goed voor mij. ik heb gewoon gemeenschap om de dag en hoop gewoon dat het lukt haha

lana29 (Gast) 10-10 om 10:20

heb echt het gevoel dat ik met me familie niet meer kan praten over het feit dat het zo moeilijk voor me is dat ik maar niet zwanger ben of wordt. ze doen er altijd zo luchtig over van ach dat komt wel maak je niet druk. maar vandaag weer echo gehad en mijn baarmoederwand blijft heel dun met clomid deze keer was die nog dunner dan de vorige keer dus verwacht van deze maand helemaal niks.  nu willen ze overgaan op iets anders spuiten. veel meer aan echo's verbonden dus 

Leeuwtje 10-10 om 11:17

Ah balen lana. Zo jammer als er dan weer een maand "voor niets" is geweest. Wel fijn dat je wat anders kan proberen volgende keer. 
Ik wacht hier nog steeds op mijn eisprong. Verwacht donderdag een positieve ovu test. 

Leeuwtje 10-10 om 11:21

Wat vervelend ook trouwens dat je familie er zo luchtig over doet. Misschien dat ze voor jou gewoon positief over willen komen. Mensen die dit niet zo mee gemaakt hebben kunnen zich denk ik ook niet echt voorstellen hoe het is. Ik had dat hiervoor zelf ook. Kijk nu ook heel anders naar het zwanger worden. 

lana29 (Gast) 10-10 om 17:02

ja dat is het ook inderdaad niemand snapt gewoon hoe ik me voel. ik heb vandaag een echo gehad en mijn eisprong was ook nog niet geweest. dus ook nog even verder met testen en om de dag vrijen om te kijken of het toch nog kan deze maand

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum