1e kindje.. Spannend!!

30 antwoorden en 32725963x bekeken

Mady 26-06 om 15:54

Zo die huilbuien ken ik! Om alles  heftig he haha, nu gelukkig niet meer zo!
Ja, ik snap je! Het is inderdaad even jammer dan.. maar jullie zijn nu ook met ronde 4 bezig toch? Dan is het op zich ook van geluk spreken als het nu al raak is, als ik de statistieken zo mag geloven! Maar toch wel spannend! Goed nieuws wel dat je menstruatie vooralsnog uitblijft 
Ik heb ook al allemaal ideeen om te gaan maken, ben ook aardig creatief en zie allerlei leuke dingen voorbij komen op internet. Tijd zat straks, als het zeker raak is! 


reageer

LB 26-06 om 18:14

4 weken? Ik denk dat het bij mij al veel langer duurt, haha. Was je toen ook gewoon weer normaal ongesteld? Ik heb nu alweer een cyclus van 5 weken. Heb vorige week, 1 dag nadat ik eigenlijk ongesteld had moeten worden, een test gedaan maar die was negatief. Wil mezelf niet gek maken dus heb het tot op heden nog niet opnieuw getest maar ben ook nog steeds niet ongesteld. Zou ook kunnen dat mijn cyclus nog niet regelmatig is, maar jeetje wat heb ik een bewondering voor stellen waarbij het een jaar of langer duurt... Lijkt me echt een onmogelijke opgave....
Wat bijzonder die commode! Gaaf dat je dat zelf gaat doen. Inderdaad Mady, er zijn zoveel leuke dingen te vinden op internet! Ik kan ook niet stoppen met kijken... Pff! 

KCanoniem 26-06 om 19:07

@mady, ehm even denken ik ben 19 maart gestopt met de pil. Dus de eerst volgende keer menstruatie  is nog kunstmatige menstruatie. 
Dus ik tel nu 3e ronde. 
Wel constant goede cyclus! Ongeveer 28 a 30 dagen. 
Ja ik 4 weken echt extreem ontpillen! En toen zakte het gelukkig haha! 
Ik durf nog geen test te doen ! Ik wacht nog even tot ik denk vrijdag of zaterdag. Misschien laat mijn menstruatie wel op zich wachten. 
En ik heb vrijdag nog een bruiloft hahahaha! Ik zei vandaag tegen mijn vriend als ik niet getest heb dan weet ik het dus nog niet en kan ik dus nog een wijntje drinken! Maar helaas zo werkte het niet volgens hem hahahahah! 
En anders aankomende maand aan de ovulatie testen!! 

LB 28-06 om 07:00

Hoi meiden! Net toch maar even een test gedaan omdat ik nu inmiddels 10 dagen overtijd ben maar helaas... niet zwanger! Ontpillen gaat dus niet zo heel goed haha, heb heel veel symptomen die ook bij een zwangerschap kunnen horen. Ik wacht maar weer af tot mijn menstruatie.... Hopelijk komt deze snel want een cyclus van 40 dagen zit ik ook niet perse op te wachten! Haha, komt goed.
Spannend dan bij jullie ook! Hopelijk heb je een positieve test op 1 juli, zou wel echt super fijn zijn! Ik ga duimen!

KCanoniem 28-06 om 07:40

Hoi Linda, aaah shit wat vervelend ! nu hopen dat je menstruatie snel komt! ( nooit verwacht dat ooit te zeggen haha ) en dan op naar de volgende ronde! Komt Goed! 
Succes meid ! 

Mlena 28-06 om 09:52

Hoi allen, wat fijn om dezelfde soort verhalen te lezen! Ik  ben 28 jaar, ben sinds vorig jaar augustus gestopt met de pil ivm kinderwens. Tot januari regelmatige cyclussen gehad (25-35 dagen) sinds dien staat het volledig op de kop variërend van 32 tot 61 dagen. Omdat ik veel lichamelijke klachten kreeg (buikpijnen, puistjes, mezelf in de weg zitten, onrust, zenuwen pijnlijke borsten etc), ben ik vorige maand bij de huisarts geweest. Zij heeft ons doorverwezen naar de gynaecoloog. Daar begin juni geweest. Eerste onderzoeken gehad. Inwendige echo waar toen bleek (dag 17 van mijn cyclus) dat er een eitje op springen stond. Paar dagen later terug voor echo en bleek die zijn gesprongen. Tevens samenlevingstest, spermaanalyse en bloed onderzoek gehad. Tot nu toe alleen maar goede uitslagen! Over een maandje moeten we weer terug naar de gynaecoloog. Nu ben ik 6 dagen over tijd en voel af en toe wat zeurende (spier?)pijn in mijn onderbuik/rug. Erg zere, voor mijn gevoel gezwollen borsten. We wachten nog even af.. anders toch maar testen. Fijn om dit met jullie te kunnen delen!!

KCanoniem 28-06 om 10:06

@Mleen, 
Welkom! Wat een verhaal! Vervelend zeg! Hopen dat je snel alle uitslagen hebt en dat deze allen positief zijn! En dan hopen op een snelle bevruchting en zwangerschap! 
En toe die tijd moet je het met ons doen hihi! Samen kletsen, ervaringen uitdelen! 
Komt goed !!! Succes !! 

Mady 28-06 om 23:26

@KCAnoniem ik voel van alles... en soms weer niks.. ik wacht het maar gewoon af! Ik maak mezelf anders echt kierewiet. Knap dat jullie zo lang kunnen wachten hoor, petje af!
@Mlena voor jou ook een spannend verhaal zeg.. en ook bij jou.. dat jullie zo lang kunnen wachten met testen! Is ook wel weer een spannend moment natuurlijk he! Succes in ieder geval

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje.. Spannend!!' in het Zwanger worden forum